Beste betaalmethoden voor online winkelen deze kerst

Kerstmis staat voor de deur en dat betekent natuurlijk tijd doorbrengen met familie en vrienden. De kerstboom staat waarschijnlijk al in de woonkamer, maar het enige dat misschien nog mist, zijn de cadeaus. Cadeautjes kopen voor iedereen is geen makkelijke opgave. Gelukkig hoef je niet op het drukste moment van de week naar de stad te gaan om daar al je inkopen te doen. Thuis op de bank kun je er rustig over nadenken en als je weet wat je wilt kopen, dan kan dat eenvoudig via je computer. Heb je alles in je winkelmandje en ben je klaar om de bestelling af te ronden? Dan zijn er verschillende betaalmethoden waaruit je kunt kiezen. Welke de beste en het handigste zijn, lees je hier.

online betalen

1. PayPal

Veel Nederlandse en buitenlandse webwinkels maken gebruik van Paypal. Het handige van Paypal is dat je simpelweg alleen met je e-mailadres kunt inloggen. Natuurlijk heb je ook een wachtwoord nodig en word je account geopend na een tweestapsverificatie. Gelukkig gaat dit heel makkelijk bij Paypal en kun je hierdoor ervan uitgaan dat deze betaalmethode veilig is te gebruiken. Het is niet zonder reden dat Paypal overal ter wereld wordt gebruikt. Naast dat er een veilige verbinding wordt gemaakt op het moment van betaling, kun je ook ervoor kiezen of het bedrag van je bankrekening wordt afgeschreven of van je Paypal-saldo. Heb je geen saldo meer op je account en heb je wel je bankgegevens gekoppeld? Dan hoef je je geen zorgen te maken, want de betaling zal gewoon doorgaan. Wel is het van belang dat je genoeg geld op je bankrekening hebt staan om de betaling te laten slagen. Een andere fijne bijkomstigheid van Paypal is dat je als koper je geld terugkrijgt wanneer je een product ontvangt dat niet aan de omschrijving voldoet. Heb je dus cadeaus gekocht en krijg je
iets heel anders? Dien dan een verzoek in om je geld terug te vorderen. Wil je meer informatie over deze betaalmethode? Lees dan alles op de website van Paypal.

Tip: Log in op de app van Paypal en zie wat voor aanbiedingen en kortingen er worden geboden.
Misschien zitten er interessante acties voor jou bij?

1. Klarna

Kerstcadeaus kopen voor iedereen in de familie is en blijft moeilijk. Daarom kan het weleens zo zijn dat je spullen wilt ruilen. Bijvoorbeeld omdat je kleding hebt gekocht die niet blijkt te passen. In dit geval is Klarna als betaalmethode heel handig om te kiezen. Je betaalt namelijk pas achteraf wanneer je alles in huis hebt. Wacht in dit geval eerst af of je cadeaus bevallen en of alles past en mocht dit niet zo zijn? Dan kun je alles wat je wilt makkelijk retourneren zonder dat je geld ervoor hebt betaald. Heb je grote aankopen gedaan die veel hebben gekost? Dan is het ook mogelijk om in termijnen te betalen. Bij Klarna kun je er dus voor kiezen om het bedrag in een keer te betalen of in termijnen. Daarnaast kun je ook een aanvraag indienen als je later wilt betalen.

2. iDEAL

iDEAL is zonder meer een van de bekendste betaalmethodes in Nederland. Bijna elke Nederlandse webshop biedt deze betaalmethode daarom ook aan. Het fijne aan iDEAL is dat iedere Nederlandse bank hier ook bij is aangesloten waardoor je heel snel en eenvoudig via je bankapp kunt betalen. Het enige wat je moet doen, is de QR-code scannen met je telefoon en je hebt betaald. Bovendien maakt Tikkie er ook gebruik van en is het heel makkelijk om bedragen te splitsen met vrienden of familieleden. iDEAL is een van de favoriete betaalmethodes in Nederland. Dit komt waarschijnlijk ook omdat het uit Nederland afkomstig is. Naast dat veel webshops die bijvoorbeeld kleding verkopen iDEAL gebruiken, zijn er ook genoeg andere manieren waarop iDEAL wordt gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan online kansspelen waarbij je geld overmaakt naar een online portemonnee. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan deze lijst met online casino’s.

3. Creditcard

In Nederland kun je bijna alles kopen wat je graag wilt, maar soms wil je iets specialers dat je alleen in het buitenland vindt. In dit geval is het vaak zo dat je een creditcard nodig hebt om te betalen. Met een creditcard ben je verzekerd van kopersbescherming. Dit houdt in dat je verzekerd bent tegen diefstal, beschadiging en verlies van je aankopen. Hierbij is het ook zo dat je je geld terugkrijgt als het product niet aankomt of anders is dan omschreven. Daarnaast betaal je bij een creditcard per maand het verschuldigde bedrag af en hoef je niet meteen te betalen. Perfect voor als je iets wilt kopen over de grens of als je bijvoorbeeld al op reis bent met kerst en daar een cadeau wilt kopen.

Hoe betaal jij je online aankopen meestal?

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.