Foute kersttruien, ik hou ervan!

Eindelijk ben ik overstag: ook ik heb nu een foute kersttrui! Of nou ja, eigenlijk jurk. Gekregen van Sinterklaas, want dochterlief had er eentje nodig voor een feestje met dresscode. Op 16 december is het trouwens internationale ‘ugly christmas sweater day’ die ze ook op veel scholen als ‘foute kersttruien dag’ vieren. En feitelijk zit zo’n slobbertrui ook gewoon lekker. Leuke exemplaren zoeken vond ik nog wel lastig, dus ik deel mijn tips om ze online te kunnen shoppen. Waar heb jij de jouwe vandaan?

amazon foute kersttrui
Foto: Amazon

Onze foute kersttruien – of in mijn geval foute kerstjurk – komen bij de Large vandaan. Als alternatieve puber shopte ik daar graag uit de papieren catalogus en daarna was ik die winkel eigenlijk een beetje uit het oog verloren. De jongste kreeg een Drakenrijders kersttrui, de oudste wilde er graag eentje met Snoopy en ikzelf ging voor de jurk met ‘Elfie Stick’. Ze hebben er ook Harry Potter en Disney thema’s overigens. 

Grootste foute kersttruien winkel

Amazon.nl heeft afgelopen week online de grootste online foute kersttruien winkel van Nederland geopend, met honderden verschillende foute kersttruien waaronder een exclusieve limited edition foute kersttrui van Dries Roelvink. Is weer eens iets anders dan zijn gele zwembroek, haha.

Kerst staat voor warmte en samenzijn en daar is Amazon graag een inspiratiebron voor. Aan een uitgebreid aanbod van de leukste items voor het kerstdiner, versiering voor de kerstboom, en cadeaus voor onder de kerstboom, voegde Amazon.nl dit jaar daarom een speciale foute kersttruienwinkel toe. Met de ‘Internationale Foute Kersttruien Dag’ (Ugly Christmas Jumper Day) op 16 december in aantocht, wordt de vraag naar foute kersttruien steeds groter.

Dries Roelvink kersttrui

amazon foute kersttrui
Foto: Amazon

Ook zin om op 16 december in een verrassende of hilarische kersttrui rond te lopen? Om de kersttruienwinkel extra luister bij te zetten, heeft Amazon in samenwerking met Dries Roelvink de speciale ‘Fa Fa Fantastico’ kersttrui ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Deze limited edition kersttrui is verkrijgbaar voor € 39,95 in de maten small, medium, large en extra large. De gehele opbrengst van deze trui zal worden verdubbeld door Amazon, en geschonken worden aan het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Je shopt hem hier.

“Ik vond het een enorme eer om mijn eigen trui te ontwerpen voor Amazon.nl, waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Ik heb geprobeerd een trui te maken met een grote knipoog die een grote glimlach op ieders gezicht tovert” aldus Dries Roelvink. “Ik draag het Prinses Máxima Centrum een zeer warm hart toe en vindt het belangrijk dat de opbrengst hieraan ten goede komt. Ik hoop dat de trui mensen aan het lachen maakt, maar de boodschap is uiteraard ook van groot belang want ik hoop dat deze Kerst weer Fa Fa Fantastico wordt voor iedereen en dat we dit jaar het weer echt samen kunnen vieren.”

amazon foute kersttrui
Foto: Amazon

Amazon zag sowieso al een toename in de vraag naar foute kersttruien en speelt daar op deze manier handig op in. Alle benodigdheden om er een magische kerst van te maken heeft Amazon.nl samengebracht in een speciale kerstwinkel, van make-up voor de beste looks, de leukste cadeautjes om te geven aan elkaar en de mooiste kerstdecoratie, woonaccessoires en tafelbenodigdheden om je huis om te toveren in de juiste sfeer voor dat speciale kerstdiner. Ze hebben ook leuke kerstkortingen waar je je voordeel mee kunt doen. Ik vind zelf hun Brubaker kerststore een aanrader, met heel veel grappige foute kerstballen en geinige kerstcadeaus om je Ugly Christmas vibe helemaal af te maken.

Lees ook:

Wat staat er op jouw foute kersttrui?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. theNextG1rl zegt:

    Oeh, de Large! Daar bestelde ik vroeger ook regelmatig, was het alweer bijna vergeten. Ik ben trouwens ook fan van foute kersttruien. Het ultieme excuus om niet helemaal opgedirkt aan het kerstdiner te zitten 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.