Hoe was ik een kaphoofd?

Bestel jij weleens drogisterijproducten online? Best handig om bij een goede aanbieding online in te slaan, want ze bederven natuurlijk niet. Ik ontving twee fijne producten van Guhl van Pleinshoppen: de Colorshine Blond Shampoo en Creme Conditioner. Ik heb deze niet alleen zelf geprobeerd, maar ook het Bratz kaphoofd ermee gewassen.

DSC_0126

Guhl is een fijn merk en ik vind de flessen er zo mooi uitzien, vooral die van de shampoo. Dat mijn eigen haren er schoon van worden is natuurlijk geen verrassing. Vanwege mijn lange haar heb ik ook echt een crèmespoeling nodig om die dikke bos een beetje doorkambaar te maken na het douchen. Je haar wordt daar zo heerlijk zacht van. Bij mijn peuter is het nog niet echt nodig, maar na de kindershampoo krijgt mijn kleuter ook altijd wat crèmespoeling. Die lange haren vereisen dat gewoon. Anders is het daarna drama voor haar en voor mij als het netjes geborsteld moet worden. Gebruik jij ook crèmespoeling bij je dochter?

DSC_0001
Voor het testen van de waskracht van Guhl, gebruikten wij Bratz Cloe. Of eigenlijk voor het reviewen van de kwaliteit van Cloe’s haren, gebruikten wij Guhl. Haha. Zoals ik schreef in de review van dit kaphoofd wordt er zeer intensief mee gespeeld. Je ziet dat mijn dochters Cloe hebben voorzien van leuke kleurtjes haarverf. Tijd om ze te wassen, zodat de dames weer opnieuw kunnen beginnen met hun kapkunsten.

Eerst werden de haren natgemaakt.

DSC_0006

Beetje Guhl Shampoo voor blonde haren
Beetje Guhl Shampoo voor blonde haren
Shampoo inmasseren
Shampoo inmasseren

Bij de echte kapper worden de haren van mama ook altijd gewassen. Nu mocht mijn kleuter voor het eerst zelf haren wassen: die van Cloe het kaphoofd. Het was best lastig, gebukt over de badrand. Ze deed goed haar best, vooral de plukken met verf werden even goed ingemasseerd. Voor een goede doorkambaarheid volgde de crèmespoeling. Ik heb natuurlijk wel even geholpen zodat de verf er goed uit ging.

Voor de zekerheid ook wat crèmespoeling gebruikt
Voor de zekerheid ook wat crèmespoeling gebruikt
Crèmespoeling inmasseren
Crèmespoeling inmasseren
Lekker afdrogen
Lekker afdrogen
Fohnen
Fohnen, dat wilde ze graag en maakt het kappertje spelen een stuk echter
Borstelen
Borstelen
Nog meer borstelen, perfecte coupe!
Nog meer borstelen, perfecte coupe!

Zowel de Guhl als het Bratz kaphoofd zijn kwaliteitsspul! De dikke haardos van Cloe liet zich na de wasbeurt goed doorkammen. Alle verf was er uitgekomen. Ze ziet er echt weer netjes uit! Lees hier de rest van onze Bratz review en doe nog snel mee aan de winactie 🙂 Dankjewel Pleinshoppen voor de fijne shampoo.

Haarband in et voila!
Haarband in et voila!

ms_disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.