Win kaartjes voor het Telekids Familiefeest!

Het dak gaat eraf tijdens het Telekids Familie Feest! Hebben jullie ons al zien shinen in de televisiecommercial? Je ziet daarin onder meer mijn dochter dansen met muis Jul, één van de sterren die zullen optreden tijdens het pinksterweekend van 2017. Dan presenteren Van Hoorne Entertainment en RTL namelijk het Telekids Familie Feest.

Tijdens de spectaculaire perspresentatie (lees ons verslag) kregen wij te horen wie er allemaal zullen optreden op 3, 4 en 5 juni in de Evenementenhal te Gorinchem. Dat zijn onder anderen Thomas de Stoomlocomotief, Brandweerman Sam, Assepoester, Sneeuwwitje, Rapunzel, Ernst en Bobbie, Fien & Teun, Wardo Wonder, Jul & Julia en Raak! Maar wie dit feest gaat beleven zal nog veel meer bekende TV-helden in actie zien.

Lees ook: Verslag: De Jul & Julia Zomerweken in de Julianatoren

Telekidsplein en boerderijplein

Voor en na het concert kun je genieten van allerlei activiteiten op het mega indoor Telekidsplein vol draaimolens, springkussens en spelletjes. Ook kun je na afloop van het concert nog nagenieten op het boerderijplein. Hier kunnen kinderen pony rijden, koeien melken en een kijkje nemen op de televisieset van Fien & Teun. Het boerderijplein is de hele dag geopend.

Lees ook: Flamingos op de Trekkertrek

Mega taart als podium

Het Telekids Familie Feest richt zich op gezinnen met kinderen vanaf twee jaar. Speciaal voor hen wordt een concertzaal met een groot podium in de vorm van een enorme taart ingericht. Drie dagen lang worden dagelijks drie concerten gehouden. Per concert kunnen 3000 tot 3500 gasten aan het evenement deelnemen. De kleine fans kunnen op het Telekidsplein na afloop van de show al hun idolen in het echt ontmoeten tijdens uitgebreide Meet & Greets.

Winnen

Wij kregen na de perspresentatie behoorlijk de smaak te pakken. Heb jij ook zin om dit feestje mee te vieren? Dan kun je voor meer informatie terecht op deze website: www.VanHoorne.com/Familiefeest. Ik mag van Van Hoorne 2x 2 kaartjes verloten onder mijn lezers. Wil je kans maken? Dan hoor ik graag welke TV-held uit deze show jou of je kinderen het meest aanspreekt! Laat het hieronder weten met een geldig mailadres.

De winnaars zijn volgens Naamloten: Sebastiaan van Zijp en Renate Spee. Van harte gefeliciteerd! Jullie winnen elk 2 vrijkaartjes, ik ga je mailen voor de afhandeling.

Lees ook:

Ga jij naar dit vrolijke familiefeest? Hebben jouw kinderen al eens een echt concert meegemaakt?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Margret Verhappen zegt:

  Onze dochter roept al weken dat ze naar het Telekids familiefeest wil. Ze wil heel graag Ernst Bobbie ontmoeten, maar nog belangrijker: samen met prinsessen op de Foto!

 2. Esther van Kester zegt:

  “Thomas de trein maakt Rens vrolijk en blij, Thomas is oké”!
  Rens is dol op Thomas, de cd wordt dagelijks beluisterd, leuk dat we kaartjes kunnen winnen 🙂

 3. Daniëlle sliep zegt:

  Jul en Julia. Mijn dochter is vorig jaar naar Julianatoren geweest en heeft 2 knuffels van jul en.julia gekregen en gaat sindsdien nergens meer heen zonder de knuffels.

 4. Sanne klok zegt:

  De lieve Fien & Teun, daar gaan ze uitgebreid voor zitten en praten er nog geen over na

 5. Hendrieke v. loon zegt:

  Wauwh Fien en Teun zijn echt de helden van onze zoontje Tim (bijna 4) en Nick(bijna 3).. Erg leerzaam ook… Daarnaast zijn ze ook dol op brandweerman Sam.. Aangezien ze beide samen jarig zijn(ze zijn allebei op dezelfde dag jarig, maar een jaar verschil), zou dit fantastisch zijn en Gorinchem is thuis wedstrijd voor ons :-….

 6. Wendy Goverde zegt:

  Mijn zoontje gaat voor meneer kaasschaaf en mw suikerspin. Maar eigenlijk vind hij bijna alles wel leuk. Als hij de reclame voorbij ziet komen komt steeds de vraag of wij ook kunnen gaan.. wat een mega verrassing zou dat zijn als ik daar zomaar ja op mag antwoorden!

 7. julian steghuis zegt:

  Mijn zoontje is dol op jul en julia. En toen hij erachter kwam dat zijn naam er ook nog op lijkt(julian) , was hij helemaal door het dolle heen

 8. michael noo zegt:

  Assepoester! Zou heel gaaf zijn hier naar toe te mogen

 9. maaike beld zegt:

  Wauw, wat gaaf! nadat mijn dochters de lijst zorgvuldig bekeken hadden en even hebben gediscussieerd ;), komen Ernst en Bobbie als favoriet uit de bus!

 10. elisabeth maria martina zegt:

  jul & julia en assepoester zijn hier favoriet
  mijn kleindochter gaat vast compleet uit har plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 11. Anneliese de Waal zegt:

  Thomas de locomotief en Sam de brandweerman, vind mijn zoontje Nicky en dochtertje Sam helemaal geweldig, kijken ze heel graag naar op dvd.
  Zou erg leuk zijn om met de kinderen naar toe te gaan.

  Groetjes Anneliese

 12. maris zegt:

  Super leuk!!! Vooral tomas de trein!!!

 13. Z. Kumru zegt:

  Ik ven met mijn kids nog nooit naar een musical en/ of concert geweest, dit zullen ze geweldig vinden. De oudste is van van Ernst & Bobbie en de jongste van Sam en Thomas!

 14. Nathalie zegt:

  Leuk verslag geworden, Marguerita ?! En ook een gave actie. Dus ik doe graag mee met de actie voor mijn dochter van 4. Zij is enorm fan van Ernst en Bobbie op de 1e plaats en op de tweede plaats van Thomas de Stoomlocomotief. Bij beiden zingt ze altijd hardop mee ?!

 15. Paul zegt:

  Brandweerman Sam!

 16. Kim Verheijen zegt:

  Ons zoontje is helemaal weg van Jul. Die gaat steevast iedere avond mee naar bed en wordt lekker onder gestopt zodat ze samen lekker kunnen slapen.
  Ons dochtertje is een echt prinsesje en vindt Assepoester geweldig. ze zou zo graag eens met assepoester dansen

 17. Sandy Feenstra zegt:

  mijn zoontje van 4 is gek op brandweerman sam en noemt hem steevast ( ook al weet hij beter ) brandweer nieman sam.

 18. Anouk Beuker zegt:

  Mijn neefje is gek op Fien en Teun! Hoe leuk is het als hij ze mag ontmoeten op het geweldige telekidasfeest

 19. Anouk Schuurman zegt:

  Toch zeker brandweerman Sam hoor zowel voor mijn zoon als dochter haha lijkt me te gek om te winnen voor mijn kiddos

 20. lisanne bons zegt:

  Mijn dochter is dol op de musicals van Van Hoorn. Assepoester, Roodkapje en straks Hans & Grietje. Ze kijkt er nu al naar uit. Dus haar voorkeur gaat echt uit naar de sprookjesfiguren.

 21. Nancy van Heck zegt:

  Mijn zoontje vindt Thomas de Stoomlocomotief altijd erg leuk en boeiend.

 22. Moniek S zegt:

  Brandweerman Sam is favo bij mijn dochter. Véél leuker dan prinsessen… 😉

 23. Sophia Grootjans zegt:

  Voor mijn dochter zijn dat Ernst & Bobbie

 24. sebastiaan van zijp troost zegt:

  thomas de trein is geweldig en leuk voor mijn dochter van 1 jaar.
  elke dag zit ze non stop voor de buis en ze leert gelijk de mensen kennen en de geluiden.

 25. Nelly zegt:

  Ik ga voor Ernst en Bobby

 26. maris zegt:

  Ernst & Bobbie… zonder twijfel. Ons dochtertje van 1,5 zegt elke ochtend Bobbie, Bobbie, Bobbie… en vroeger keek ik dit zelf ook met mijn broertje. Het blijft leuk.

 27. Jolanda zegt:

  Mijn zoon en zijn Thomas de trein zijn onafscheidelijk

 28. Tess zegt:

  Rapunzel en Jul en Julia de Muis zijn hier favoriet!

 29. Suzanne Hin zegt:

  Hier twee grote fans van Telekids. Juul & Julia, Fien & Teun, de prinsessen van Van Hoorne allemaal vinden ze geweldig. De prinsessen hebben we ontmoet bij een aantal shows van Van Hoorne en ondanks dat ze het heel spannend vond heeft mijn jongste al haar moed verzameld om met ze op de foto te gaan. Ze is nu nog steeds trots op zichzelf (en ik ook op haar natuurlijk 🙂 )

 30. Natalie van de Vries zegt:

  Wonderschool vinden mijn 2 meiden helemaal geweldig! 🙂

 31. Yvonne zegt:

  Fien en Teun zijn hier favoriet!

 32. Selina van Bers zegt:

  Oh wauw! Wat een fantastische prijs!
  Sneeuwwitje…….Assepoester……Rapunzel……mijn dochtertje heeft de dag van haar leven!
  En mijn zoontje natuurlijk iedereen behalve de prinsessen ??!
  Lijkt me echt superleuk om dit familieuitje te winnen!!!! Ik was altijd wel nieuwsgierig naar van Hoorne, dus wie weet kan ik op deze manier kennis maken met ze! Super!

 33. Kirsten zegt:

  Wat een leuke actie! Mijn mannetjes zijn helemaal gek van Brandweerman Sam! Maar ook Thomas de trein en de muizen van koningin Julianatoren vinden ze leuk! Ik zou de kaartjes dus heel graag winnen!

 34. Nicky zegt:

  Brandweerman Sam!

 35. Monique zegt:

  Ohh Brandweerman Sam!!! Mijn zoontje is daar helemaal weg van en heeft het elke dag over hem. Wat zou het super gaaf zijn als hij zijn grote idool in het echt zou mogen zien 🙂

 36. Annemarie de Graaff zegt:

  Mijn dames van 6 en 3 zijn helemaal weg van Jul en Julia. Ze willen ze dolgraag in jet echt ontmoeten!! Wij loten graag mee

  M.v.g.
  Annemarie de Graaff, mama van Lotte en Ilse

 37. Patricia de crom zegt:

  Ons meisje vind Assepoester te gek eb onze jayden Thomas de trein

 38. Kim zegt:

  Absoluut Assepoester! Ik hoor het de hele dag door (nou ja…assemoester heet ze dan?)
  Dus hoe gaaf zou het zijn dat ze haar ontmoet!! Te gaaf dus! Ik doe graag mee voor deze geweldige prijs!

 39. Alicia Hofman - Voshol zegt:

  Fien en Teun! Ik heb ze pas ontdekt en mijn meiden zijn helemaal fan. Ik vind het vooral fijn dat er ook educatieve stukjes in hun filmpjes zijn verwerkt.. Wat een leuk evenement!

 40. Renate zegt:

  Mike zijn interesse is net verplaatst van bibaboerderij naar brandweerman Sam!

 41. Diana zegt:

  Ja m’n 2 mannetjes zijn gek op Brandweerman Sam en Ernst, Bobbie en de rest! Dus het zao geweldig zijn als ze er heen kunnen!!

 42. Ria Boere zegt:

  Jullie en Julia zijn favoriet!
  Dat zou leuk zijn voor de meiden!

 43. Wat leuk!! Sophia ishelemaal weg van ernst & bobbie haha. Dit zou wel heel leuk zijn!

 44. Gera zegt:

  Tellen jul en julia zelf ook mee? Anders brandweerman Sam. We doen heel graag mee!!

 45. zegt:

  Brandweerman Sam is hier favoriet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.