OOTD: Quapi jurkje Lalina winter 2018

Outfit of the Day tijd! De nieuwe collecties kinderkleding hebben hun weg naar de winkels gevonden. De scholen gaan weer beginnen en binnenkort is het warme weer voorbij. Tijd voor iets nieuws in de kast? De wintercollectie 2018/2019 van Quapi Kidswear is overal volop verkrijgbaar en wij showen jurkje Lalina. Hoe vinden jullie hem?

De print op het bovenlijfje is met recht opvallend te noemen: een soort panterprint maar dan in kaki groen en felgeel. In Center Parcs kregen we er verschillende complimenten over: “wat een leuk printje.” Ik had de nieuwe outfit die we samen met een matchende maillot van Quapi kregen toegestuurd meegenomen om foto’s te maken in de mooie omgeving van het vakantiepark. Vanwege de warmte wilde dochterlief begrijpelijk de maillot niet aan, vandaar de niet matchende sokken en schoenen  😉 . Maar het gaat om het jurkje toch?

Quapi is zoals altijd weer vrolijk met haar nieuwe collectie voor jongens en meisjes tot maat 152. Hier vind je een groot deel van de collectie, ik heb goede ervaringen met deze webshop (en hun klantenservice). Ze hebben verschillende varianten op jurkje Lalina met dezelfde panterprint en mosgroene kleur: effen top en drukke print op de rok, effen longsleeve, drukke longsleeve, matchende rok, allover print jurk, haarband, sjaal… Dat vind ik het leuke van dit merk, ze stellen de collecties altijd zo samen dat je lekker kunt combineren.

Is het groen te heftig voor je? Ze hebben ook items met ‘gewone’ panterprint, waaronder een winterjas met roze voering.

Bij de jongens kun je juist gaan voor gestreept, jogpants en gebouwenprints.

Meer Quapi?

Hoe vinden jullie jurkje Lalina met de tulen rok en opvallende panterprint in groen met felgeel? Het is even wennen, maar zelf vind ik het erg gaaf!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.