Leesboek tip: Wombat & Vos

Kennen jullie de kinderboekenserie van de Waanzinnige Boomhut? Deze boeken schijnen echt een hype te zijn, maarrrrr… in zijn Australië waar schrijver en illustrator Terry Denton vandaan komt, zijn juist zijn Wombat & Vos boeken waanzinnig populair. Nu is het eerste Wombat & Vos boek vertaald in het Nederlands en zowaar… mijn groep 5 dochter leest! Met plezier! Ze vindt vooral Wombat heel erg grappig.
 

Wombat is een coole, zeldzame stadswombat die niet van regen houdt, maar gek is op friet. Vos is onrustig en humeurig en draagt een mooie cape. Als ze samen een avontuur beleven, loopt het geheid in de soep! 
wombat en vos boek review
Mama helpen met een boekreview van Wombat en Vos.
 

Wombat & Vos: Avonturen in de stad

Wombat & Vos – Avonturen in de stad is het eerste deel dat vertaald werd in het Nederlands. Sinds februari ligt het in de boekenwinkel en wij kregen een exemplaar thuisgestuurd ter review. Deze nieuwe serie vol humor en hartverwarmende personages van Terry Denton, is bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar en mijn bijna 8-jarige geniet er ontzettend van. De karakters zijn grappig en er staan grappige illustraties op de bladzijden. 
Tjibbe Veldkamp deed de vertaling. Dochterlief heeft het boek nu bijna uit en hoopt de volgende delen voor haar verjaardag te kunnen vragen. Of misschien toch een boek van de Waanzinnige Boomhut serie? Als moeder vind ik het vooral erg fijn dat het boek mijn kind aanspreekt, want lezen in een leesboek doet ze thuis niet graag. Nu trekt ze zich toch regelmatig even terug onder haar dekentjes met dit boek.
Het boek kost 12,50 euro en je kunt het hier kopen.
 
Welke boeken lezen jouw kinderen graag?
Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Marjo zegt:

    Bedankt voor deze tip. Mijn zoon uit groep 4 leest de waanzinnige boomhut nu het nieuwste deel. Hij is er helemaal weg van. Ook boeken van geronimo stilton zijn favoriet!

    1. Marguerita zegt:

      Getonimo Stilton vinden ze bij mij ook leuk idd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.