Nagels in Boho kleuren

Kleurrijk is de make-up trend. Het Franse merk Boho Cosmetics liet zich inspireren door de flower power stijl in de jaren ’60 en ontwikkelde een lijn natuurlijke make-up in hippe, sprekende kleuren. Hiermee creëer je in een handomdraai de boho look. Poldermama mocht van distributeur Solobiomooi enkele Boho-producten uitproberen. Jippie!

DSC_0131

Zo kreeg ik een viertal mooie nagellakken toegestuurd met daarop het bloemenlogo van Boho Cosmetics. In de zomer vinden mijn dochters en ik het leuk om af en toe onze teennagels van een kleurtje te voorzien. Maar om alles goed uit te testen, heb ik ook mijn vingernagels voorzien van een vrolijke lak, kleur Corail. Wat direct opvalt is dat de geur niet zo sterk is als bij andere nagellakken. Het gaat hier namelijk om een merk dat vooral natuurlijke ingrediënten gebruikt, al zit in nagellak natuurlijk altijd een onnatuurlijk stofje om de lak sneller te laten drogen. 

Het assortiment van Boho Cosmetics bestaat uit ruim 190 natuurlijke make-up producten. Van basisproducten zoals foundation, concealer, poeder en blusher tot oogschaduw, lipstick en nagellak. Allemaal in trendy en sprekende kleuren. Ik ontving ook een natuurlijk parfum van dit merk, waarover ik later een review zal plaatsen.
De producten van Boho Cosmetics worden milieu- en diervriendelijk geproduceerd. De make-up wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten en is vrij van parabenen en siliconen. Goed voor de huid én voor het milieu! En hierdoor durfde ik ook toegeeflijk te zijn voor mijn dochters, die beiden erg onder de indruk waren van mama’s gelakte nagels. Dat wilden zij ook! 

Peuterlief koos blauw, oftewel Opale voor haar nagels. Ze bewonderd hier de verpakking, waarbij ook rekening is gehouden met het milieu. De producten worden zonder doosje geleverd en alle verpakkingen zijn recyclebaar. Uiteraard worden de producten niet op dieren getest. Een fijne bijkomstigheid is dat deze make-up zeer betaalbaar is, Poldermama let op de centjes en daar past dit merk goed bij.


Knalgeel oftwel Sunlight was de kleur die mijn duimelotje uitkoos. Dat vind ik wel een beetje tricky, ook al gaat het om een merk op natuurlijke basis. Het universum heeft overal een oplossing voor, dus na een kleine papercut van het knutselen, plakte Poldermama een pleister op de gelakte duim :-). Zonnig is ook het feit dat 1 procent van de omzet van Boho Cosmetics wordt gedoneerd aan fondsen die bijdragen aan de bescherming van het milieu en de herbebossing in Frankrijk.

Mamaswap

Tja en welke kleur is het laatste potje nagellak? Op instagram konden mijn volgers dat al zien. Maar op mijn blog plaats ik hem nog niet. Poldermama doet namelijk mee aan de zomer mamaswap. Wat? Deze swap houdt in dat we lootjes hebben getrokken met een groep mamabloggers. Voor je lootje stel je een leuk pakketje samen, afgestemd op haar wensen én de informatie die je kunt vinden op haar blog. De mama van mijn lootje gaat heel blij worden van een leuk kleurtje nagellak. Dit potje gaat dus mee in haar verwenpakket, dat eind juli verstuurd mag worden. Alle deelnemers mogen hun verrassingsdoos dan openen in de eerste week van augustus. Naast het shopbudget stop ik wat leuke extraatjes zoals deze nagellak in de doos. Leek me erg leuk deze staycation 🙂

Reviewer SoloBioMooi
Poldermama is nu namens De mama Company officieel lid van het review/blog-team van SoloBioMooi, een webwinkel die naast boho Cosmetics ook andere biologische, eco- en natuurlijke verzorgingsproducten in het assortiment heeft. Deze webwinkel hanteert een niet goed, geld terug garantie op eco cosmetica. Dus ook nadat het potje of de tube is geopend, kan het product worden teruggestuurd. Op dit moment verkoopt de webwinkel meer dan 2000 producten van 30 merken waarover je dus meer gaat lezen op dit blog.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Ik vind het mooie kleurtjes! Ik kende de term boho vooral van kleding. En voor kleding houd ik er ook erg van. Leuke lange rokken en dergelijke.

  2. Annemieke zegt:

    Wat een leuke review! Weer wat geleerd 🙂 Enne… Nu wil ik deze blauwe nagellak ook! Welkom bij het blogteam! Groetjes, Annemieke (SoloBioMooi)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.