Free Spirits in de haren

Niet alleen de kledingmerken brengen nieuwe collecties uit nu de lente nadert, ook haaraccessoiremerk Zenner heeft de zomer in de bol. We kregen leuke haarfrutsels van ze toegestuurd uit de Free Spirits collectie, past perfect bij het liedje Great Spirit van Nahko Bear. Free Spirits is een beetje hippie-chic!

ZennerfreespiritDe collectie bestaat uit 7 accessoires in de kleuren oranje, roze en turquoise. Hierbij horen ook geweven indiaanse motieven en vrolijke bloemen. Ik heb de kapsels simpel gehouden dit keer. Mijn peuter haar bos lekker los met de fleurige elastieken haarband, die redelijk klein valt. Mijn meisje is 3 en past haar precies.

IMG_4181De dunne haren van mijn kleuter bond ik in een hoge paardenstaart met het stevige bloemetjeselastiek. De klik-klakspeldjes maken het af.

Het haarbandje past precies.
Het haarbandje past precies.

Vanaf eind februari kun je de Zenner Free Spirits accessoires kopen bij de drogist. De prijzen variëren van 2,99 tot 3,99 euro.

DSC_0039

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Nathalie zegt:

    Leuk hoor! Ik kan niet wachten tot het haar van mijn meisje wat langer is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.