Free Spirits in de haren

Niet alleen de kledingmerken brengen nieuwe collecties uit nu de lente nadert, ook haaraccessoiremerk Zenner heeft de zomer in de bol. We kregen leuke haarfrutsels van ze toegestuurd uit de Free Spirits collectie, past perfect bij het liedje Great Spirit van Nahko Bear. Free Spirits is een beetje hippie-chic!

ZennerfreespiritDe collectie bestaat uit 7 accessoires in de kleuren oranje, roze en turquoise. Hierbij horen ook geweven indiaanse motieven en vrolijke bloemen. Ik heb de kapsels simpel gehouden dit keer. Mijn peuter haar bos lekker los met de fleurige elastieken haarband, die redelijk klein valt. Mijn meisje is 3 en past haar precies.

IMG_4181De dunne haren van mijn kleuter bond ik in een hoge paardenstaart met het stevige bloemetjeselastiek. De klik-klakspeldjes maken het af.

Het haarbandje past precies.
Het haarbandje past precies.

Vanaf eind februari kun je de Zenner Free Spirits accessoires kopen bij de drogist. De prijzen variëren van 2,99 tot 3,99 euro.

DSC_0039

Comments

  1. Nathalie says:

    Leuk hoor! Ik kan niet wachten tot het haar van mijn meisje wat langer is.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.