Beautysalon spelen!

Mijn meisjes houden erg van tutten. Omdat het niet zo mijn kleurtje is, liet ik ze voor het eerst zichzelf opmaken met deze blauwe oogschaduw van Lavera die ik ontving van webshop Solobiomooi. Deze webshop verkoopt alleen producten op natuurlijke basis, dus dat kan voor een keertje geen kwaad op de kinderhuid. Sterker nog, make-up van Lavéra schijnt ook verzorgende eigenschappen te hebben door de plantextracten die erin zitten. Ik vond in mijn kast nog wat applicatiesticks met wattentipje die de dames mochten gebruiken.

Spannend en leuk, en even uitzoeken hoe dat nu moet...
Spannend en leuk, en even uitzoeken hoe dat nu moet…

Zelf gebruik ik sinds een aantal jaren een kwast voor het aanbrengen van oogschaduw. Deze blauwe Lavéra heb ik uiteraard wel eerst zelf geprobeerd, maar het stond me niet zo. Ik ontving ook een bruine oogschaduw van Lavéra en die houd ik lekker zelf 😉 Later een blogje met foto. Toen ik zelf klein was, vond ik make-up zoiets magisch. Hetzelfde gevoel hebben mijn dochters. Mijn eigen moeder had niet veel make-up, ze was bijna altijd au naturel. Maar ik speelde veel met mijn overbuurmeisje en haar mama bezat een hele berg! Lippenstiftjes, oogschaduw, blushers en nog veel meer… En mijn overbuurmeisje mocht daar mee make-uppen, en ik dus ook als ik daar speelde 🙂 Na veel zeuren kreeg ik uiteindelijk ook wel een oogschaduw paletje waarmee ik mijn broertjes en mezelf besmeurde.

Oogschaduw van het merk xx
Oogschaduw van het merk Lavéra

Als ik ga werken of iets bijzonders heb, draag ik make-up. Op mijn vrije dagen doe ik net zo au naturel als mijn moeder. Terwijl ik me opmaak staan mijn meisjes vaak ademloos te kijken. “Mama, als ik later mama ben, mag ik dat dan ook?” Af en toe geef ik ze weleens een dikke of een dunne kwast, zonder poeder, waarmee ze dan even voor de spiegel hun gang mogen gaan. Maar nu mochten ze voor het eerst ‘echt’ zelf oogschaduw op doen. Het wauw-gevoel droop er vanaf.

DSC_0074

Zeer geconcentreerd en serieus gingen ze aan de slag. Een vleugje spanning en blijdschap en natuurlijk pret. Wat fijn dat dit even mocht! Lippenstift heb ik niet in huis, maar lippenbalsem had dit momentje afgemaakt. Als ik eraan gedacht had. En dat had ik niet, want ik had de dames eigenlijk beloofd dat ze het Bratz kaphoofd mochten föhnen. Maar eerst mochten ze zichzelf dus even mooi maken.

Nog een beetje nodig
Nog een beetje nodig
Ik sta zelf ook nog op de foto, haha
Ik sta zelf ook nog op de foto, haha
Beautiful!
Beautiful!
Finished! "Kijk mama hoe mooi we zijn"
Finished! “Kijk mama hoe mooi we zijn”

Mijn kleuter bracht het er aardig van af. De peuter was iets creatiever in haar stijl. Dat vond ze zelf ook. Dus met een warm Optidee-doekje heb ik haar gezichtje gefatsoeneerd en alleen de oogschaduw op haar oogleden laten zitten. Er stond namelijk nog een korte fotoshoot op de planning. Nu de make-up was aangebracht, zochten de dames uit mijn lade nog een ketting uit en trok peuterlief wat hakken uit mijn kast. De beautysalon was voorbij, nu werden ze haarstylistes!

Ik heb ze ook weleens een voetenbadje gegeven en natuurlijk de nageltjes gelakt. Soms mogen ze zelf even smeren met Zwitsal crème of baby bodylotion. Speel jij weleens beautysalon met je kinderen en wat doe je dan?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Joanna zegt:

    Haha, de 3e foto… Prachtig..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.