Winactie met Boho luchtje Goa (gesloten)

Ineens zit mijn facebookpagina op de 200 likes! Wat ontzettend leuk dat jullie mij allemaal volgen. Als blogger hoop je natuurlijk steeds weer nieuwe volgers te trekken, daarom organiseer ik voor de afwisseling weer eens een deel-mijn-blog winactie 🙂 Doe je mee?

boho geurtje

Naast de 200 likes heb ik nog meer te vieren, eind deze maand is het ook nog eens mijn verjaardag én Sinterklaas arriveert binnenkort weer in Nederland. Dat blijft toch mijn favoriete feest! Ik vind dat mama ook altijd een cadeautje in de zak verdiend (papa ook hoor), en met deze winactie kun jij dus een lekker geurtje voor jezelf winnen. Wel even goed verpakken dat hij niet breekt als je de winnaar bent. Of in je schoen doen 😉

Goa van Boho

Het gaat om parfum Goa van Boho, gesponsord door webshop Solobiomooi:

BoHo Eau de BoHo Goa ★ Boho neemt je met dit natuurlijke parfum mee op reis. Geniet van deze zoete, tropische melange van kokos en tiaré bloemen. Sluit je ogen en je waant je in een tropisch oord!

Voor de ontwikkeling van de Boho parfums werd gebruik gemaakt van gecertificeerde biologische alcohol uit het plantenrijk. Uit respect voor het milieu is er voor gekozen de flacons te leveren zonder omdoos! En dit parfum is dierproefvrij.

Topnoten: Bergamot, citroen, kokosnoot

Hart: Ylang Ylang, jasmijn, freesia, monoi

Basisnoten: Tiarébloemen, vanille

Het is op zich een aardig luchtje, maar het past niet bij mij. Welke geur wel bij mij past, lees je binnenkort op de blog. Ik heb er wel een paar keer mee gesprayd om te ruiken natuurlijk 😉 Klinkt het wel als jouw geur? Deel dan de post op facebook over deze deel&win actie. Bij 250 likes op de pagina loot ik een winnaar. En mocht dat voor de kerst niet lukken, dan loot ik vlak voor kerst zodat dit parfum voor de feestdagen nog iemand heel blij gaat maken!

Volg mij met Bloglovin

ms_disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.