Kidsbloggersdag bij PR4Kids en The X-factor

Als mamablogger krijg je soms uitnodigingen voor leuke events. Zo mocht ik de nieuwste kinderkledingcollecties in het echt bekijken bij twee kinder-pr-bureaus die samen een speciale dag hadden georganiseerd om hun merken te laten zien en voelen. Kinderkleding is bij mij echt favoriet wat shoppen betreft, ik vind het ook belangrijk om te weten wat mijn dochters leuk vinden dus ik nam peuterlief mee om te kijken wat haar aanspreekt. Bij deze een beeldverslagje van deze dag vol indrukken.

bloggerdag pr4kids xfactor1
Peuterlief was weg van de mooie knuffels van Plucheknuffel.nl bij PR4Kids

bloggerdag pr4kids xfactor1We werden ’s ochtends verwacht bij PR4Kids. Zij vertegenwoordigen merken als Zeeman, Little Miss Juliette, Prénatal, nOeser, Lily Balou, Ninni Vi, Le Chic en nog veel meer mooie namen. En herinneren jullie je de blog die ik schreef over LofFf nog? Dat merk hing er ook!

bloggerdag pr4kids xfactor1
Er stonden allemaal goodiebags klaar.

Ondertussen propte mijn peuter zich vol met cakes… zucht. Ik probeerde haar nog wat af te remmen, maar een duidelijke parentfail van mij. Ze speelde ook met de dochter van mijn collegablogger van De Mama Company, dat was leuk.

bloggerdag pr4kids xfactor1
Twee kleine peutertjes samen aan het kleuren.

Desgewenst konden we Lily-Padz meekrijgen om te proberen, ken je die? Ik heb ze ooit aangeschaft toen ik nog borstvoeding gaf, na aanbevelingen van ervaren moeders. Mijn borsten bleken er helaas te klein voor, waardoor ik ze zelf niet kon gebruiken. Bij dames met een flinke voorgevel werken ze beter. Er was ook een leuke after-birth gimmick die we konden voelen, en ik wou dat dit er 4,5 jaar geleden was geweest: verkoelend kraamverband! Voor gebruik knijp je het fijn en na een minuutje voelt het heerlijk koel aan. Dit had ik zeker willen hebben in mijn allereerste kraamweek. Bij de tweede was dit gelukkig minder noodzakelijk 🙂

bloggerdag pr4kids xfactor1
Pakje van nOeser
bloggerdag pr4kids xfactor1
Leuke accessoires en speelgoed, tassen en lunchboxes.

Daarna reden we door naar The X-Factor. Peuterlief was wel even klaar met alle drukte en genoot van de rust in de auto. Bij The X-Factor heb ik haar lekker achter de ipad gezet. Even een rustmoment met de krentenbol die ze bij aankomst kreeg. Ook hier waren erg veel mooie merken, ook voor volwassenen. Het kwijl droop nog net mijn mond niet uit, maar wat wordt je hebberig van zoveel toffe items! Bij The X-Factor bekeken we gave merken als Bomba, Mim-Pi, Maxomorra, Wild, Noppies, De Kunstboer, After Eden, Sophie de Giraffe en Proud Mama.

bloggerdag pr4kids xfactor1
Even rustig achter de ipad een broodje eten.

Mijn peuter was het meest onder de indruk van de schoenen van My Sweet Shoe: klassiek maar toch trendy door de felle kleuren. En de verkleedmuiltjes, haaraccessoires en armbandjes van Souza wilde ze het allerliefst direct uitproberen, maar dat mocht niet van mij. Waar de kleine dame zich bij PR4Kids wat op de achtergrond hield, vertelde ze bij The X-Factor precies wat haar smaak was. De knalkleurige kussens met fotoprint van De Kunstboer vond ze gaaf. Ze wees een Maxomorra shirt aan met sneeuwvlokken en zei dat ik die moest kopen. En in elke badcape van Zoocchini moest even omgeslagen worden, mama vond die met de flamingo het leukst 🙂

bloggerdag pr4kids xfactor1
Lingerie en badkleding voor mama’s, dat zwarte After Eden setje vind ik zo gaaf!

Favorieten

Zelf had ik natuurlijk ook zo mijn favorieten waaronder het kaboutershirt van Mim-Pi. Mijn peuter was ook gekleed in dit merk deze dag, een oudere collectie die eerder werd gedragen door haar zus, maar nog steeds mooi en dat vond Mrs Mim-Pi Eleonora – die er ook was – erg leuk! Ik wist vooraf niet dat ze zou komen, dus het was puur toeval deze outfit. Leonora vertelde ons hoe ze haar business is begonnen en heeft uitgebouwd. Het begon allemaal met de handel in oorbellen tijdens een backpackvakantie, ze had nog genoeg van deze oorbellen over en die deelde ze uit. Super grappig als je het verhaal erachter hebt gehoord! Mijn dochters en ik zijn in ieder geval zeer gecharmeerd van dit merk, dus ik hoop dat ik binnenkort iets mag reviewen voor mijn blog.

bloggerdag pr4kids xfactor1
Rekken vol kleding om van te smullen. Hier de herencollectie met daar bovenop stoere BK schoenen.
bloggerdag pr4kids xfactor1
My Sweet Shoe <3
Wild staat bij ons hoog op het wensenlijstje van merken om eens te proberen.
Wild staat bij ons hoog op het wensenlijstje van merken om eens te proberen.
bloggerdag pr4kids xfactor1
Inge van The X-Factor vertelt over Noppies.
Vrolijke kussens van De Kunstboer.
Vrolijke kussens van De Kunstboer.
bloggerdag pr4kids xfactor1
Onder andere Mim-Pi en tassen van De Kunstboer.
bloggerdag pr4kids xfactor1
Zachte dierenbadcapes van Zoocchini.

Goodiebag

Na afloop van een bloggersevent krijg je vaak iets mee naar huis en ook nu stonden er goodiebags klaar. Ben je benieuwd wat er in zat? Hier de foto’s! Ik liet mijn dochters beiden iets uitzoeken dat ze mochten hebben. Mijn peuter koos het Prénatal badeendje en de kleuter was blij met het notitieboekje van Zeeman. Mama was verplicht om de nagels van de meiden te voorzien van Little Miss Juliette nagellak, bij de kleuter alleen de teentjes want haar nagels zijn gisteren versierd met ware Nail Art bij het feestje van de Bratz dat we bezochten.

bloggerdag pr4kids xfactor1

bloggerdag pr4kids xfactor1

Aardig wat goodies en leeswerk zoals je ziet! Rond Sinterklaas of Kerst ga ik met enkel van deze en andere goodies waarschijnlijk een winactie doen of aan een moeder in nood geven. Aangezien wij zelf uit de baby’s zijn 🙂 Er zaten zelfs 2 kortingsbonnen in van de merken Tumble N Dry (love it, lees hier!) en GSUS Junior. Daar ga ik zeker gebruik van maken. hartelijk dank PR4Kids en The X-Factor voor de fijne ontvangst, de organisatie en alle informatie. Nu ga ik eerst verder bladeren in de brochures!

Ben jij weleens naar zo’n event geweest?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.