Dit is GEEN eenhoorn

Is je kind gek op eenhoorns? Zoek je een goed cadeau voor het verlanglijstje? Een boek is altijd goed. En wij werden erg blij van het kleurrijke prentenboek met de titel “Dit is GEEN eenhoorn!” Vertaald uit het Engels maar de woordspelingen zijn zeker goed gevonden in het Nederlands. Lees snel onze boekreview.

dit is geen eenhoorn

In Engeland zijn er al meer dan 40.000 exemplaren verkocht van de hit “Dit is GEEN eenhoorn” door Barry Timms en Ged Adamson. Het is een prachtig prentenboek met heerlijke kleurrijke tekeningen er in. Lees er vooral niet te snel doorheen want ze zijn het bekijken zeker waard. 

dit is geen eenhoorn

Overigens complimenten voor de vertaler Robbert-Jan Henkes. Hij heeft alle woordgrapjes in het boek perfect opgepakt. Mijn dyslectische dochter (groep 7) kon het goed voorlezen en moest er wel om lachen.

In “Dit is GEEN eenhoorn” ontmoet je als lezer de meest veelzijdige eenhoorn ooit. Hij kan in allerlei bijzondere dingen veranderen zoals een theepot, springtouw of een kietelhoorn. De mooie prenten en leuke woordspelingen op het ritme van rijm, maken je spontaan vrolijk. Koop het boek hier.

 

Lees ook:

Hoeveel boeken over eenhoorns staan er in jullie boekenkast?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.