Ja! We gaan stickers verzamelen van de LOL poppetjes!

Eigenlijk had ik het al veel eerder verwacht, maar het moment is eindelijk daar: Panini heeft een stickerboek gelanceerd van LOL Surprise! Als grote LOL fans zijn we daar heel blij mee. En eerlijk: die stickers en dat boek zijn een stuk goedkoper om te verzamelen dan de echte poppetjes…

#CollectLOL

Wij kregen een startpakket toegestuurd met het LOL Surprise Let’s be Friends stickeralbum. Daarin zit ook een bouwplaat waarmee je een kaartendoosje in elkaar zet én natuurlijk 4 zakjes met stickers. En natuurlijk een heleboel stickers. Het stickerboek met startpakket kost 3,95 euro en een zakje stickers 1 euro. Ideaal klein cadeautje voor een kinderverjaardag! In een zakje Panini LOL Surprise zitten 4 stickers en 1 kwartetkaartje of verzamelkaartje, net hoe je het wilt noemen.

Jeugdsentiment…

Voor mij is zo’n stickeralbum van Panini echt jeugdsentiment. Hoeveel verschillende boeken hebben we hier vroeger wel niet van gehad? En dan ruilen op het schoolplein natuurlijk. De grootste rage in de jaren ’80 waren toch wel de Fantastickers met grappige plaatjes er op. Daar had je alleen geen verzamelboeken van. Wel van de Disney film Oliver & Co. En dat boek hadden wij. Steeds van je zakcentjes naar de boekhandel om nieuwe stickers te kopen. En van het Wereld Natuur Fonds. Dierenplaatjes verzamelen.

Wat vinden wij van dit Panini stickerboek?

Op het moment van testen was er een speeldate op bezoek, 3 meisjes tussen de 6 en 9 jaar dus. En Ze vinden op die leeftijd L.O.L. Surprise gewoon superleuk. Zelfs ik vind het heel leuk. Daarom hebben we er ook het poppenhuis van.

Het stickeralbum is leuk opgezet met opdrachtjes, voorin een lijstje om de verzamelkaarten van het kwartetspel af te vinken als je ze hebt… Er zijn grote plaatjes waarvoor je meerdere stickers nodig hebt, stickers die je open kunt krassen, 3D effect glitterstickers en dan nog kleine stickertjes die je zelf in het boek sorteert op basis van bijvoorbeeld hun ‘cuteness factor’. In het midden zit een grote poster, waar je ook weer stickers op moet plakken.

lol surprise stickerboek

De meisjes gingen dus vol enthousiasme los op het openen van de zakjes, zoeken in het boek en plakken van de stickers. Er werd druk gepraat over de karakters en over welke ze als poppetje hebben. In het stickerboek komen zowel de L.O.L. karakters, de Little Sisters als de Pets voor.

Wij gaan ze ruilen op het schoolplein en mocht jij ze ook sparen, laat het ons dan weten wie weet kunnen we elkaar helpen om het boek vol te maken?

Oh, en heb je ons artikel over het LOL Kinderfeestje al gelezen, de taart in LOL thema en de LOL traktaties? Of al onze andere LOL Surprise reviews?

Welke Panini stickerboeken had jij vroeger?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.