Heb jij de knutselsets van Souza al gezien?

Souza ken je waarschijnlijk wel van de té leuke verkleedsets? Het is echt zo’n merk om bij weg te dromen! Zeker voor kleine meisjes, naast verkleedkleren hebben ze ook haaraccessoires, dansschoentjes, kleine accessoires en sinds kort dus ook knutselsets. Ik kreeg deze noviteit in het assortiment te zien tijdens mijn bezoek aan de Trademart en als mama van twee knutselgekke dochters was mijn interesse meteen gewekt. Inmiddels liggen de Souza knutselsets in de winkels en hebben wij de Flower Halo set getest.

souza knutselsetSouza stuurde ze toe in een doos vol leuke verrassingen. Daarom liet ik de meisjes een unboxing doen. Misschien heb je het filmpje al gezien op Facebook? Pakketjes uitpakken en daar met mama een unboxing filmpje van maken, doen ze graag. Ze vinden het leuk om me zo te helpen bij mijn werk en ik vind dat ze er steeds beter in worden. Oefening baart kunst.

Hier de unboxing:

Kleine cadeautjes voor lieve meisjes

Zoals jullie zien, ontvingen we niet alleen de knutselsets maar had Souza er nog allerlei leuke cadeautjes voor kleine meisjes bij gedaan. Ideale schoencadeautjes of aanvullingen in de zak  😉 . Ze kregen allebei een toverstafje. De perfecte verkleedaccessoire voor een elfje, net als de bloemenkrans die ze mochten knutselen.

Lieve armbandjes en haaraccessoires. Voor beide meisjes zat er een lief armbandje in de doos. Ook kregen ze de allerschattigste haarspeldjes en elastiekjes, vooral die met de eenhoorn vinden ze geweldig.

Souza lanceerde al eerder een eigen kindermake-up lijn. Denk aan schattige oogschaduwkitjes en nagellakjes. Die hebben we nog niet geprobeerd, maar in het perspakketje zaten 2 fruitig ruikende lipglossjes. Heel erg leuk. Op de foto gebruiken we het verkeerd, je moet dit namelijk niet direct op je lippen smeren maar een klein beetje op je vinger doen en dan uitsmeren op je lippen voor het mooiste effect.

Onze ervaring met de Souza Flower Halo knutselset

Beide dames kregen van Souza de Flower Halo knutselset, waarmee je een bloemenkrans kunt maken waarmee je eruit ziet als een elfje! Uit de doos kwamen ijzerdraadjes met gele en blauwe knopjes, een groen lint dat er uit ziet als een tak van bladeren en allemaal losse roosjes met ijzerdraadje. Het knutselen wijst zich dus eigenlijk vanzelf. Je meet met de 2 lange draden het hoofd op en wikkelt alles om elkaar heen op de juiste maat. Je maakt de blauwe en gele knopjes mooi. Dan voeg je steeds een knutselelement toe. Eerst het groene blad. Daarna kun je de roosjes er omheen draaien. In een patroontje of willekeurig, net hoe jij het leuk vindt.

Het was even wennen voor mijn dochters van 5 en 6 jaar, ze hadden nog niet eerder zo geknutseld. Deze set is bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar en daar ben ik het mee eens. Mijn 5-jarige dochter had veel hulp nodig van mama en raakte gefrustreerd omdat het niet lukte. Zuslief van 6 daarentegen vond het geweldig. Met zorg koos ze een patroontje uit en werkte ze haar bloemenkrans zo mooi mogelijk af. Zeer geconcentreerd en ze vond het ontzettend leuk. De motoriek van mijn dames scheelt 15 maanden (én de oudste heeft sowieso meer geduld voor dit soort dingen). Ik zou het dus aanraden voor meisjes vanaf 6 jaar en het lijkt me een leuke activiteit voor bijvoorbeeld een kinderfeestje in elfenthema. We waren ongeveer een kwartier bezig met knutselen. Daarna mochten de meisjes zichzelf in de spiegel bewonderen en deden we een lipglossje op.

Het is niet moeilijk om deze bloemenkrans in elkaar te zetten en het resultaat is ontzettend schattig, vind je ook niet? Voor een knutselset vind ik hem bovendien vriendelijk geprijsd: 6,95 euro.

Andere knutselsets van Souza

Dit zijn de andere knutselsets die Souza heeft uitgebracht, allemaal onder een tientje dus een mooi en creatief klein cadeautje voor meisjes uit groep 1/2 tot en met groep 6.

Winactie

Van Souza mag ik 2 knutselkits verloten uit hun nieuwe lijn. Een set voor de grotere meisjes, die wat lastiger te maken is en eentje kleuters. Ik hoor graag voor welke set jij meedoet:

 • De Tutu design kit roze (geschikt voor kinderen van 6-7-8 jaar, deze is wat lastiger knutselen).
 • De Beads design kit multicolour (geschikt voor kinderen van 4-5-6 jaar).

Ik ben ontzettend benieuwd hoe deze knutselsets bevallen. Het zijn in ieder geval andere knutselsets dan wat je veel in de winkels ziet en dat vind ik ontzettend leuk! Zo kun je hun creativiteit weer op andere manieren stimuleren tenslotte. Volg de Facebookpagina van Souza en laat hieronder een berichtje achter met geldig e-mailadres en je maakt kans.

Snel bestellen voor Sinterklaas? Surf naar de webshop van Souza for Kids! Ze kosten tussen de 3,50 en 9,95 euro.

De winnaars zijn geworden:

 • Anja, jij wint de Tutu set
 • Linda Smeets, jij wint de Beads set

Ik ga jullie mailen voor de afhandeling!

Knutselen jouw dochters graag? Wat vinden ze leuk om te doen?

Meer lezen over Souza?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Sophia Grootjans zegt:

  Op dit moment is tekenen, knippen en plakken echt favoriet. We hebben natuurlijk net Sinterklaas achter de rug. Het laatste was een stoomboot die ze heeft gemaakt van een vleeswarenbakje, een wcrolletje en inpakpapier.

 2. Anneliese de Waal zegt:

  Heel erg leuk, ik doe graag mee voor De Beads design kit multicolour, voor mijn dochtertje Sam van 4 jaar oud, erg leuk om samen te gaan maken 🙂

 3. Karin zegt:

  Wat leuk, ik doe graag mee voor de Beads design kit multicolour voor onze dochter van 4 jaar.

 4. Sophia Grootjans zegt:

  Ik doe graag mee voor de Beads design kit multicolour voor mijn 5 jarige creatieve meid

 5. Daniella Jansen zegt:

  Heel leuk. Mijn jongste dochter is GEK van knutselen. Zij zou de Beads design kit helemaal leuk vinden.

 6. anica aarts zegt:

  De Tutu design kit roze ..
  mijn bonusdochter wil een mode ontwerper worden, hiermee kan ze al gaan oefenen

 7. van erum maria louisa zegt:

  echt iets voor mijn nichtje

 8. Tamara zegt:

  De kralenset ziet er superleuk uit voor mijn dochtertje van 3,5 met af en toe veel geduld?

 9. anja zegt:

  Tutu design kit roze zou erg leuk zijn

 10. renate zegt:

  e Beads design kit multicolour (geschikt voor kinderen van 4-5-6 jaar).
  mijn dochtertje van 5 knutselt graag

 11. Jan zegt:

  De Tutu design kit roze lijkt ons super leuk.

 12. Marjanne van den Blink zegt:

  De Tutu design kit roze ….. superleuk voor mijn kleindochter als ze bij oma op bezoek komt

 13. Anita zegt:

  Wat zou ik graag deze willen voor mijn kleine knutselaar: De Tutu design kit roze (geschikt voor kinderen van 6-7-8 jaar

 14. melissa zegt:

  Erg leuk, vooral de De Tutu design kit roze, een keer wat anders knutselen en onze dame wordt bijna 7 dus dat zou haar moeten lukken. uiteraard volg ik via fb.

 15. wilmsen anita zegt:

  ik doe mee voor de tutu design kit

 16. Wat snoezig en wat een leuke dingen kan je maken!

 17. Nina Mol zegt:

  Wat leuk!! Ik als oppas-oma zou hier heel graag samen met kleindochter mee willen knutselen!

 18. Oma Will zegt:

  Ik heb hier vier kleine knutsel smurfinnen die graag voor de Beads design kit multicolour gaan.
  Dit vinden ze vast heel leuk om te doen.
  Ik heb geen Facebook, maar volg op Bloglovin.
  Graag doe ik mee voor deze knutselkleuters.

 19. Moniek zegt:

  Die Tutu design kit lijkt me een erg leuk cadeautje!

 20. Marian B zegt:

  Leuk! Ik doe mee voor mijn dochtertje. De Beads design kit multicolour graag.

 21. Mom zegt:

  Ik wil meedoen voor de Beads design kit multicolour .

 22. Iris zegt:

  Wat leuk zeg, ik doe graag mee voor de Beads design kit multicolour voor onze dochter

 23. Wat ontzettend leuk dat setje met houten kralen. Je dochters hebben ook hun best gedaan met de bloemenkrans. Leuk hoor!

 24. Linda Smeets zegt:

  Ohhh wat leuk om allemaal te doen! Ik doe graag mee voor onze dochter en de voorkeur gaat uit naar De Beads design kit multicolour. Ik ben ervan overtuigd dat ze dit ontzettend leuk vindt!

 25. Claudia Diependaal zegt:

  Wauw de beads zijn geweldig. Ik doe graag mee. En dat hebben we nog niet. Ik zal duimen! Wat n leuke video van de meiden.

  Groetjes Claudia.

 26. Rafaella zegt:

  Wat een leuke blog weer 🙂 Ik kende Souza for Kids nog niet maar ik ben meteen helemaal enthousiast. Dit past precies bij mn dochter. Ik doe graag mee voor de set met de kralen 😀

 27. Marcia Kan zegt:

  Wat leuk zeg! Ik wist niet dat Souza ook knutselsets heeft! Ik waag graag een kansje voor onze creatieve dochter van 6 jaar, de Beads design kit multicolour zou geweldig zijn!

 28. Anna zegt:

  Ik doe graag mee voor het kleuterpakketje..!

  Facebook: An Na

 29. elisabeth maria martina zegt:

  leuk kado voor een echte creabea

 30. Natascha O zegt:

  Super leuke actie, hier gaan we voor de tutu set. Dat heeft mijn dochter ooit eens op tv gezien en dat wil ze dolgraag eens maken. Wat zou ze trots zijn op haar creatie !

 31. Marjo v Leeuwen zegt:

  Ik wist helemaal niet dat souza dit had echt super leuk! Ik ga voor de tutu echt iets voor rhodé die dol is op knutselen. Had je de andere tips maar eerder gegeven. Leuke dingen voor mooie prijsjes ook leuk hoor kinderfeestje! Hier zijn de strijkkralen en gelpennen momenteel hot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.