Mag je nergens heen? K3 komt bij je thuis

Ben je nog op zoek naar een leuke nieuwe app voor je kinderen? Download dan gratis “Piramide van Liefde” van K3. Deze is ontwikkeld door Studio 100 entertainment en The Park, die virtual reality experiences biedt. Nu nog alleen voor volwassenen, maar wij hopen in 2021 ook hun K3 experience te bezoeken. Met de interactieve app van de nieuwe K3-single dansen Klaasje, Marthe en Hanne bij jou in de woonkamer.

k3 app

Gratis K3 Piramide van Liefde app

Met “Piramide van Liefde” danst K3 via augmented reality de choreografie van dit nieuwe nummer bij jou thuis of waar dan ook. Sterker nog: je kan via deze app samen met je favoriete K’tje het nieuwe dansje zelf doen. Gratis!

K3 bij je thuis

De mogelijkheden voor een ‘uitje’ buitenhuis zijn nu even schaars. Een bezoek aan een concert van K3 zit er al helemaal niet in. Tijdens deze lockdown is entertainment belangrijker dan ooit en The Park heeft de oplossing.

Via de app zie je K3 in augmented reality bij jou thuis de choreografie van hun nieuwe nummer uitvoeren. Je kunt ook samen met Hanne, Marthe of Klaasje een eigen video van het bijhorende dansje maken. Zet je dat filmpje op TikTok of Instagram? Dan maak je nog kans op een leuke prijs ook, zo vertelt K3 in de app.

The Park heeft, naast haar 7 virtual reality-locaties in Eindhoven, Breda en België, altijd de ambitie gehad om innovatieve entertainment bij de mensen thuis te brengen. In samenwerking met Studio 100 is K3 360° rondom gefilmd aan de hand van opnames in een green key setup die aan volumetric capturing doet. Bekijk de making-off hier:

Wat zegt K3 er zelf over?

Hanne: “Na onze speciale presentatie van ons nieuw album ‘Dans van de Farao’ via livestream, zijn we bijzonder fier op dit volgende innovatieve project.”
Klaasje: “Zeker in deze coronatijden is deze app bijzonder dankbaar. Omdat wij het publiek nu helaas niet fysiek tijdens onze shows kunnen ontmoeten, komen wij dansen op de salontafel bij de mensen thuis!”
Marthe: “Het is echt bijzonder wat er door nieuwe technologieën allemaal mogelijk is en daar stappen we als K3 graag in mee.”

Downloaden op telefoons die max 3 jaar oud zijn

De app ‘Piramide van Liefde’ is gratis te downloaden in de App Store of bij Google Play. Augmented Reality is een nieuwe en innovatieve technologie die het beste werkt bij recente smartphones/tablets (maximaal 3 jaar oud). Mijn dochters kunnen de app dus niet gebruiken, maar ik heb hem voor de gein even op mijn eigen telefoon gezet. Erg leuk! Downloaden van het liedje in de app duurt wel erg lang, dus doe het niet als je kinderen om je heen staan te springen maar verras ze ermee als het klaar is.

Fans die samen met K3 dansen en hun video delen op Facebook, Instagram of Tiktok met hashtag #K3in3D maken kans op verschillende exclusieve prijzen, waaronder tickets bij The Park. Om alle fans de mogelijkheid te geven om deel te nemen aan de wedstrijd, kunnen ook gewone dansfilmpjes ingestuurd worden waarin meegedanst wordt op het nieuwe nummer. Voor iedereen die de app niet kan downloaden.

Wat is jouw favoriete K3 liedje? (Ik kies toch ‘Kusjesdag’ die blijft leuk.)

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.