Zomerse haartjes

Het zonnetje schijnt en daarbij horen ook weer vrolijkere kapsels en haaraccessoires! Voor volwassenen is er de sjieke strandlijn ‘The Shore’ van Zenner en voor kleine meisjes heeft het merk snoepjes centraal gesteld in de ‘Candy Candy’ collectie.

Maar goed, je kunt natuurlijk ook best kinderaccessoires voor jezelf gebruiken en die voor ‘grote mensen’ voor de kids. Hoe vonden jullie bijvoorbeeld mijn ‘boho‘ Zenner haarbandje dat ik droeg op het blogweekend?

The Shore collectie

zenner

Deze items van The Shore kreeg ik toegestuurd van Zenner. Vooral de swirls zijn een ontzettend leuke toevoeging, je draait ze heel gemakkelijk in je haar en het lijkt wel een bruidskapsel met die parelbloemetjes. Verder zie je hier dunne metallic cable elastieken en bloemige schuifspeldjes. De prijs ligt tussen de 2,50 en 4,99 euro.

Candy Candy collectie

zenner

Van Candy Candy ontving ik deze leuke accessoires. Deze lijn is een ware confetti explosie met zoete cupcakes, regenbogen en pasteltinten. Echt gericht op de kawaii snoepjestrend speciaal voor jonge meisjes. De prijs varieert van 2,99 tot 3,99 euro.

Vinden jullie die opvlecht aan 2 kanten ook niet prachtig? Ik wel, die heb ik dan ook niet zelf gemaakt dat deed de kapster van de Kidshairspace in Bodegraven <3 superlief! Op de website van Zenner kun je eventueel leuke tutorials vinden, tip!

Lees ook:

Winactie

Ik mag van zenner een vrolijk setje Candy Candy haaraccessoires verloten. Bestaande uit die leuke haarband, de kleine elastiekjes en een setje met de regenboog klik klaks!

Superleuk toch! Wil jij jouw kleine meisje voorzien van een snoeperig kapsel? Doe dan gezellig mee door hieronder een reactie achter te laten.

Naamloten heeft de volgende winnaar getrokken: Jolein Koolske. Van harte, ik ga je mailen!

Houd jij ook zo van leuke haarfrutsels?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Anouk Nijmeijer zegt:

  Hier zijn de haartjes bijna lang genoeg voor elastiekjes. De knopjes en haarband zouden nu al heel goed van pas komen. Waar jongetjes tegenwoordig met zulk lang haar hebben als meisjes wil ik mijn meisje graag onderscheiden met schattige haar assesoires

 2. maaike beld zegt:

  Met 2 meiden met haar tot onderaan de rug komt dit heel goed uit! Ik maak dus graag een kans :)!

 3. melissa zegt:

  Dat is zeker leuk. En handig om die lange blonde haren van ons prinsesje bij elkaar te houden!

 4. Natas O zegt:

  Ik houd wel van tutten en mijn meisje houdt er van om hip voor de dag te komen. Ze kan echt trots zijn als ze een mooie jurk draagt, lippenstift op doet of een mooie haarband in. Wat dan ook, het zijn precies de kleine dingen die het hem doen en ik zie mijn meisje het liefst blij & vrolijk dus kom maar op met dit leuke pakketje. Wij worden er erg blij van 😀

 5. Maaike zegt:

  Haha, mijn oudere zus wilde graag een zusje, dan kon ze zo leuk met haar haren fröbelen. Alleen zusje (ik dus) dacht daar héél anders over. Helaas voor zus kreeg zij 2 jongens dus het is er niet meer van gekomen. Ik vind al die haarfröbels altijd wel heel leuk om te zien, en doe dan ook graag mee om vriendinnen van mij mee te verrassen wiens meisje nu ruim een jaar is en ze langzaamaan wat met de haartjes beginnen te experimenteren. Zou ik een leuke verrassing voor hen vinden!

 6. Evi Huys zegt:

  Mijn dochtertje is gek op staartjes laten maken en laten frullen in haar haar. Maar ook mijn zoontje vindt dit geweldig. Ik doe dus graag mee voor hen beide 🙂

 7. Lenneke zegt:

  Wat een leuke accessoires, ik doe graag mee! 🙂

 8. Mariechen Jacobs zegt:

  handig om dat weerspannig haar in de toom te houden

 9. Sophia Grootjans zegt:

  Leuk voor mijn twee meiden

 10. Corine N zegt:

  Superleuk voor de mooie haartjes van mijn dochtertje!

 11. elisabeth maria martina zegt:

  leuke blikvangers voor die mooie krullenbol van kleindochter lise

 12. Marja ten Pas zegt:

  Voor onze jongste dochter

 13. lisanne bons zegt:

  Ik heb net een vlechtworkshop in ons dorp gehad. Dus ik heb net geleerd hoe ik een knot of een waterval kan vlechten. En dit soort mooie haar-attributen maken het dan wel mooi af. En de leuke haarband is dan voor de dagen dat we s’morgens geen tijd hebben?

 14. Dieuwke zegt:

  Leuk! Ik doe graag mee voor mijn mini-vriendinnetje, het dochtertje van mijn beste vriendin.

 15. Emma zegt:

  Superleuk voor onze dochters!

 16. Marian B zegt:

  Cute! Heel graag voor mijn Sweet Candy Girly!

 17. R.Theunissen zegt:

  Hip voor mijn kleindochtertje.
  Eén of twee staartjes een vlecht of de haartjes voor de ogen weg, daarvoor wil je als oma toch alleen de allerleukste haarspeldjes en elastiekjes.

 18. Rivka zegt:

  Ik ben niet zo heel erg goed met vlechten enzovoort, maar deze dingen zouden superleuk zijn om te winnen! Ze zien er leuk uit.

 19. van erum maria louisa zegt:

  tof voor mijn kleidochters met hun lange manen

 20. Aniek zegt:

  Ik loot graag mee.

 21. Tamara Marcelis zegt:

  Erg leuk voor mijn kleindochter! Ze wil graag net zo’n lang haar als rapunzel.

 22. Nency zegt:

  Super leuk voor de dametjes hier.

 23. Cobi zegt:

  Wauw wat gaaf ik doe graag mee

 24. sunny zegt:

  Leuke actie ! Ik doe graag mee, want ik vind het heerlijk om het haar van mijn kleindochter leuk te versieren. Ze ziet er zo schattig uit met kleine staartjes en allerlei speldjes !

 25. Linda Ritsema zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn dochter

 26. Marlies V zegt:

  Hier ten huize is momenteel “invlechten” aangezegd. De elastiekjes, speltjes en de haarband zouden het leuk afmaken

 27. Ilse Brinkhuis zegt:

  Superleuk voor mijn 2 kleindochtertjes waarvan ik de haartjes regelmatig mooi moet maken 🙂

 28. pien zegt:

  Wat leuk voor mijn lieve kleindochtertje bijna 2 en helemaal gek op getut met haar haar!!

 29. Liesbeth zegt:

  Superleuk voor mijn nichtjes!

 30. Iris zegt:

  Mijn dochter van een half jaar heft al een flink bos haar, dus ik ben al druk aan het youtuben om te leren vlechten 🙂 Ik doe graag mee voor deze leuke haarfrutsels

 31. Jolein koolske zegt:

  Die 2 vlechtjes zo vind ik trouwens super mooi ! Ik zou wel willen weten hoe ze dat gedaan heeft? Wil dat wel uitproberen bij mijn dochters hahah

  1. Marguerita78 zegt:

   Ik heb het gisteren zelf geprobeerd en het is wonderwel nog gelukt ook. Het zijn opvlechten. Waar je bij invlechten bovenhands vlecht, pak je bij opvlechten de plukken onderhands en vlecht je de andere kant op. Is even lastig, maar als je hem eenmaal hebt dan lukt het als je maar blijft opletten. Ik ga het vaker proberen, oefening baart kunst zeggen ze.

 32. Jolein koolske zegt:

  Oh wooooowwww ik doe dolgraag mee want mijn dochters van 3 en 4 hebben zooooooo een lange haren hahahah. Zou gaaf zijn aangezien ik altijd mooie vlechtjes en andere leuke dingen met hun haren doe .

 33. Claudia Diependaal zegt:

  Ik wil heel erg graag meedoen. Leuke prijs.

 34. Alyt van der Heide zegt:

  Jaaaa doe heeeel graag mee. Heb twee meiden en de haarfrutsels zijn niet aan te slepen….. Koop regelmatig bij de Action, maar dat zijn toch speldjes van een mindere kwaliteit. Maar Zenner hebben we hier ook. Dan betaal je wat meer maar zeker waar voor je geld.
  Doe graag mee voor de roze frutsels van Zenner. Moeten mijn meiden maar bekijken hoe ze e.a. willen verdelen.

 35. Ilse van Kreanimo zegt:

  Leuk hoor!
  Mijn meisjes zijn ook altijd met lintjes, speldjes en diademen in de weer!

 36. Simone zegt:

  Gaaf hoor. Die vlechten zijn erg mooi. Ik doe graag mee voor het kleine nichtje van mijn vriend. Ze wordt bijna 3, dus dit is hartstikke leuk!

 37. Fleur zegt:

  Zo schattig! Met 2 meiden in huis hebben we altijd speltjes en elastiekjes te kort

 38. Ja ik houd zeker van haarfrutsels. Maar ik moet me inhouden vind ik, want ik ben een volwassen vrouw. Die draaidingetjes in het haar vind ik helemaal schitterend.

 39. Marijke zegt:

  Oh ze zijn leuk! Maar mijn 9 jarige is er wel uitgegroeid inmiddels. Dus ik gun ze een ander van harte.
  Ik ga wel eens kijken voor die volwassene collectie. Daar zitten wel leuke items voor haar bij.

 40. syl zegt:

  Leuk , mijn dochter is een echte snoepert !!

 41. Jikke zegt:

  Ik doe graag mee. Van die kleine elastiekjes kunnen we nooit genoeg hebben. Ik heb nl een dochter met afrokrulletjes.

 42. Marian Zw zegt:

  Super mooi die twee vlechten, dat moet ik ook eens gaan proberen! Ik loot graag mee voor mijn meisje

 43. Yvonne Koop zegt:

  Mijn nichtjes houden wel van kwikjes en strikjes, dus loot ik graag mee. En wat een prachtige Elsa-vlechten, mijn dochters van nu 20 en 18 balen nog steeds dat mama geen vlecht-skills heeft, sorry meiden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.