Gratis app bij de Snapstar poppen

Zoek je een leuke, betrouwbare app voor je dochter van 5 tot 10 jaar? Installeer dan de gratis app Snapstar Studio. Hiermee kun je lekker aan de gang met kapsels en make-up en de mooiste foto’s maken van de Snapstar poppen, ook als je ze zelf niet hebt. Wij ontvingen tienerpop Echo om te proberen, omdat Snapstar is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar in de categorie kinderen van 6 en 7 jaar. De app is echter helemaal gratis en ook zonder pop erg leuk!

snapstar studio pop

Kinderen van 6 en 7 jaar volgen meestal al volop influencers of ze kijken series en films waarbij influencers of social media een rol spelen. Snapstar speelt op deze trend in met haar zes verschillende fashionpoppen Lola, Aspen, Echo, Yuke, Dawn en Izzy. Deze tienerpoppen zijn gericht op vloggen, bloggen en selfies nemen met de laatste mode.

Beweeglijke pop

Wij kregen pop Echo en zij heeft ook een heus mini mobieltje bij zich. De fashionpoppen van Snapstar zijn wat kleiner dan Barbies, LOL OMG poppen of Bratz. Net als de LOL OMGs hebben ze wat beweeglijker lichaamsdelen, de polsen en ellebogen kunnen scharnieren, zodat ze de perfecte pose kunnen aannemen voor een foto. Haar haren klik je er (wel even goed drukken) in en haal je er weer uit. Zo kun je onderling met de andere Snapstar poppen van kapsel ruilen, of met een kaal hoofd foto’s maken in je photobooth.

snapstar studio pop
Echo voor het greenscreen.

Photobooth

In de doos zit namelijk ook een ‘greenscreen‘, een groen kartonnetje dat je als photobooth kunt gebruiken in combinatie met de app. Over het green screen plak je dan eenvoudig een toffe achtergrond die in de app beschikbaar is. Om een goede foto te kunnen maken, zet je de pop vast in de bijgeleverde standaard. Pas op dat ze niet omvalt!

De hippe looks en perfect pics die je in de app samenstelt, kun je opslaan op je telefoon zodat je ze kunt terugkijken of kunt delen. Naast een ander kapsel, kun je de pop ook een mooie make-up look geven, een andere outfit en is ze een vlinder, staat ze bij de Eiffeltoren, op een exotisch palmenstrand of… Er zijn achtergronden genoeg en je kunt ook je eigen achtergronden toevoegen.

Wat vinden wij ervan?

Mijn dochters van 7 en 8 jaar spelen sowieso graag verhaaltjes. Rollenspel is hun ding, maakt niet uit met welke poppetjes. Overal komt een mooi fantasieverhaal bij. Zo ook met de Snapstar pop, die ze met hun andere fashionpoppen en poppenmeubeltjes combineren. Haar lange blauwe haren vinden ze erg mooi. Meer dan met de pop, spelen ze echter met de gratis app. Schermtijd is wel hun ding, al probeer ik uiteraard ook om speeltijd zonder scherm in te lassen. Vooral in de auto en als ik met het eten bezig ben, zitten ze op hun mobieltje. Deze app vinden ze erg leuk, omdat ze van make-overs houden. Snapstar Studio heeft wat dat betreft veel mogelijkheden en dat je het ook met de pop kunt doen, maakt het alleen maar leuker. 

Je kunt overigens op de website van Speelgoed van het Jaar al het genomineerde speelgoed winnen, door je stem uit te brengen of een kleurplaat in te sturen. Sowieso een tip dus! 

Snapstar poppen koop je bijvoorbeeld hier.

Spelen jouw kinderen graag met fashionpoppen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.