Poldermama is een Proud Mama 

Zijn jullie ook zo trots op je kinderen? Ik kan ze geregeld achter het behang plakken, maar gelukkig zijn het meestal lieve schatjes. Vandaag waren ze bijvoorbeeld zo lief samen aan het spelen met de Barbies… Dan voel ik me heel trots. Dat gevoel kan ik nu vasthouden dankzij Proud Mama, van wie ik een stijlvolle sleutelhanger ontving.

DSC_0078

Perfecte timing, want de schoolfoto’s kreeg ik diezelfde week binnen met daarbij een sleutelhanger. Poldermama’s sleutelbos kreeg dus een make-over 🙂 De oude rotzooi eraf en hups aan die degelijke grote ring van het leren Proud Mama hartje. Foto van de meiden eraan. Winkelwagenmuntje eraan. De sleutels. Klaar! Helemaal blij mee, want nu draag ik elke dag een stukje liefde bij me. Ook op de momenten dat ze even niet zo lief zijn, kan ik mijn zen-gevoel oproepen met deze sleutelbos. Dat is in ieder geval het plan…

DSC_0080

In het pakketje zaten enkele folders van Proud Mama en dit leuke armbandje. Sleutelhangers zijn namelijk niet hun core business, nee ze maken mooie sieraden voor zwangere dames. Je weet wel, van die lange kettingen met een zacht belletje erin dat rustgevende geluidjes maakt voor de baby in je buik. Erg mooi, maar voor mij niet van toepassing. Waar ik wel voor viel, maar wat helaas niet beschikbaar was voor een review is de koestertas van dit leuke merk. Een stijlvolle tas waarin je alle eerste spulletjes uit de babytijd kunt bewaren. Het eerste rompertje, shirtje met naam dat wij de meiden na de geboorte aantrokken, de rammelaar met hun naam die oma maakte op de borduurmachine… Allemaal dierbare kleinigheden die je op deze manier heel gaaf bij elkaar bewaard. Nu zit bij mij alles in een plastic bak, van beide meiden bij elkaar. Hoe bewaren jullie de eerste frutsels van je kindje(s)? 

  
Bij mij gaat deze koestertas van Proud Mama in ieder geval in tweevoud op mijn wishlist voor Sinterklaas. Vinden jullie hem ook zo leuk?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.