Kappertje spelen!

Spelen jouw kids ook graag kappertje? En moet jouw eigen kapsel het dan ontgelden? Poldermama’s kapsel blijft tegenwoordig netjes in model, want de meiden kregen na afloop van het Bratz-partijtje een Bratz kaphoofd om te reviewen. Hierop kunnen ze zich volledig uitleven met speldjes, haarbanden, elastiekjes en zelfs haarverf en glitter. Als eerder geschreven zeurden ze al heel lang om zo’n hoofd. De grote vraag: is het wat?

Bratz kaphoofd review ervaring

Nou de meiden vinden van wel! Er wordt heel wat afgekapt. Vrijwel iedere dag spelen ze ermee, al is dat soms maar een paar minuutjes. Een kaphoofd stond al heel lang op hun wensenlijstje, maar het leek mij persoonlijk geen duurzaam speelgoed. Met Bratz konden we dus mooi de test aangaan. Het Bratz meisje heeft een dikke bos haar, dus er kan gerust met z’n tweetjes tegelijk gekapt worden. In de verpakking zit het kaphoofd, wij hebben de blonde Cloe maar er is ook een getinte dame met zwarte haren verkrijgbaar, een haarborstel, twee tubes haarverf, een gewatteerd ‘penseeltje’ en een potje glittergel.

Lees ook: Gratis app bij de Snapstar poppen

Bratz kaphoofd review ervaring

Haarverf bij de poppen

Die haarverf sprak direct aan. Mijn dames weten het (nog) niet, maar de haarverf kan ook prima in je eigen haren aangebracht worden. Tot nu toe houden ze het redelijk bij Cloe. En dat komt vooral omdat ik de verftubes hoog weggelegd heb. Die mogen ze alleen gebruiken wanneer er een zeiltje op tafel ligt. Maar goed, mijn dames zijn erg vindingrijk. Toen ik mij nog heerlijk rustig op het werk bevond en papa zijn kunsten in de keuken vertoonde, schoof Madame Peuter een stoel naast de kast en pakte alles dat daar lag. Papa ontdekte dit pas toen de tafel en diverse andere attributen inclusief mevrouw zelf onder gesmeerd waren. Bij mijn thuiskomst was alles overigens netjes opgeruimd, yeah! Tja, kaphoofden zijn eigenlijk ook nog niet geschikt voor 3-jarigen maar ze wilden er al zo lang zo graag één hebben. Hihi.

Lees ook: Loedermoedermomentje: het stoepkrijtkapsel

Bratz kaphoofd review ervaring
Kloddertje roze hier, kloddertje blauw daar… “Hey mama, ik weet hoe je paars maakt!”

Tijdens de eerste keer kleuren, werd mijn kleuter ineens hyper. Ze had ontdekt dat de haren paars worden, wanneer je blauw en roze bij elkaar doet! De verfkleuren zie je erg goed, de glitter iets minder. Ook was de applicator niet bestand tegen het enthousiasme van mijn dochters. Maar goed, die dingen kosten weinig bij Hema of Kruidvat. We schaffen dus snel nieuwe aan, ook handig voor het spelen van beautysalonnetje.

Bratz kaphoofd review ervaring
Leuke speldjes indoen.

Hoe duurzaam is het Bratz haar?

De grote vraag was natuurlijk, hoe duurzaam zijn de haren op het kaphoofd. Op het Bratz-feestje werd verteld dat je de haren van de Bratz-poppen gewoon kunt wassen. Na een paar weken spelen was de haarverf aardig aangekoekt. Ik had getracht mijn kleuter te leren vlechten en de meiden waren natuurlijk zelf creatief kappertje geweest. Tijd voor een praktijktest. Hierover lees je alles in de volgende blog ‘hoe was ik een kaphoofd’.

Bratz kaphoofd review ervaringHet resultaat zal ik wel alvast delen. Mijn man en ik waren namelijk positief verrast! Over de duurzaamheid hadden we vooraf zo onze twijfels, maar het haar kwam erg goed uit de wasbeurt. Cloe werd zelfs geföhnd door mijn kleuter! En haar bos haren is nog net zo dik en mooi. Kwaliteitsspul dus, het kaphoofd van Bratz! De haren blijven mooi en je kunt ze prima wassen. Beetje crèmespoeling en je borstelt er zo doorheen. Je shopt hem bijvoorbeeld hier.

Bratz kaphoofd review ervaring
Nog meer borstelen, perfecte coupe!

Winactie

Marstyle mag één van haar lezers blij maken met een leuke Bratz tienerpop uit de Study Abroad serie. Dat zijn de poppen met die leuke koffertjes! Ook deze poppen hebben een fijne dikke haardoos waar je prima mee kunt vlechten en ook deze haren kun je desgewenst wassen. Laat onder deze blog een berichtje achter voor wie je zo’n mooie pop wilt winnen. Voor een extra winkans houdt je De Mama Company in de gaten, waar ik de Create it Yourself set mag verloten. Een set waarbij kinderen zelf de kleding van hun Bratz-poppen ontwerpen.

Bratz Jade gaat voor haar studie naar Rusland
Bratz Jade gaat voor haar studie naar Rusland

Lees ook:

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.