OOTD: aaibaar Moodstreet

Avonturen beleven in de sneeuw, speuren naar dieren, vintage travel patches verzamelen en vooral heel herinneringen maken: dát is Moodstreet deze winter. Een te gekke collectie die cool, maar ook lekker warm is! Wij hebben wat kleding geleend van dit merk voor een fotoshoot.


Bij het lenen van kleding viel ik vooral voor items met bijzondere materialen, vandaar mijn keus voor deze opvallende light pink furry jurk. Of furry, ik kan het ook gewoon aaibaar noemen natuurlijk! Hij is stoer ook vanwege de streep op de mouwen, maar door de kleur heeft hij tegelijk een ontzettend lieve uitstraling. Meestal ga ik zelf voor fellere kleuren, maar nu ik mijn dochter in deze outfit heb gezien ga ik dit lieve lichtroze zeker onthouden. Vanwege de combi van materialen en de mix met grijs heeft hij toch een stoere touch. Opvallend detail zijn de blauwe mouwtjes. Mijn dochter heeft maat 116 en draagt hier ook maat 116.

Te koop bij: Kleertjes.com en Kixx Online.

Moodstreet | www.moodstreet.nl

Wat vinden jullie van dit jurkje?

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Volgmama zegt:

  Leuk jurkje, echt gaaf! Wij hebben enkel aaibare vestjes 🙂

 2. MetMirjam zegt:

  Wat een leuk jurkje! Met dit soort jurkjes vind ik het altijd fijn om het even aan te zien in plaats van aan de hanger – het staat haar heel schattig!

 3. Fleur zegt:

  Wat een lekker knuffeljurkje!

 4. Evelien zegt:

  Wat staat het schattig bij je meisje! Leuk om aanfoto’s te zien, ik had het jurkje al gespot maar nog niet aan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.