Moeder-dochter beauty workshop

Vrijdagmiddag was het moeder-dochter tijd! Beautysalon Beauty Royale had ons namelijk uitgenodigd om een workshop te volgen. Normaal doe je deze workshop met 1 dochter, maar 2 dochters was geen probleem voor eigenaresse Imelda. Heb jij weleens een beauty workshop gedaan?

Alles stond klaar voor onze moeder-dochter workshop bij Beauty Royale.
Alles stond klaar voor onze moeder-dochter workshop bij Beauty Royale.

Voor mijn dochters was dit de eerste keer dat ze iets leerden over huidverzorging en make-up. Natuurlijk hebben ze al eerder nagellak op gekregen, de oudste zelfs een keer van een echte nagelstyliste. Ze mogen weleens met mijn kwasten, zonder poeder, en we hebben weleens schoonheidssalonnetje gespeeld.  Maar nu bezochten we dus met z’n drietjes een echte salon in Bodegraven!

Haarband om en klaar voor de instructies
Haarband om en klaar voor de instructies

Goodiebag

Bij aankomst stonden er al allemaal mooie spulletjes op de tafel die we zouden gaan gebruiken. Op de stoelen van mijn meisjes lag een goodiebag, wauw! Die moest eerst even uitgepakt worden. Wat een leuke dingen zaten er in: een mini lippenstiftje, een luchtje, een crème, een sponsje, een folder, maskertjes en een miniatuur nagellakje. Een workshop als deze is eigenlijk gericht op dochters vanaf een jaar of 7, maar voor Poldermama (en lezers) werd een uitzondering gemaakt door Beauty Royale. De moeder-dochter workshop duurt ongeveer een uur. Als je deze leuke activiteit doet met een wat ouder kind, kun je er ook voor kiezen om de producten bij elkaar op te brengen. Dat maakt het nog net even een intiemer uitstapje.

DSC_0014

Reinigen

Eerst kregen we alle drie een haarband in. We begonnen met het reinigen van ons gezicht. Dat was interessant en nieuw met een nat watje voor een spiegel over je gezicht gaan. En ook nog met een draaiend borsteltje! Toen mochten de dames uit hun goodiebag een maskertje kiezen, voor mama was er een Oriflame masker. Beauty Royale werkt namelijk met de producten van dit merk. Misschien ken je het wel van de Oriflame party’s? Nooit van gehoord? Het zijn van die avondjes bij iemand thuis waar je lekker met vriendinnen kunt make-uppen en tegelijkertijd van alles hoort over de producten van dit beauty-merk. Aan het eind kun je vanuit de brochure producten bestellen. Beauty Royale organiseert op verzoek ook dit soort avonden voor vriendinnenclubjes in de salon (met 4 personen is dit het leukst).

Gek gevoel, een ronddraaiend borsteltje.
Gek gevoel, een ronddraaiend borsteltje.

Met een kwastje werden de maskertjes aangebracht. Mijn peuter vond dit niet zo leuk. In haar masker zaten veel werkzame stoffen en het prikte dus een beetje. De kleuter genoot er meer van. Het was vooral grappig hoe we er uitzagen met zo’n maskertje op. Daarna kregen we een warme handdoek om alles weer van het gezicht te halen. En nog weer een watje 🙂 die vonden de meiden heel leuk, want na gebruik mochten ze in een schattig mini- vuilnisbakje.

Maskertje
Maskertje

We kregen een crème op en er werd aan de meiden verteld hoe je dit doet: kleine stipjes zetten op je gezicht en daarna uitsmeren. Toen was het tijd voor make-up. Of zoals mijn peuter zegt “schmink”. Omdat mijn dochters nog erg jong zijn, koos ik voor alleen poeder, oogschaduw, lipstick en nagellak. Voor mascara, eyeliner en concealer vind ik ze echt nog te jong. Je kunt zelf je wensen aangeven tijdens de workshop. Dit was al een hele belevenis voor mijn dames, ze mochten het namelijk zelf doen!

DSC_0017

Er waren meer dan voldoende kleurtjes om uit te kiezen. Ze hadden duidelijk ieder hun eigen smaak. Mijn kleuter nam dit zeer serieus op. “Deze kleuren kies ik, want dan lijk ik op Elsa uit Frozen.” Tja, niets tegenin te brengen 🙂 Ze voelde zich een echt prinsesje. Mijn peuter kreeg iets meer hulp. Na het aanbrengen van de oogschaduw maakte Imelda haar weer toonbaar door de overtollige stukjes bij te werken. Dat deed ze ook bij de zelfaangebrachte nagellak. Fijn, want dat is toch best lastig als je nog maar 3 of 4 jaar bent.

DSC_0035

DSC_0040

DSC_0048

Na afloop kregen de dames nog mooie glitters in hun haren gespoten. Echte prinsessen hoor! We hebben een erg leuke middag gehad en de dames vonden het reuze interessant allemaal. Dat betekent dat ze genoeg aandacht hadden om bij de les te blijven en dat het dus gezellig bleef. Volgens mij kun je Beauty Royale ook inhuren voor een meisjesbeauty-partijtje (vanaf een jaar of 7 leuk, maar heel gaaf voor tieners), aandacht van alle aanwezigen verzekerd!

DSC_0054

Mama’s Wishlist

Naast workshops kun je in de salon van Beauty Royale ook terecht voor andere schoonheidsbehandelingen. Denk aan epileren, harsen of bijvoorbeeld wimpers verven. Op mijn wishlist staat deze top 3:

  1. Hot Stone Massage, nog nooit geprobeerd maar lijkt me heerlijk. Warmte en massage in 1 behandeling, klinkt heel zen!
  2. Gezichtsbehandeling, dat vind ik de ultieme verwennerij die ik mezelf niet zo vaak gun.
  3. Oorkaarsen, klinkt een beetje spannend maar het schijnt ontzettend heilzaam te werken voor je lichaam. Helemaal wanneer je een beetje verkouden bent.

DSC_0068

DSC_0071

Glitters in de haren
Glitters in de haren

Winactie voor lezers uit de regio Bodegraven

Beauty Royale is gevestigd in Bodegraven, waar ook veel van de Poldermama lezers vandaan komen. Speciaal voor jullie mag ik daarom een winactie organiseren. Je maakt kans op een moeder-dochter workshop bij Beauty Royale. Dat kan met jongere kinderen zoals in mijn verslag, maar ook als je een tienerdochter of een volwassen dochter hebt kun je natuurlijk meedoen! Of misschien wil je wel graag met je zus? Heerlijk om even een uurtje samen iets te ondernemen.

Wil jij kans maken? Laat een berichtje achter onder deze blog met je woonplaats en de leeftijd van je dochter of juist die van je zus of moeder 😉 én vertel mij waarom jullie moeten winnen! Over ongeveer een week loot ik de winnaar, dus kijk dan nog even op mijn blog voor de uitslag want ik hoop natuurlijk dat de winnares snel reageert. Voor het uiteindelijk plannen van de workshop krijg  je van Beauty Royale alle tijd 😉

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.