Keek op mijn Week: onthaasten op camping De Leistert, eten bij ’t Vaantje, klankbordgroep en Platform Z feestje

Tjee, eindelijk mooi weer! Wat heerlijk. Ik begon het weekend met verplicht onthaasten op de camping en genieten met mijn dochters. Na een weekendje niks doen ligt er altijd wel weer een berg werk, maar heb je ook de energie om daar mee aan de slag te gaan. Verder weer een druk programma en allerlei leuke dingen gedaan.

Hoera, mijn bedrijf bestaat 2 jaar!

Voor wie nu denkt dat ik een perfect leven heb: nee, zo is het zeker niet. Ik had ook veel moeilijke momenten, maar die benoem ik liever niet op mijn blog. Ben natuurlijk bezig met wat trajecten voor persoonlijke en zakelijke groei en daar hoort bij dat je tegen jezelf aanloopt en soms heel diep zit. No pain, no gain. Dus ja, ik heb ook een paar keer zitten janken. Herpakken. En door!

Theedate met MamaMinke op de camping

Zaterdag hoorde ik van enkele lezers dat ze op dat moment ook bij De Leistert op vakantie waren. Superleuk! Dit is sowieso een heel populaire camping, op het schoolplein hoor ik er regelmatig over. De Leistert in Roggel is een park waar je zeker een keer geweest moet zijn met je kinderen.

Taartje uitzoeken in de campingwinkel bij De Leistert omdat mijn bedrijf 2 jaar bestaat.
Treasure X reviewen.

Collega-blogger MamaMinke bleek met haar gezin vlakbij mijn veldje te logeren. We hadden elkaar al een paar keer gezien op Blogger by Nature, maar daar spreek je elkaar niet echt. Daarom nodigde ik haar uit op de thee. Mijn meisjes speelden leuk met haar dochtertje en zo konden wij elkaar beter leren kennen. We doken nog even in de hangmat op het veldje voor een selfie. Het was erg gezellig en we troffen elkaar later nog bij de minidisco. Voelde ik me tijdens mijn allereerste single mama vakantie nog heel erg alleen, dat was nu helemaal niet het geval. 

Kleine knappert… lukte haar om via deze palen naar het vlot te klauteren.

Voor deze theedate waren we nog van het water gered door een papa die daar met zijn gezin was, dus genoeg aanspraak. Hilarisch ook: mijn dochter had het voor elkaar gekregen om naar het vlot op het meertje te klimmen… maar… iets te weinig spierkracht nog om naar de overkant te varen. Ik ging dus via de stapstenen het water op om haar met vlot richting deze stapstenen te trekken. Alleen… die lagen best ver uit elkaar. Hoe ging ik mijn kind droog naar de kant krijgen? Nou ja, de papa dus: dankjewel! Die heeft mijn dochter over de stenen getild en mij galant een hand gegeven. Opluchting, ik zag het natte pak al voor me.

Mooie moederdag werkjes gekregen van mijn meiden <3
Even uitpuffen voor de tv in onze lodge.

Moederdag, badminton en cirkelbal

Zondag werd ik gewekt met kusjes en knutsels. Moederdag! De dag ervoor hadden we in de campingwinkel al wat lekkere dingetjes gehaald voor het ontbijt. We genoten van de zon (ik heb zelfs nog even op een kleedje kunnen liggen) en ik heb gebadmintond en gevoetbald met de kids. Ze mochten naar de grote speeltuin naast snackbar Mister Friet en ze deden met het animatieteam van De Leistert een paar potjes cirkelbal. Ondertussen kon ik even facetimen met mijn eigen mama. Eind van de middag pakten we de boel weer in en reden we naar de papa van de meisjes, waar ik mee mocht eten. Even een weekendje onthaasten!

Cirkelbal met het animatieteam van De Leistert.

Sporten en site plat

Maandag work, work, naar de sportschool en weer back 2 work! Toen draaide ik een update en knalde mijn site er uit. Alweer. Het artikel dat ik online gezet had, was gelukkig deels gered maar er moest veel opnieuw gebeuren. Kost veel tijd dit soort geintjes. Bij deze raad ik iedereen de Imagify plugin af. Het was een probeersel dat absoluut niet beviel. Terug naar mijn vertrouwde Smush dus. Eigenlijk was er deze avond een knutselavond van groep 3, maar ik had mijn werk niet af en moest cancelen. Even doorbikkelen achter de laptop en proberen om mezelf niet schuldig te voelen.

Bijkletsen met mijn lieve schoonzusje bij ’t Vaantje.

Eten bij ’t Vaantje en klankbordgroep

Dinsdag lukte het me zowaar om gefocust aan de slag te gaan en zeer productief te zijn. Lekker als je zo heerlijk door kunt werken. Van ASR had ik vanwege een eerdere samenwerking VVV dinercheques gekregen, die ik deze avond opmaakte bij restaurant ’t Vaantje in Reeuwijk. Was alweer veel te lang geleden dat ik met mijn schoonzus had bijgekletst en we konden allebei wel even een leuke oppepper gebruiken. 

Daarna door naar school, waar ik te laat kwam voor de bijeenkomst van de Klankbordgroep. Gelukkig was de meeting nog niet voorbij en kon ik nog meepraten over de onderwijsvernieuwing die onze school de afgelopen jaren heeft doorlopen. Veel eerder dan verwacht staat het gepersonaliseerd leren en is het lerarenteam daardoor heel hecht geworden. Ook bij de kinderen zijn de positieve effecten te merken. We hadden het daarom deze keer vooral over het verkleinen van de kloof tussen basisonderwijs en voortgezet onderwijs en wat er daarin mogelijk is. Voor mij nog een redelijke ver van mijn bed show. Uiteraard zijn er weer de nodige vragen gesteld over allerlei onderwijsgerelateerde zaken en hebben wij als ouders op deze manier ons steentje weer bijgedragen.

lol surprise stickerboek

LOL Surprise, Fysio en inschrijven Vakantiespelen

Woensdag startte ik met het maken van een visionboard: plaatjes uitknippen van hoe ik mijn leven en bedrijf hebben wil. Onderdel van de Spiritueel Leiderschapstraining. Ondertussen luisterde ik naar een Mastermoves Call over online producten. Even geïnspireerd worden.

Op insta stories hield ik een poll: 86% wil hierover graag een artikel lezen.

Daarna haalde ik de meisjes en een speeldate uit school en werd het thuis een gezellige boel. Er stond een perspakket van LOL Surprise klaar: een Panini stickerboek en de 3 meisjes waren daar heel erg enthousiast over en natuurlijk zoet mee. De review werd direct gestart dus. 

We moesten ’s middags naar de fysiotherapeut voor de nek en rug van de oudste. Kreeg daar vragen over: wij gaan naar de Pees Specialist, vlakbij de Blokker. Die zit in het pand van Personal Fit waar ik zelf ook sport. Nek en rug werden weer goed nagekeken en dochterlief genoot van de massage. Hopelijk zijn de pijnklachten nu verleden tijd.

Laatste behandeling bij de fysio om haar nekje en rug los te maken.

Toen werd het nog even spannend. Deze avond was de inschrijving voor de Vakantiespelen. Dan weet je dat het hele dorp klaar zit achter de laptop! En uiteraard kreeg ik precies even voor 7 uur een bloedneus… waaaaah… Met snel een zakdoek pakken ben je dan nét te laat met die refresh knop… en kreeg ik de inschrijfpagina niet geopend. Om 4 minuten over 7 lukte het wel, maar was alles al vol in de tent. Jammer de bammer. Als enige uit de klas ook niet gelukt om in te schrijven. De dames het slechte nieuws verteld en gezegd dat ik het dan voor de huttenbouw zou gaan proberen om 8 uur. Ook toen weer klaar met die refresh knop. Wederom liep de site vast. Om 2 minuten over 8 hing ik aan de telefoon met de organisatie en kwam ik er opeens wel door. Snel toch nog ingeschreven en het proces afgerond: gelukt! Het feestje wordt gevierd en de huttenbouw is vast net zo gezellig als de tent. Kleine zus loodst haar grote zus er wel doorheen, die is een stuk stoerder. En vervolgens ontving ik nog een mail dat er toch wat plekken vrij zijn bij de tent… blijft spannend dus, maar we zijn blij want we zijn er weer bij!

vakantiespelen
Vakantiespelen 2017: zien jullie meteen waarom dit hét dorpsfeest is waar alle kinderen bij willen zijn.

Mastermind meeting

Donderdag weer hard gewerkt en in de middag een Mastermind call met de dames van het Spiritueel Leiderschapstraject. Eigenlijk mocht je niet klagen, maar ik gaf aan dat het momenteel financieel even kut gaat voor mijn gevoel. Was supertof hoe iedereen me hielp om uit dat gevoel te komen en me het vertrouwen te geven dat het wel goed komt. Op mijn beurt kon ik wat unicorn-power inbrengen. Wat een fijne groep dames, leuk om iedereen iets beter te leren kennen.

Call over video’s en feestje van Platform Z

Vrijdag volgde ik een inspirerende Mastermoves call over het gebruik van video’s. Voel me zelf altijd nogal onzeker omdat ik dus geen filmpjes kan monteren, mijn microfoon niet werkend krijg op de laptop en mijn filmpjes dus altijd verre van perfect zijn. Hier werd juist gezegd: “start before you’re ready en ga het gewoon doen!”

Het was weer weer voor een ijsje!

Ik lunchte met de meisjes bij de Kwalitaria zodat er geen overblijf nodig was. Minpuntje was dat ik een stuk plastic in mijn eten vond, viste het gelukkig voor het doorslikken uit mijn mond… pffff… Maar goed, het was gezellig en daarna door naar het dorp met de jongste om wat inkopen te doen. Bij de speelgoedwinkel zochten we cadeautjes uit voor een lief klein jongetje, bij de snoepwinkel werden er zakjes gevuld voor scoutingkamp en het schoolreisje en omdat onze auto stond ingesloten door een vrachtwagen, deden we ook de Hema nog even aan (kocht deze slippers voor de oudste). 

’s Avonds vierde ik met Platform Z het 5-jarig bestaan van mijn zzp-vereniging. Het begon met Jazz 2 Concern die middels muziek een koppeling maakten met het bedrijfsleven om ons even anders te laten kijken naar het geheel. We moesten zelfs ingewikkelde rekensommen maken op de maat van de muziek. Pfoeh… Daarna ging de avond over in het open podium van het Evertshuis en stroomden er ook andere bezoekers binnen. Er was een optreden van de Oldtimers en ik heb weer allerlei leuke mensen gesproken.

 

Superfijn weekend gewenst iedereen. Ga je leuke dingen doen? Barbecue?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. G. T. zegt:

    Wat jammer dat er zo weinig plekken zijn voor die vakantie spelen… Sneu dat er kennelijk zoveel kinderen teleurgesteld moeten worden.

    1. Marguerita zegt:

      Tja ze kunnen vanwege de veiligheid gewoon maar 1300 kinderen op dat terrein hebben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.