Eenhoorns: na het badderen en mee naar school

Eenhoorns, wij zijn er gek op. Alles met een plaatje van een eenhoorn erop vinden mijn dochters automatisch te gek. Tijd om mijn jongste dochter in het zonnetje te zetten met wat originele musthaves die de rest van de klas waarschijnlijk niet heeft. Als jij ook een eenhoornfan hebt, lees dan mee voor nuttige cadeautjes van Sinterklaas  😉 .

Op de Trademart in Utrecht spotte ik gave items van het merk Zoochinni. Ze hebben ontzettend veel leuke dingen, vooral voor jonge kinderen, maar dus ook voor kleuters! Dieren spelen de hoofdrol in hun collecties. Ze hebben badcapes, zwemsetjes, rugzakken, flanellen doeken, kinderwagen dekens, ondergoed, rammelaars en slabbetjes.

Allie the Alicorn

Voor mij sprong ‘Allie the Alicorn’ er uit, hun kruising tussen een eenhoorn en een pegasus. Vrolijk roze met de allerleukste details. Zoochinni stuurde ons de schooltas en badcape toe, waarmee mijn kleine meisje helemaal in de wolken is.

Eenhoorn rugzak

Rugzak ‘Allie the Alicorn’ kost 26,99 euro en is ontzettend mooi afgewerkt. De glanzende vleugeltjes en hoorn zijn niet de enige mooie details, de rits heeft de vorm van een sterretje en zowel aan de binnenzijde als aan de buitenkant zijn er opbergnetjes voor bijvoorbeeld de schoolbeker. Deze rugzak heeft verstelbare schouderbanden en is een stuk groter dan de tas die ze eerst had. Als haar broodtrommel, schoolbeker en bakje in de tas zitten is er nog genoeg ruimte voor knutselwerken die ze op school heeft gemaakt. Er zit een groot stoffen label op om de naam van je kind op te schrijven. Op school heeft ze er al veel complimenten over gekregen, iedereen vindt haar rugzak erg mooi en niemand anders heeft hem. Belangrijk voor een kleuter, dus ze is er heel erg blij mee. Plus dat ie er supercool uitziet en ze heel graag rondloopt met Allie the Alicorn op haar rug.

Eenhoorn badcape

Superzacht en knuffelig én zeer verkleedwaardig is de badcape van Allie the Alicorn. De meeste badcapes zijn bedoeld voor baby’s en peuters, maar Zoochinni heeft een tof XL assortiment voor oudere kinderen. Lekker na het zwemmen of badderen om nog even in te kroelen en de natte haren te drogen. Deze badcapers zijn gemaakt van 100% katoen en hebben een spanwijdte van maar liefst 127 centimeter. De ruglengte is 56 centimeter. Ruim genoeg voor een kleuter dus! (Voor mijn oudste van 6 kan ie ook nog prima.) Deze badcape kwam verpakt in een cadeauwaardige doos, heel erg leuk om als nuttig presentje te gebruiken dus. Hij kost 34,99 euro. Alle details (de hoorn, de manen, het staartje en de vleugels) zijn even zacht. Bovendien zitten er bij de vleugeltjes een soort zakken in verwerkt, waar je kind de handen in kan steken. Zo kan mijn meisje echt rondvliegen als een Pegasus met één hoorn. Dat doet ze dan ook graag met flapperende armen. Ik vind deze badcape echt ontzettend schattig. Mijn grote meisje kan er nog even lekker klein in zijn  😉 .

Vind jij deze cadeautjes leuk? Of ben je op zoek naar hetzelfde met een ander dier? Kijk dan in de webshop van Zoochinni. Het merk is ook bij Bol.com te koop, maar daar kon ik Allie the Alicorn niet vinden.

Wat vind jij leuker, de rugzak of de badcape?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.