Keek op mijn Week: wandelen, hoepelen en plasma doneren

Geen spannende week. Ik heb mezelf heerlijk ondergedompeld in de wereld van chillex: niets hoeven. Niet van anderen en ook niet van mezelf. Vooraf denk je “oh als mijn kinderen op vakantie zijn dan ga ik dit en zus en dat doen” maar puntje bij paaltje heb ik gewoon lekker de versnelling lager gezet. Voor mezelf gezorgd. En series gebinged, haha.

yoast seo cursus
SEO cursus gedaan over indexability.

Zonsondergang in Scheveningen

Zaterdag een mooie serie gekeken, seizoen 1 van You are Wanted. Een Duitse serie op Prime en superspannend. Gaat over een man die erin geluisd wordt door hackers. Verder lekker gehoepeld, gezondheid rules tenslotte en ik had nu even de rust om goed voor mezelf te zorgen.

’s Avonds naar Scheveningen gereden om een drankje te doen op het strand en de zonsondergang te bekijken. Prachtig! Aan het begin van de boulevard bij De Pier wemelde het van de mensen, maar hier bijna serene rust.

scheveningen

Seizoen 2 van You are Wanted

Zondag tijd voor seizoen 2 van You are Wanted. Ja echt, spannender dan bingewatchen wordt het niet. Je leest dit weekoverzicht misschien omdat ik zulke andere dingen doe dan jij, maar deze week was lekker saai en herkenbaar denk ik? Ik heb nog even gehoepeld, lekker een wandeling gemaakt met de Top Workout Hits playlist op Spotify aan en een uurtje gewerkt. 

wandelen in bodegraven

Saillant detail: later deze week werd ik door een lezer gewezen op de post over een inwoner van Bodegraven. Deze moeder heeft een webcam op haar tuin gericht staan. De camera in kwestie is gehackt en door mensen van over de hele wereld te volgen… Verschillende mensen in allerlei facebookgroepen probeerden haar op te sporen om te waarschuwen dat ze de camera moet afdekken als ze thuis is. Cybersecurity is best een dingetje hoor… 

Gezichtsbehandeling

Maandag wederom serene rust in huize Marstyle. Ik heb ook echt moeite met opstaan elke ochtend. Lekker gewerkt, genoten van het gebrek aan deadlines, gehoepeld met de powerhoepel en einde middag naar Alphen a/d Rijn. Daar had ik bij Imelda van Beauty Royale een gezichtsbehandeling geboekt. Tè lang geleden en eigenlijk vind ik het heel belangrijk om mezelf zoiets te gunnen, zeker als de kinderen er even niet zijn. Mooi huidje heb ik weer hoor! Natuurlijk na het avondeten weer even een wandeling gemaakt. Precies op tijd terug voor B&B Vol Liefde op tv. Dat bespreek ik via de app dan gezellig met mijn maatje (via het Maatjesproject). 

wandelen in bodegraven

Wandelen

Dinsdag en haak je al af omdat mijn week saai was? Ik heb de wasmachine aangezet en uit milieu overwegingen de zooi aan de lijn gehangen. Plus veel te warm voor de droger. Ineens stroomden er allerlei opdrachten binnen in de mailbox, dus ik ging hard aan de bak. Veel te weinig van de opruimwerkzaamheden en technische verbeterpunten gedaan naar mijn zin, maar geld gaat voor. Bovendien bruiste ik van de creativiteit en had ik er helemaal zin in om deze artikelen te maken.

wandelen in bodegraven

Genoot bovendien van de reacties op mijn winacties van eerder deze week, toch elke keer weer een feestje om die binnen te zien komen. Dan weet je dat je er niet alleen zelf blij van wordt, maar ook de kans hebt anderen blij te maken en dat dit gewaardeerd wordt. Wederom gehoepeld, gewandeld met een lekker uptempo muziekje en B&B Vol Liefde gekeken. Had nog een restje curry over wat ik gister had gekookt en dat smaakte ook vandaag helemaal prima!

wandelen in bodegraven

Plasma doneren

Woensdag gemotiveerd achter de laptop. Lekker hoor. Ondertussen heb ik deze week veel leuke vakantiefoto’s gekregen van mijn kinders uit London. Heerlijke afleiding tussen het werken door. Verder online lekker aan het browsen geweest in een webshop met meubels, van een klant die geen factuur wil ontvangen maar waar ik iets voor mijn huis mag uitzoeken. Wordt het een salontafel, eettafel, dat gekke lampje of toch… 

plasma doneren

In de middag bracht ik spaghettisaus uit de vriezer langs mijn ouders. Daarna door naar Gouda om plasma te doneren. Spannend, want vorige keer had ik daar fysiek best last van gehad een dag later. En terug naar mijn ouders om daar gezellig te eten. Mijn moeder heeft na haar 2e corona-besmetting heftige klachten, iets anders maar wel vergelijkbaar met wat ik de 1e keer heb gehad. Confronterend en emotioneel, zulke kleine stukjes kunnen lopen etc.

Aan de andere kant: ik ben natuurlijk het blakende voorbeeld van dat het nog wel goed zou kunnen komen, maar extreem veel hersteltijd nodig heeft. Ik hoop zo dat het bij haar niet zo lang zal duren… Afijn, mijn life goal destijds was gezond genoeg zijn om plasma te kunnen doneren! Heal the world and make it a better place en dat begint bij jezelf.

Kids terug van vakantie

Donderdag kwamen mijn kids terug van vakantie, ze hebben een heerlijke tijd gehad. Er werden tal van mooie foto’s naar de televisie gestreamd en ze hadden op de boot vanuit Engeland chocola voor me gekocht. Gezellig dat ze er weer zijn!

geef een hint

We lunchten lekker in de tuin met stokbroodjes knakworst. Daarna tijd voor het spelletje Geef een Hint, waar ze nu groot genoeg voor zijn. Afijn, ze wilden al hun knuffels weer zien en toen waren ze elkaar zat en ging de oudste lekker wandelen met een vriendin. De jongste las met mij in Het Geheim van de Youtube-ster en vroeg om de naaispullen zodat ze creatief bezig kon zijn. Lekker ieder haar eigen ding doen. Ondertussen kon ik fijn werken.

Taartje eten en lummelen

Vrijdag wederom lekker niks op de planning. Eigenlijk zou er nog verjaarsvisite voor dochterlief komen, maar door de hittegolf (het is hier ook niet echt cool en ik heb geen zwembadje staan) ging dat niet door. De taart had ik al wel besteld, dus ’s middags – nadat we weer alle mogelijk punten hadden behaald tijdens een potje Geef een Hint – genoten we van een heerlijk stukje appeltaart.

minecraft spelen
Na 4 uur mogen ze van mij op een schermpje. Ze hadden van hun vader Minecraft mee. Te warm voor buiten dus lekker gamen op de Switch.

De kinderen hadden nog langer uitgeslapen dan ik. Jup, vergeten mijn wekker te zetten… ik brandde rond half 10 mijn bed uit. Oeps! Lekker even buiten met koffie mijn mail gecheckt, was daar nog lekker koel en de kids nog in bed. Daarna achter de laptop. Weer een mooie nieuwe opdracht ontvangen dus direct lekker mee aan de slag, ik had er zin in. 

 

Mijn jongste vroeg of ze een boodschapje mocht doen en kreeg geld om los te gaan bij de groentenboer. Lekker fruit heeft ze uitgezocht: rode bessen en kersen. Verder zochten we – kwam naar voren bij spelletjes – of de film Gremlins nog ergens te streamen was en keken we uiteraard B&B Vol Liefde.

Lees hier het vorige weekoverzicht. Deze blog ondersteunen kan heel makkelijk door bijvoorbeeld bij Bol.com te bestellen via een affiliate linkje zoals deze. Kost jou niets extra, maar ik verdien er een klein percentage mee voor elke aankoop die je doet. Mocht je dus nog iets nodig hebben, citronella kaarsjes, een wespenval of anti-mug wierook spiraal voor in je tuin… mijn dank is groot als je deze link gebruikt.

Dit weekend geniet ik van het gekwebbel van mijn dochters in het eerder zo stille huis. Wat ga jij doen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 8 en 9 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen voor leergierige kinderen.

Maxaro – Sanitair voor een complete badkamer

Recente Blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.