OOTD: In haar ‘Noppies’

Wat was ik blij verrast toen ik voor Marstyle een kledingsetje van Noppies voor mijn dochter uit mocht zoeken. De nieuwe collectie is zo ontzettend leuk en dat maakte het voor mij niet makkelijk om iets uit te zoeken. Ik zocht drie setjes uit en legde de keus aan Marguerita. Marstyle is immers haar blog waar zij alle liefde en passie in steekt en ik vond het belangrijk dat zij het kledingsetje ook bij haar blog vind passen.

Gastblog door Nathalie Mulckhuijse van Volgmama

Mijn eerste keus viel op het setje die zij ook heeft gekozen. Een navy blauwkleurig jurkje met een bijpassende legging. Ze zeggen toch vaak dat je eerste keus de beste keus is? In dit geval kan ik dit beamen want het setje staat mijn dochter prachtig!

nopppies zomer 2017

In haar ‘Noppies’

Wij kenden het merk Noppies al wel omdat we bij haar geboorte als kraamcadeau een setje hebben gekregen van onze vrienden. Het stond haar superleuk, de kleertjes voelden zacht en comfortabel aan. De kleertjes van Noppies heeft ze de eerste weken veel gedragen.

De babykleertjes zijn echt superfijn. Daarna hebben we een lange periode geen Noppies kleertjes meer gehad. We hebben naar mijn weten geen winkel in de buurt die kleertjes van dit merk verkoopt en de eerste kleertjes kocht ik destijds online. Ook al hou ik erg van post, online kleding winkelen is iets dat ik de laatste tijd minder doe. Ik ga liever even echt winkelen in het dorp of in de stad en zie de kleertjes graag met eigen ogen.

Zelf open maken

Echt superleuk dat de postbode een pakketje meebracht. Omdat ik aan de verpakking kon zien dat het afkomstig van Noppies was, liet ik mijn dochter het leuk ingepakte setje zelf open maken. Het uitpakken was echt een feestje en ze zei meteen “wauw mama, kijk Yvana jurkje”. De kaartjes moesten er meteen af en ze wilde het direct aan. We hadden even voorgehouden en weggelegd tot 2 dagen later omdat we dan een feestje hadden. Dan kon iedereen haar mooie nieuwe kleertjes zien!

Review Noppies kleding setje

Nu we het kledingsetje al een tijdje in gebruik hebben en ze het al vaker aan heeft gehad kan ik jullie meer vertellen over de kleertjes. De dag voordat we het verjaardagsfeestje van oma hadden heb ik de kledingstukken apart gefotografeerd en bestudeerd. Het jurkje is heerlijk zacht zoals de newbornkleertjes die mijn dochter droeg van Noppies. Bij het fotograferen kwam ik er echter wel achter dat het motief op het jurkje niet mooi doorloopt. Ongeveer 10 cm vanaf de onderkant is een rij zowel aan de voor- als achterkant van het jurkje waarbij de zebra’s als ware zijn onthoofd / gehalveerd. Ik vermoed dat dit een eenmalig fabrieksfoutje is geweest.

nopppies zomer 2017
Fabrieksfoutje?

Ik stoor mij er niet zo heel erg aan maar oma zag het ook en vond het jurkje om die reden niet zo mooi. Ik zag dat foutje bij het uitpakken niet en eerlijk, als je er niet op let dan zie je het ook niet. Het jurkje heeft namelijk véél meer details dan alleen de koperkleurig en roze zebra’s.

Details

Noppies heeft oog voor details. De legging heeft aan de bovenkant een goudkleurige glitterboord, de stof, de gekleurde knoopjes en het label op de pijpen, het ziet er perfect uit. Die prachtige details zie je ook in het jurkje weer terug, het labeltje, een dubbellaags voorpand, een klein borduurmerkje en een strikje op de borst en de knoopsluiting op de rug maakt het jurkje chique maar ook casual.

Pasvorm Noppies

Mijn dochter draagt maat 92 en zowel het jurkje als de legging zitten haar als gegoten. Ze is een slank dametje en hoewel sommige leggings haar een beetje te wijd zitten sluit de legging van Noppies heel goed aan. De lengte van de jurk is niet te lang en niet te kort. Mijn dochter kan goed bewegen in haar Noppies kleertjes.

Zowel de legging als het jurkje bestaan uit 95 % katoen en 5 % elastaan. Het wordt aangeraden de kleding met soortgelijke kleuren te wassen en op het label staat beschreven dat het niet geadviseerd wordt om de kleertjes in een droogtrommel te drogen. Omdat de zebra’s op de stof gedrukt zijn heb ik deze ook niet in de droogtrommel gedaan. Mijn ervaring met drogen in de droogtrommel is dat de printjes op kleding vaak vervagen of gaan barsten en dat zou ik erg jammer vinden van het jurkje. De legging is wel een paar keer mee in de wasdroger gegaan en deze is niet gekrompen. De kleuren en de stof van de kleding blijft mooi. Wij hopen dat mijn dochter nog even een tijdje in maat 92 blijft hangen zodat we nog veel plezier van dit setje kunnen hebben.

Matchende items in de nieuwe collectie

Het kledingsetje dat ik heb ontvangen is feestelijk maar ook casual voor alle daags. Ze kan het nu goed aan maar in de zomer is het ook goed draagbaar in de koele ochtenden of als het ’s avonds een beetje frisser wordt. In de nieuwe zomercollectie van Noppies ga je vaker kledingstukken tegenkomen met opdrukken van zebra’s, olifanten en giraffen. Zo kun je dit kledingsetje bijvoorbeeld goed combineren met een giraffen vest of roze zomerjas. Voor de zomer is de trend dit jaar streepjes, stippen, savanne dieren, veel roze en mint. De kledingstukken zijn onderling goed op elkaar afgestemd zodat je veel kunt mixen en matchen.

Mijn dochter draagt de kleertjes graag en we hebben al veel leuke complimenten ontvangen. Wat vinden jullie van dit kledingsetje?

Dankjewel Nathalie voor deze leuke review, ik ben ook verliefd op dit setje en mijn dochters hebben Noppies veel gedragen. Op dit moment hebben we er alleen nog een winterjas van, want het merk gaat niet groter dan maat 116. Voor die kleintjes vond ik het geweldig!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Super leuk! En dat haarbandje staat ook zo lief!

    1. Volgmama zegt:

      Dankjewel voor de complimenten Krystle, het is geen haarbandje maar een knipje. Ik vind het er ook leuk bijstaan. Met het korte haar kun je nog niet zoveel. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.