OOTD: budgetfind voor de zomer!

Voordeeltjes, wie houdt er niet van? En de sale is dan leuk, maar het kan nóg leuker. Er is namelijk een flinke handel in tweedehands (merk)kleding. Ook online! En zo kwam ik aan deze super schattige zomerse outfit of the day 😎

Zelf zocht ik vroeger nog wel eens op Marktplaats, maar dat werkt toch niet prettig. Al helemaal niet als je zelf iets wilt verkopen. Soms kom je ook weleens iets tegen op de lokale verkooppagina’s op Facebook of je hebt het geluk dat er een kleedjesmarkt wordt georganiseerd waar je een onverwacht pareltje scoort. Wat ik zelf niet wist, is dat je hiervoor niet persé naar een markt hoeft!

2e hands pareltjes

Je kunt ook online 2e hands pareltjes tegenkomen. Gelukkig maar, want ik houd niet zo van marktkraampjes afstruinen. Webshops afstruinen vind ik wel heel erg leuk. Als blogger kwam ik in contact met Merkkleertjes.com, een webshop vol met tweedehands (of soms zelfs nog helemaal nieuwe) merk kleding. Niet alleen voor kinderen, ook voor dames.

Eurosale: alles voor 1 euro

Leuke prijsjes en ze nemen geen heel oude collecties in, dus alles is nog fashionable. Het allerleukste in deze webshop? De eurosale! Daar vind je kleding die al langere tijd onverkocht bleef en daarom wordt afgeprijsd naar 1 euro. In elke maat is daar wel iets te vinden, dus ideaal om even op door te klikken als er al wat leuke items in je winkelmandje zitten.

Lees ook: Je verwacht het niet: de FurReal Walkalots

Om zelf te bekijken hoe netjes de kleding nog is die Merkkleertjes.com verkoopt, kregen wij dit leuke jurkje van Villa Happ toegestuurd. Erg leuk en lekker zomers en volgens mij hebben we nog iets soortgelijks liggen met een groen-wit ruitje, als dat nog past kunnen de dames twinnen als het warm genoeg is.

Zelf insturen

Het insturen van kleding ga ik ook nog uitproberen, want het is toch wel prettig om er nog iets aan over te houden. Zeker als de merkkleding waar je veel geld voor hebt betaald er nog netjes uitziet.

Nou, kom maar op met dat warme weer en het zonnetje!

Lees ook:

Hoe vinden jullie dit jurkje? En koop je zelf weleens iets tweedehands?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Oh heerlijk, prijzen van 1 euro voor kleding die ook nog eens prima en verantwoord is. Geweldig!

  1. Marguerita78 zegt:

   Ja die eurosale is echt top!

 2. Wat een leuk jurkje! Ik koop het meeste allemaal nieuw. Af en toe iets tweedehands als ik er tegenaan loop.

  1. Marguerita78 zegt:

   Ja, dat heb ik ook. Het meeste is nieuw maar zo af en toe kom ik ineens een zwik leuke 2e hands items tegen. Zo ook de look-a-like in het groen van dit jurkje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.