Uitpakvideo Souza goodies

Als meisjesmama kun je er niet om heen: Souza for Kids. Voor jongens hebben ze toffe verkleedkleding, maar voor meisjes is het assortiment nog veel groter met leuke knutselsets, bijoux en veilige kinder make-up. Het merk heeft onlangs weer nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd en wij kregen daarvan wat spulletjes toegestuurd om te unboxen.

souza for kids nagellak

Alles zat in een geweldige flamingo boodschappentas. Speciaal ontworpen vanwege het 20-jarig bestaan van Souza for Kids. Love it! In deze uitpakvideo laat mijn dochter aan jullie zien wat we hebben gekregen:

Veilige kindermake-up

Mijn dochters vinden het geweldig om af en toe lekker samen te tutten en makeuppen. Ook nagellak is favoriet. Alleen maakte ik me af en toe wat zorgen over de veiligheid: de kinderhuid is teer en wat nagellak betreft… stoppen ze die vingers regelmatig in de mond. Producten voor volwassenen kun je bij kinderen daarom eigenlijk beter niet gebruiken. De kindermake-up van Souza for Kids is gelukkig wel veilig. Speciaal gemaakt voor kinderen én alles op waterbasis. De nagellakjes blijven dan ook niet heel lang op de vingertjes zitten, maar dat geeft helemaal niets. Kunnen ze zo vaak als ze willen een ander kleurtje op de nagels verven. Je peutert de nagellak eenvoudig van de vingertjes af, er is dus nooit (giftige) remover nodig. Ook de oogschaduw kreeg ik met een washandje en wat water weg, door zachtjes te wrijven. 

Leuke Souza sieraden

Naast de make-up setjes kregen we leuke sieraden. De armbandjes zijn lief en schattig met de combi van lichtblauw, roze en een organza lintje dat ze samenhoudt. Naast armbandjes, lieflijke tasjes en oorbelletjes zijn de haarfrutsels van Souza niet te versmaden. In onze goodiebag zaten voor de meisjes haarclipjes met blonde vlechtjes voorzien van kraaltjes en een perzikkleurig bloempje op de clip. Vooral mijn oudste steekt deze regelmatig in haar eigen blonde haren om zichzelf mooi te maken. Vorig jaar kregen we trouwens ook al zulke schattige rieten tasjes van Souza die nog veel gebruikt worden.

Zeemeerminnen knutselthema

Dat Souza for Kids inmiddels is uitgegroeid tot zoveel meer dan een merk voor prachtige prinsessenjurken, blijkt ook uit het knutselassortiment. De knutselsets zijn in 2017 gelanceerd en steeds komen er leuke nieuwe sets bij. Dit jaar is alles gericht op het zeemeerminnen thema. De zeemeermin is al jaren hip en happening bij kleine meisjes, in ieder geval bij die van mij! In onze goodiebag zaten 2 mooie kralendozen. Eentje in de vorm van een zeemeermin en eentje met als parelmoer glinsterende glitterkralen. De meisjes zijn hier heerlijk zoet mee om hun eigen armbandjes en kettingen te rijgen. Zorgvuldig kiezen ze de juiste kralen voor hun patroontjes uit. Genieten voor mama om ze zo lekker bezig te zien.

>> lees ook de leukste thema’s voor een kinderfeestje

souza zeemeermin kralendoos

Winactie

Ik mag van Souza zo’n leuk zeemeerminnenkralensetje verloten onder mijn lezers. Wil jij kans maken? Laat dan hieronder een reactie achter. Zou superlief zijn als je het youtubefilmpje een duimpje omhoog geeft, mensen tagt onder de facebookpost etc, maar is uiteraard nooit verplicht.

De winnaar is geworden: Will Langenberg. Van harte, ik ga je mailen voor de afhandeling!

Je koopt de producten van Souza for Kids onder meer hier.

Welk klein meisje dat jij kent is weg van zeemeerminnen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Will Langenberg zegt:

  Hoera ik heb gewonnen.
  Hier wordt mijn zeemeerminnetje heel blij van.
  Heel hartelijk dank!

 2. Els Wanders zegt:

  Een mooie zeemeerminnenset, ik doe graag mee voor mijn dochtertje Lisa, ze is graag bezig met knutselen en versieren.

 3. Marian B zegt:

  Mijn nichtje is een echte zeemeerminnen fan en houdt van sieraden. Zo kan ze zelf een mooi armbandje maken, helemaal leuk!

 4. Nathalie Buttiens zegt:

  Mijn nichtje Alicia houdt van zeemeerminnen.

 5. Karin zegt:

  Wat leuk! Hier zal onze jongste dochter erg blij van worden.

 6. Jacqueline Van de Manakker zegt:

  Daar zou er hier eentje dol blij mee zijn, dus ik waag graag een kansje

 7. Anna wienen zegt:

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Julia..

 8. Will Langenberg zegt:

  Ik heb hier een klein zeemeerminnetje die gek is op kraaltjes rijgen en tutten.
  Voor haar doe ik graag mee.
  Ik volg op Bloglovin en waag graag een kansje.

  1. Will Langenberg zegt:

   Sorry, staat hier per abuis twee keer.

 9. Karen de Jong zegt:

  Wat een leuke actie!! De combinatie van zeemeermin en Crea Bea maakt het voor onze Elise compleet!! Love It! Wij doen mee!!

 10. Will Langenberg zegt:

  Ik heb hier een klein zeemeerminnetje die gek is op kraaltjes rijgen en tutten.
  Voor haar doe ik graag mee.
  Ik volg op Bloglovin en waag graag een kansje.

 11. elisabeth maria martina zegt:

  hier word kleindochter lise vast heel erg blij van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.