OOTD: aaibaar Moodstreet

Avonturen beleven in de sneeuw, speuren naar dieren, vintage travel patches verzamelen en vooral heel herinneringen maken: dát is Moodstreet deze winter. Een te gekke collectie die cool, maar ook lekker warm is! Wij hebben wat kleding geleend van dit merk voor een fotoshoot.


Bij het lenen van kleding viel ik vooral voor items met bijzondere materialen, vandaar mijn keus voor deze opvallende light pink furry jurk. Of furry, ik kan het ook gewoon aaibaar noemen natuurlijk! Hij is stoer ook vanwege de streep op de mouwen, maar door de kleur heeft hij tegelijk een ontzettend lieve uitstraling. Meestal ga ik zelf voor fellere kleuren, maar nu ik mijn dochter in deze outfit heb gezien ga ik dit lieve lichtroze zeker onthouden. Vanwege de combi van materialen en de mix met grijs heeft hij toch een stoere touch. Opvallend detail zijn de blauwe mouwtjes. Mijn dochter heeft maat 116 en draagt hier ook maat 116.

Te koop bij: Kleertjes.com en Kixx Online.

Moodstreet | www.moodstreet.nl

Wat vinden jullie van dit jurkje?

 

Comments

 1. Evelien says:

  Wat staat het schattig bij je meisje! Leuk om aanfoto’s te zien, ik had het jurkje al gespot maar nog niet aan 🙂

 2. Fleur says:

  Wat een lekker knuffeljurkje!

 3. MetMirjam says:

  Wat een leuk jurkje! Met dit soort jurkjes vind ik het altijd fijn om het even aan te zien in plaats van aan de hanger – het staat haar heel schattig!

 4. Volgmama says:

  Leuk jurkje, echt gaaf! Wij hebben enkel aaibare vestjes 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.