OMG! De tienerpoppen van de LOLs <3

Wist jij dat er nu ook tienerpoppen zijn van L.O.L. Surprise? Deze LOL Surprise O.M.G.-poppen hebben de harten van mijn dochters veroverd met hun mooie haren en hippe outfits. In de doos ontbreken de verassingen uiteraard niet. Deze L.O.L. Surprise! O.M.G. Big Sisters hebben net zo’n geweldig gevoel voor fashion als de gewone poppetjes. Tijd om te shinen!

lol omg poppen

Ze waren tot voor kort in alle winkels uitverkocht, de OMG fashionpoppen van LOL Surprise. Gelukkig liggen ze nu (ruim voor de decembermaand) weer volop in de speelgoedwinkels voor een adviesprijs van € 34,99. Wij kregen er 2 toegestuurd voor een review, “om ruzie te voorkomen bij je kleine fans”. Superlief! Jullie hadden mijn dochters niet blijer kunnen maken LOL Surprise!

Lees ook: kraak de LOL Surprise code.

Deze fashionpoppen dragen de meest rockende outfits, bling-blingaccessoires, hippe haarstijlen en stoere schoenen. Uiteraard zitten die in allerlei unboxing verpakkingen. Niet alleen in plastic dit keer, maar in doosjes en zakjes die je tijdens het spelen ook kunt gebruiken. 

Vergelijking met andere tienerpoppen

Ze lijken een beetje op de Bratz met hun oversized hoofd en fantastische haardos, maar hebben grote ogen net als de kleine LOL Surprise poppetjes. Ook kun je de laarzen van de OMGs prima met de Barbies uitwisselen (niet met de Bratz), net als de kleertjes trouwens. Met 23 cm zijn ze net zo groot als Barbies en iets korter dan de Bratz. Dankzij de LOL Pets kun je ze hun eigen huisdiertje geven. De ledematen van de OMG poppen zijn flexibeler dan van de andere merken: je kunt zelfs de polsen draaien!

> Lees ook stickers sparen van LOL Surprise.

4 verschillende

De O.M.G.-poppen zijn vier personages geïnspireerd op de favorieten uit de eerste serie van L.O.L. Surprise. De popjes die je ook veel op shirts, jurkjes en andere merchandise terug ziet komen. In de eerste L.O.L. Surprise! O.M.G.-serie maken fans kennis met: Swag, de grote zus van M.C. Swag; Royal Bee, de grote zus van Queen Bee; Lady Diva, de grote zus van Diva; en Neonlicious, de grote zus van Neon QT.

Deze Big Sisters willen niet spelen, ze willen DE SHOW STELEN! En dat doen ze dus ook. Wij kregen Royal Bee en Lady Diva en dat vonden de meisjes ook de leukste poppen van de 4. Van Queen Bee hebben ze ook t-shirts <3 en ze hebben de kleine versie ervan, haha. Dat helpt ook. De haren zijn lang genoeg om zelf mooi te stijlen. Als de poppen net uit de doos zijn, moet je het eerst even doorkammen adviseert mijn oudste dochter, dan zien de haren er veel mooier uit. En ze had gelijk, deze kleine LOL expert.

 

lol omg poppen

 

20x uitpakken

Bij de O.M.G.-poppen draait alles om fashion en natuurlijk zijn er bij elke pop 20 verrassingen om uit te pakken. Deze uitpakverrassingen hebben een nieuw jasje gekregen. Het lijkt net alsof de poppen gingen winkelen in de meest stijlvolle shops! De hippe kleren zitten in nieuwe, recyclebare verpakkingen die eruitzien als echte kledingtassen, hoedendozen, schoendozen enzovoort. Superleuk!

Als je de verpakking verder opent, kom je bij de ‘kleedkamer’. Achter het halve deurtje wacht de pop in haar ondergoed. Mag ze haar nieuwe kleren meteen aan? Elke pop heeft een eigen look, compleet met schoenen, accessoires en haarfrutsels! Mijn dochters vonden overigens de riem van Lady Diva leuker als haarband en why not?

Op de doos kun je lezen welke pop er in zit, zodat je geen dubbele koopt. Erg fijn! De doos kun je eventueel omtoveren tot een herbruikbare kleedkamer-speelset. Omdat wij het poppenhuis van de LOL’s hebben en deze daar ook prima in kunnen zitten, hebben wij de losse spiegels er uit gehaald. Lady Diva en Royal Bee slepen deze spiegels overal mee naartoe om outfits te passen en kleding met elkaar te ruilen.

>> Lees ook LOL Surprise traktaties.

Combineren

Mijn dochters vinden het geweldig om verschillend speelgoed met elkaar te combineren en dat werd met de OMG poppen ook direct gedaan. De LOL pets werden huisdiertjes en de verpakkingen van de uitpakverrassingen werden slaapzakjes, hondenmandjes en wat al niet meer. Met deze poppen kunnen ze eindeloos verhalen spelen, zeker in combinatie met al hun andere fashionpoppen en accessoires. De standaarden om de poppen in neer te zetten, werden veranderd in kledingrekken voor de tassen en sieraden met bovenop een zitje voor de LOL pets.

> Lees ook mijn tips voor een LOL Surprise kinderfeestje.

Fotoshoots

Het zijn niet voor niets fashionpoppen. Mijn oudste dochter vindt het geweldig om fotoshoots met ze te doen. Via airdrop stuurde ze me een complete verzameling LOL fashionfoto’s die ze met haar telefoon heeft gemaakt. En indeerdaad, deze OMGs kunnen zo meedoen aan Hollands Next Top Model!

Tijdloos speelgoed zijn dit soort poppen waar ik vroeger zelf ook eindeloos mee heb gespeeld. De dames hebben de andere 2 OMG poppen op hun verlanglijstje gezet voor de decembermaand. Een hele leuke aanvulling in de LOL Surprise reeks!

lol omg poppen

PS: de supertoffe Queen Bee t-shirts kochten we in Bodegraven bij Daans Shop.

Hebben jullie deze poppen al gespot in de winkels?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Marjons zegt:

    Nog niet gezien in de winkel. Wel via social media.
    Leuk voor de meiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.