Shoplog: sprookjesachtig Someone

Op andere blogs lees ik ze heel graag: shoplogs. Hopelijk zijn jullie er ook niet moe van, want ik heb bij Vente Exclusive van mijn Early Acces ticket gebruik gemaakt. De Someone collectie kwam in de sale en zag er zo mooi uit. Een sprookjesthema…

Beide dochters zitten flink in de groeispurt. Nu is dat vanwege de enorme berg kleding in combinatiemaat 110/116 geen probleem voor de jongste. Ik moet alleen even kritisch doorspitten welke items puur 110 en dus te klein zijn. De oudste gaat nu toch echt naar maat 122.

De oudste vond het shirt met het elfje het mooist en reageerde verrukt. Op de sweater staat een Alice in Wonderland tafereel.
De oudste vond het shirt met het elfje het mooist en reageerde verrukt. Op de sweater staat een Alice in Wonderland tafereel.

Wat leggings betreft waren we al bijna helemaal over op die maat. Deze week was ze natgeregend en had mijn oppassende vriendin haar de reserve legging van haar zusje aangegeven (de combimaat 110/116), toen was pas goed te zien hoe lang haar benen inmiddels zijn geworden.

Bij diverse webshops had ik al zitten dubben of ik iets voor haar zou aanschaffen voor komende herfst/winter. En toen was daar dus de Someone sale… Inclusief longsleeves en truien. En rokjes, ze is gek op rokjes! Dit merk is best opvallend, maar het t-shirtje dat we er al van hebben (zie hier de shoplog) staat zo leuk en vrolijk, dat ik graag meer van het Belgische merk Someone wil hebben.

De jongste vond deze trui met kikker het leukst! De Billowy gympies werden direct in gebruik genomen, maar passen er qua kleur ook leuk bij. De kleding wil ik eerst wassen.
De jongste vond deze trui met kikker het leukst! De Billowy gympies werden direct in gebruik genomen, maar passen er qua kleur ook leuk bij. De kleding wil ik eerst wassen.

Uitgesproken

De collectie die Vente Exclusive verkocht was zoals je ziet vrij uitgesproken, dus ik liet even een shirtje ter check zien aan da husband. Zou hij dit ook leuk vinden? Yes! Gelukkig wel, dus shopte ik naast het getoonde shirt er een complete outfit bij en nog wat lange mouwen shirts.

Ook direct 2 paar schoentjes gekocht, een set gympies voor nu en ballerina’s voor op de groei. Blijkt er in de kast al aan paar ballerina’s op de groei in die maat te staan… zucht… Ach, ik heb 2 dochters 😉 blijft één paar nog wat langer in de kast of ze kan gewoon kiezen.

De bestelling werd al heel snel bezorgd en nog veel belangrijker: de kleding maat 122 past! Het leuke van Vente Exclusive is dat je bij je order ook ziet wat je hebt bespaard. In mijn geval 57 euro op de kleding en 72 euro op 2 paar schoenen! De moeite waard.

Ik ben blij met mijn aankopen, hoe vinden jullie mijn bijzondere sale finds?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Evelien zegt:

  Goed geslaagd zeg, heerlijk die kleurtjes! Someone is een erg leuk merk, wij hebben er tot nu toe 3 zomerjurkjes van in de kast hangen maar het smaakt zeker naar meer 🙂

 2. Marjon zegt:

  Ik vind shoplogs ook altijd leuk. Idd aparte printjes of die je niet vaak tegenkomt.
  Weer eens iets anders, juist leuk!

 3. Ik vind dat blauwe rokje erg leuk!

 4. Nathalie zegt:

  Wat een leuke kleding. Ik kende het merk Someone nog niet!

 5. Saskia zegt:

  Je bent goed geslaagd en je hebt een mooi bedrag bespaard. Dat maakt het shoppen extra leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.