Ik doe mee aan de Herfstbloghop

Ik vond het zo leuk, de bloghop waar ik eerder aan meedeed, dat ik me ook nu weer heb aangemeld. Vandaag ben ik daarom onderdeel van de Herfstbloghop! Een iets kleinere hop met 31 schakels in de ketting, daardoor iets intiemer. Je bent alsnog wel even bezig hoor, als je alle blogs wilt bezoeken 😉

Bij een bloghop spring je van blog naar blog, je kunt het zien als een hele lange ketting waarbij iedere deelneemster een kraaltje is. Van een pareltje hier, ga je naar een blauwe kraal, een natuurlijke kraal, gestipte kraal en dan weer naar een glitterkraal enzovoorts. Ieder kraaltje is anders en we zijn met bijna 30! Je bent dus echt wel even bezig wanneer je meedoet en de hele ketting afgaat.

Zo ontdek je heel veel nieuwe blogs. Als je iets ziet dat je aanspreekt, klik je lekker even verder op dat blog. Of je gaat volgen op Facebook of Bloglovin, zodat je in de toekomst van interessante berichtjes op de hoogte wordt gesteld. Op Marstyle.nl kun je er ook voor kiezen om een e-mail abonnement te nemen op nieuwe berichten. Zit er een interessant intro in je mailbox? Dan klik je door naar mijn blog en zo niet, dan druk je op delete. Heel makkelijk om voor jou interessante content er uit te filteren.

herfstbloghop

Wie zit er in de ketting voor mij?

Je komt van Kreanimo, de creatieve knutselblog van Ilse. Vooral haar rubriek waarin steeds iemand met een andere creatieve hobby aan het woord komt ‘kreatieve kronkels’, is een aanrader. Haar blog is ontzettend inspirerend als je een creatieve uitlaatklep zoekt. Wat ik vooral heel knap van haar vind, is dat ze haar eigen angst heeft overwonnen voor deze Herfsthop. Ondanks mijn ‘workshop netwerken voor bloggers’ vond Ilse het heel erg eng om pro-actief zelf contacten te leggen met bedrijven en om sponsoring te vragen. Toch heeft ze het gedaan, omdat ze de andere bloggers in deze hop niet teleur wilde stellen. En met succes! Hebben jullie die supervrolijke pinata gezien die ze weggeeft? Een hele originele en leuke prijs met een hoog wannahave gehalte die ook nog eens perfect bij haar creatieve blog past. Ik ben heel benieuwd of ze met een tutorial gaat komen om zelf een pinata in elkaar te knutselen. Wat jullie?

Naar welk blog verwijs ik je straks door?

Iedereen die van voordeeltjes houdt, zal blij zijn want ik stuur je straks door naar Mama is Blut van Judith. Judith geeft allerlei tips om geld te besparen, voordeeltjes te vinden en soms zelfs om wat extra geld te verdienen. Ze is hiermee begonnen toen ze zelf als alleenstaande mama vanuit Spanje terug kwam naar Nederland. Vanaf niets moest ze beginnen met het opbouwen van een leven en ze heeft het financieel erg zwaar gehad. Ze heeft dus ervaring met het bij elkaar sprokkelen van elk klein beetje extra krediet!

Nieuw op mijn blog?

Vaste volgers starten bij dit bericht en weten dat ze de hele ketting rond zijn gegaan als ze weer bij mij uitkomen. Maar het zou heel goed kunnen dat jij een ander startpunt had en misschien mijn blog nog helemaal niet kent. Daarom even kort iets over Marstyle.nl, dit is tenslotte mijn kans om reclame te maken voor mezelf :mrgreen:

Even voorstellen

Hai, ik ben Marguerita en ik ben heel goed in het speuren naar voordeeltjes en bijzondere producten en ervaringen in de categorie ‘verwennerij voor mama en kids’. Op mijn blog lees je vooral veel ervaringen, tips en trends. Reviews vind ik ontzettend leuk om te doen en die lees je hier dus veel omdat ik zelf heel erg nieuwsgierig ben, vaak overloop van enthousiasme en graag dingen uitprobeer. Het leven kan soms al vervelend genoeg zijn, daarom een luchtige blog om te ontsnappen uit de realiteit en te focussen op leukere dingen. Al heb ik ook geschreven over onze ontdekkingstocht na de diagnose Syndroom van Duane bij mijn jongste dochter (net 4 geworden).
Altijd op zoek zijn naar iets nieuws en steeds uitdaging nodig hebben, is niet alleen een behoefte van mijzelf. Mijn oudste dochter (5 jaar) is heel leergierig en versneld op school. Gelukkig maar dat ze deze chaotische mama heeft die ook dankzij de blog continu nieuwe input geeft. Wanneer ik berichten lees over materialen die interessant zijn voor hoogbegaafden, probeer ik die als het even kan graag uit en schrijf daarover op mijn blog. Sinds kort ben ik (weer) werkloos en naast het bloggen probeer ik wat orde in huis te scheppen, want we verzamelen flink wat speelgoed en andere materialen door mijn enthousiasme… Ik hoop op Marstyle dagelijks mijn lezers te verrassen met afwisselende lifestyle onderwerpen en zou het te gek vinden als je me gaat volgen!

Winactie

Bij Marstyle maak je kans op een regenjas van Hublot t.w.v. 34,,95 euro.
Bij Marstyle maak je kans op een regenjas van Hublot t.w.v. 34,95 euro.

Wat kun je winnen bij Marstyle? Ik bedacht dat het leuk was om met mijn prijs in herfstsferen te blijven en heb een regenjassenwebshop benaderd. Leukeregenjasjes.nl vond de herfsthop wel passend en stelt een regenjasje voor kinderen van Hublot ter waarde van 34,95 euro beschikbaar in een maat en kleur naar keuze! Surf dus even naar de site en laat hieronder in een reactie achter welke je zou kiezen én in welke maat. Volg me op Facebook zodat je op de hoogte blijft van de winnaar.

Lees ook: Zwierige Dottig dansrokjes

Verder ben ik erg nieuwsgierig op welke blog jij aan deze hop bent gestart, laat je dat ook meteen weten?

De Herfsthop loopt van 26 oktober tot en met 2 november. Vanaf 3 november worden alle 29 prijswinnaars bekend gemaakt. En nu hop hop hop… door naar Mama is blut!

En de winnaar kan haar dochter Noor blij maken met een rode jas in maat 3: gefeliciteerd Kristel! Ik ga je mailen voor de afhandeling.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. eline zegt:

  De gele maat 98 zo mooi ! Ik ben begonnen bij de wereld van arthur.

 2. Liesbeth zegt:

  Hahaha ik ben natuurlijk, lekker laat, begonnen bij jou! Leuke prijs! Ik doe graag mee voor mijn nichtje!

 3. Nadia zegt:

  Hophophop…nu ben ik op jouw leuke, mij al bekende, blog gehuppeld. Ik ben gestart bij Tineke van ‘Tot de maan en terug’. Leuke idee met de regenjas. Ik doe graag mee. Graag bubbelroze in Maat ‘3jaar’.

 4. We gaan voor de Bugatti blauwe regenjas in maat 12 jaar

 5. Mariska van Lochem / Mariska Giulianojazzlyna zegt:

  Ik ben gestart bij supermamies,

  Wat is dit geweldig. Mijn zoontje van net 5 jaar is bezig om zijn c diploma te halen. Dan moet je een regenjas aan. Deze is helaass tijdens de lessen kapot gegaan. Maar we oefenen er nog even mee door. nu heeft hij alleen geen regenjas meer voor als het buiten regent, Ik zou graag dus de volegnde regenjas in maat 6 jaar voor mijn zoontje willen winnen!!

 6. Heleen zegt:

  Ik vind de gele regenjas het gaafst! En dan in de maat 6 jaar, voor mijn oudste zoon. Ik ben begonnen met de bloghop bij Aukjes Wereld, maar ik volg jou het langste van alle mamabloggers 🙂

  1. Marguerita78 zegt:

   Wat leuk om te lezen Heleen! Ik ben er blij mee dat je me ook blijft volgen nu je zoveel andere blogs kent, dankjewel 🙂

 7. Lisa Postma zegt:

  Wauw, wat een spetter van een regenjas!
  Mijn lievelingskleur is GEEL, dus ik ben meteen fan van deze mooie regenjas!
  Ik doe mee met de maat 1 jaar 🙂

  Ik volg je op facebook en zo nu en dan kijk ik eventjes op je blog 🙂

  Liefs Lisa

 8. Maaike zegt:

  Gestart bij Mamasliefste en nu aanbeland bij jouw actie. Zo´n mooie jas is wel wat voor mijn dochtertje. Ik kies de kleur lila in maat 92

 9. Esmeralda Groenland zegt:

  Wat een mooie jasjes. Ik zou gaan voor de roze in maat 2 jaar. Ik ben begonnen op Aukjes blog, maar volg al meerdere blogs. De jouwe nog niet, dus leuk dat ik nu kennis heb gemaakt met jouw blog.

 10. anja zegt:

  erg leuk voor mijn kleine in maat 134

 11. melissa zegt:

  Wat een leuke actie. Om antwoord te geven op je vraag; ik ben gestart op de blog van so mama en ik zou gaan voor de regenjas in maat 6 jaar in de kleur groen.

 12. vastesaeger dlj zegt:

  ik doe graag mee voor een regenjas geel maat 104

 13. Gerlinde zegt:

  Wat leuk dat gehop; hier ben ik nog niet eerder geweest.
  Ik doe graag mee voor mijn zoon maat 128 in de kleur aqua

  1. Gerlinde zegt:

   Oja en welke blog ik gestart ben…..ik zou het eigenlijk niet weten volgens mij 5-6 blogs terug.
   Het is mijn eerste ervaring met bloghop, maar tot nu nog steeds erg leuk

 14. Karin zegt:

  Wat een mooie regenjassen! Ik zou voor een aqua regenjas gaan in maat 140-146 voor onze oudste dochter. En gezien de kwaliteit zou het zomaar kunnen dat haar 2 zussen deze regenjas ook nog gaan dragen 🙂
  Ik ben bij jouw blog begonnen en hop nu verder naar mama is blut.

 15. Lies zegt:

  Onwijs leuk zeg!!! Ik doe heel graag mee! Ik wilde eigenlijk gaan voor de klassieke knalgele regenjas in mijn maat (L) (want stiekem wilde ik die al jaren 😉 ), maar die lijkt op te zijn. Dus als hij inderdaad op is, ga ik graag voor de Grijze regenjas van Hublot <3

 16. michael nooyen zegt:

  Doe heel graag mee voor maatje 140.. welke weet ik nog niet precies maar waag graag een kansje

 17. Jan zegt:

  Laat nu dat natte weer maar komen !

 18. Mirjam Hellingman zegt:

  Wat leuk, Marguerita ik start vandaag bij jou. En wat een geweldige actie deze regenjassen. Ik kies een beetje op de groei voor mijn tweelingdochters een Aqua regenjas van Hublot in maat 12.

 19. RianneWeerd zegt:

  ik ben de kluts kwijt waar ik ben begonnen, een van de kinderen is ziek, moet regelmatig even kijken als er wordt geroepen of er wordt gehuild. Ik doe graag mee voor maat 122 in aqua blauw….ik denk dat onze stoere meid daar heel blij van wordt. Ook van een eigen regenjas, want onze kleuter gaat op de fiets naar school. Elke dag, ook bij slecht weer. Dan is een regenjas wel erg handig!

 20. Anneliese de Waal zegt:

  Ik doe graag mee voor de volgen regenjas = , maat 14 jaar, ik doe graag mee voor mijn zoon Luc, valt hij goed op de fiets, als hij naar school gaat…..Groetjes Anneliese

 21. Inge groenen zegt:

  Met deze mooie donkerblauwe Hublot regenjas
  is mijn lieve nichtje in zelfs in de regen in haar sas
  en trotseert zij iedere bui en plas!

  Graag maak ik kans op deze prachtige regenjas met fleecevoering voor kinderen Ocea Blue 4 jaar

 22. Oma Will zegt:

  Wat een leuke regenjasjes.
  Ik doe graag mee voor de gele in maat 134 voor mijn kleinzoon.
  Ik hop even mee en ben begonnen bij go or no go.

  1. Oma Will zegt:

   Sorry, ik begreep dat hoppen niet helemaal, maar nu gelukkig wel.
   Ik weet niet meer waar ik begonnen ben, maar ben nu bij gomommygo.nl
   go or no go was foet.

  2. Oma Will zegt:

   Sorry, ik begreep dat hoppen niet helemaal, maar nu gelukkig wel.
   Ik weet niet meer waar ik begonnen ben, maar ben nu bij gomommygo.nl
   go or no go was fout.

 23. Oma Will zegt:

  Wat een leuke regenjasjes.
  Ik doe graag mee voor de gele in maat 134 voor mijn kleinzoon.
  Ik hop even mee en ben gebonnen bij go or no go.

  1. Oma Will zegt:

   Sorry voor gebonnen, hi hi.

 24. Aniek zegt:

  begonnen bij So Mama. Ik ga voor de grootste maat in blauw.

 25. Fleur zegt:

  Wat een leuke prijs heb je! Had natuurlijk ook niets anders verwacht, want je bent een supertalent in leuke winacties en reviews organiseren. Petje af!
  Ik ben natuurlijk begonnen op mijn eigen blog en daarna door gegaan naar de Wereld van Arthur en hoop te eindigen bij Pink Press 😉

  1. Marguerita78 zegt:

   Lief van je Fleur, dankjewel!

 26. Femke Dekker zegt:

  Gaaf zijn deze regenjassen. Ik zou graag een donkerblauwe regenjas willen in maat 6 jaar.

 27. Marianne Scholten zegt:

  Bij MamsatWork ben ik begonnen.
  Mijn 12-dochter wil helaas geen gele regenjas. De Bugatti blauwe vindt ze super. We gaan voor een maatje te groot: 16 jaar.

 28. Erika van koert zegt:

  In nederland is een regenjas nooit weg. Ik doe graag mee voor mijn zoontje.
  Aqua regenjas van Hublot mt 8 jaar ( 128-134 )

 29. Jikke Talla zegt:

  Ik zou voor mijn dochter graag een bubblegumroze jas willen winnen in maat 4 jr.

 30. Alyt zegt:

  Kwam deze hopactie op je Facebookpagina tegen en dacht he ik doe mee voor mijn meid. WE gaan voor de kleur fuchsia leeftijd 6 jaar. Ze fietst elke dag naar school. Dus een regenjas zou goed van pas komen!

 31. Dewi zegt:

  Wow! Wat een leuke prijs! Ik doe graag mee voor mijn kleutermeisje, maat 116;)) succes met de hop!

 32. yvonne zegt:

  Wat een leuke jas. Ik ding graag mee. Ik ben begonnen bij themamacompany, leuk om op deze manier allerlei nieuwe blogs te ontdekken.

 33. Dorien zegt:

  Tsja, mijn dochter komt écht niet buiten als het regent, i.t.t. mijn zoon :-). Die danst erdoor, haha. Leuk, die regenjassen! Ik maak graag kans voor mijn stoere vent. Maat 8 jaar (hij neigt al richting 128/134 dus dat lijkt me beter) in Marine blauw! Leuke actie Marguerita.

 34. Saskia zegt:

  O jeetje ik ben al langs veel blogs gehopt. Ik weet niet meer waar ik ben begonnen. Maar ik denk 15 blogs geleden ??. Ik maak graag kans voor de regenjas maat 6 jaar de Marine versie.

 35. Mieke zegt:

  Gestart aan de Hop via Lotuswritings. Heel graag een kans op deze mooie regenjas voor onze zoon: , 6 jaar <3

 36. Judith zegt:

  Wat heb jij mijn site goed beschreven, duidelijk even de moeite genomen. Super lief!

 37. Mieke Stam zegt:

  Ah de aqua is cool! super handig, lekker droog blijven op we naar school en het dorp 🙂

 38. Diana zegt:

  Ik ben begonnen via volgmamma :-)…! Leuk weer zon hop…! En leuk om op deze manier kennis te maken met jouw blog en ga je volgen. Doe ook graag mee voor maatje 104 in het rood..! Leuk..!

 39. Frederique zegt:

  Wat ontzettend leuk zo’n bloghop!

 40. Marjon zegt:

  Mooi geel is niet lelijk! Erg opvallend en stoer zo’n regenjas.
  Ben via onlybyme.nl gekomen en al lekker aan het hoppen!

 41. Renate zegt:

  Leuke blog!
  Ik ben begonnen bij Kreanimo.
  Als ik win, zou ik graag een Marine blauwe jas willen maatje 6 jaar voor mijn zoontje!

 42. Claudia Diependaal zegt:

  Hoi hoi ik doe erg graag mee. De Atlantis in groenig blauw is zo mooi. In 98. Of n knalgele in 128. Dilemma dilemma ? ik ben begonnen op MamaScrapelle. Leuk weer dit groetjes. En volgens mij stalken ik je ook hier en daar ?

  1. Claudia Diependaal zegt:

   StalK

 43. ellen zegt:

  Hi Marguerita, gave winactie. Op de een of andere manier zie ik deze regenjasjes altijd in het okergeel voorbij komen dus mijn eerste ingeving was dan ook geel. Maar de cabernet ( mijn lievelingswijn) of de marine blauw vind ik ook wel erg gaaf. Ik zou dan gaan voor maat 116. Leuk!
  veel plezier verder met hoppen.

 44. Miranda zegt:

  Leuk deze bloghop! Ik ben gestart bij Monique van Moonoloog.
  Deze regenjassen zien er super gaaf uit! Graag zou ik meedoen voor de gele in maat 104-110 voor mijn dochter van 3. En hij kan dan ook nog door naar mijn zoontje die nu 1 is.

 45. Ik begin weer bij jouw en hop straks lekker door.
  Onze Evie wil graag de fuchsia of bubblegum roze regenjas winnen en is 4 jaar (104/110)

  1. En daar ben ik weer, veelzijdige deelneming, erg leuk

 46. Ruby zegt:

  Wow wat een mooie jasjes. Ik zou gaan voor marineblauw in maat 86 voor mijn zoontje Max!
  Ik ben gestart bij savethemama!

 47. Iris zegt:

  Een gele! Gele regenjassen zijn de best! Graag zou ik hem willen winnen in maat 4 jaar voor mijn dochter.

 48. Farah zegt:

  Ik hop even langs om gedag te zeggen. Een ontzettende leuke blog heb je!

 49. Channa zegt:

  Hopperdehop! Ik doe niet mee, maar kwam wel even buurten! 🙂

 50. Marieke zegt:

  Maat 104/110 in Aqua, een kleur die voor zowel een jongetje als meisje kan. Als de een ‘m niet meer past kan de volgende erin 😉

  1. Marieke zegt:

   En begonnen bij: waar liefde woont

 51. Ingrid zegt:

  Begonnen op jouw blog, wat leuk om weer een rondje te kunnen maken!
  Ik doe graag mee aan deze actie met een mooie, opvallende regenjas: graag geel in maat 134! Wel zo veilig (goed zichtbaar door deze kleur!) voor Madelief, die steeds vaker ook stukjes alleen wil fietsen..

 52. Celina zegt:

  Super leuk dat er weer een bloghop is! En je hebt een heel erg toepasselijke winactie 🙂 ik doe graag mee voor de regenjas in de kleur coral, maat 98 (3 jaar)! Ik ben nu net gestart (op jouw blog dus, via Facebook :)) ik ga snel verder kijken…

 53. Jess zegt:

  Ik doe zeker mee!
  Een gele regenjas is zo iets nostalgisch!

 54. Marian zegt:

  Leuke actie, en een regenjas komt vast van pas voor mijn zoontje! Ik ga voor een opvallend gele jas in de maat 4 jaar. Ben trouwens begonnen bij de Mama Compagnie.

 55. Janske zegt:

  ohhh de gele jas maat 3 jaar zou ik graag winnen voor mijn meisje wat graag met haar Laarsjes naar buiten wilt om in de regen te springen in de plassen. Met zo’n mooie regenjas mag ze lekker gaan springen van mama 🙂

 56. Sandy van der Kolk zegt:

  Ik maak heel graag kans op de gele regenjas in maat 10 jaar, voor mijn zonnestraaltje 🙂

 57. Nathalie H zegt:

  Wat een leuke winactie! Ik zou voor de fuchsia jas gaan in maat 92 – 2 jaar.

 58. Monique zegt:

  Hele toffe winactie. Ik doe graag mee voor het gele jasje in maat 2 jaar. Voor mijn zoontje dat nog geboren moet worden, haha. Op de groei dus, maar ik weet zeker dat hij er tegen die tijd heel veel plezier van gaat hebben!

 59. Sophie zegt:

  Wat een leuke winactie! Ik ben gestart bij lotuswritings.

  Dit jasje zou ik graag in het geel, maat 86 willen! Het zou mijn zoontje zo schattig staan ☺️

 60. Anita H. zegt:

  Ik doe graag mee voor de lila uitvoering. Maat: 12-jarige.

 61. elisabeth maria martina zegt:

  gestart bij moonoloog

 62. elisabeth maria martina zegt:

  atlantis maat 110

 63. Kelly Aarts zegt:

  Mijn dochter zou graag de fuchsia jas willen, in de maat 6 jaar (eigenlijk liever bubblegum roze, maar die hebben ze niet in haar maat).
  Ik ben vandaag begonnen op de blog van SoMama, dus nog genoeg te hoppen vandaag!

 64. Maris zegt:

  Lichtblauwe regenjas van Hublot met comfortabele streepjesvoering vind ik helemaal mooi en zou ik voor mezelf willen hebben. Wisten jullie dat een hob ook een soort van kleine mythologische huishoudelijke geest is?

 65. Merel zegt:

  Mooie jas zeg, doe graag mee ?

  1. Merel zegt:

   Iets te snel haha, maat 92 graag kleur fuchsiaroze

 66. Charlotte zegt:

  Hoi hoi! Ik kom even langs gehopt 😉 Doe niet mee met de winactie maar wilde wel even hoi zeggen!

 67. Marian zw. zegt:

  Ik zou de rode regenjas van Hublot kiezen. Supe rleuk weer een hob. De vorige keer ben ik ook weer leuke nieuwe bloggers tegen gekomen. Ben nu bij jou begonnen dus ga vandaag verder hoppen!

 68. Jeske zegt:

  Wat een leukerd! Ik ben begonnen bij mezelf… Haha. Ik doe mee voor een geel jasje in maat 110

 69. Linda zegt:

  Gave actie! Ik doe mee voor een roze in 116! 😀

 70. Saskia van der Heijden zegt:

  Goedemorgen, wat leuk en gezellig zeg! Ik ben bij jou begonnen want ik volgde je al en ben SUPERENTHOUSIAST!!
  Je schrijft leuk en afwisselend; ga zo door!
  De actie is ook helemaal super! Ik zou graag een roze in maat 140 willen winnen voor mijn lieve, stoere dochter als ik die bofkont mag zijn! Nu snel verder! Heerlijk tijdverdrijf deze ochtend 🙂
  Liefs van Saskia van der Heijden

  1. Marguerita78 zegt:

   Dankjewel Saskia, wat een mooi compliment 🙂 word er helemaal blij van 🙂

 71. Hier gestart op mijn eigen blog http://www.onlybyme.nl en uiteraard maak ik een rondje. Mijn dametje heeft deze schattige regenjas al dus ik gun een ander kind zo’n geweldige jas, ons beviel deze super!

  1. Ingrid Scheffer-Bakker zegt:

   Leuk om te lezen Barbara!

 72. Tine Vanhaevre zegt:

  Ik ga voor de Atlantis groene regenjas maat 3 jaar. Ik startte op metmirjam

 73. Sarah zegt:

  Ik zou 1 kiezen in maatje 98, maar twijfel nog om de kleur. Er is te veel keuze!

 74. Marjo zegt:

  Wat een gave webshop, als ik win, mag mijn zoontje zelf kiezen! Ik ben begonnen bij aukjeswereld

 75. MetMirjam zegt:

  Goedemorgen! Ik ben gestart bij mezelf, omdat mijn website precies vanmorgen even uit de lucht was, grrr… Maar nu is alles gelukkig opgelost en heb ik zelf ook tijd om een start te maken en overal langs te hoppen! Gave winactie! Ik doe graag mee voor mij dochter in maatje 98 – Fuchsia 🙂

 76. Basjan zegt:

  Hoi hoi. Hier de trotse papa van Eva ! Dit zal ze prachtig vinden voor de herfstdagen en ik vind het erg mooie kleding!! Ps. Een leuke verrassing voor mijn vrouw want die zal van haar stoel vallen als papa dit aan Eva geeft! Maat 110 heeft Eva!

 77. Birgit zegt:

  Ik sla even over, maar wel een hele leuke winactie!!

 78. Nicole zegt:

  Wat een gave winactie ik doe mee! De groene in maat drie dan kan ze er nog in groeien ook haha. En ik ben al bij verschillende blogs “gestart” omdat ik telkens stagneerde. Eerst bij aukjeswereld gestart maar de blog erna geeft foutmelding, daarna bij moonoloog maar uiteindelijk bij happy organized home stagneerde het en nu bij jou gestart 😉

  1. Birgit zegt:

   Hey nicole, de blog van moonoloog komt na die van mij, maar bij mij werken de linker naar haar site wel, bij jou niet of die net niet gezien?

 79. Manon zegt:

  Oooo bubble gum roze … jaaaaaah. Graag in maat 110. En ik ben hier gekomen via somama!

 80. kristel zegt:

  Wat leuk een herfsthop en wat een leuke bijpassende prijs. Ik vind de rode in maat 3 wel erg mooi voor mijn dochter Noor.

  1. kristel zegt:

   Wat leuk een herfsthop en wat een leuke bijpassende prijs. Ik vind de rode in maat 3 wel erg mooi voor mijn dochter Noor.
   Ik ben begonnen by MamaScrapelle

 81. Astrid Mucaj zegt:

  Een gele (regenjassen horen gewoon geel te zijn toch? :P) in maat 122 voor zoonlief

 82. Ilse van Kreanimo zegt:

  Wat een super leuke omschrijving heb je gegeven aan mijn blog!

  Ik ben gestart bij mezelf om te zien of het allemaal zeker werkte! 🙂

 83. Anna zegt:

  Wow te gek ik zou gaan voor de coral regenjas vanaf 4 jaar..

  1. Anna zegt:

   Ik ben trouwens begonnen op het blog van so mama

 84. Linda Raaijmakers zegt:

  Goedemorgen 😀 Ik ben gestart bij MamaScrapelle nu onze tweeling en manlief nog lekker in bed liggen haha. Ik zou gaan voor de Bugatti blauwe regenjas maat M 😀

  groetjes Linda

  1. Linda Raaijmakers zegt:

   Ik heb trouwens het volgende gedaan dit keer:
   Facebook: (geliked en gedeeld)
   Twitter: (volg en retweet)
   Instagram: (volg)
   Pinterest: (volg en gepind)
   Google+: (gedeeld)

   groetjes Linda

Reacties zijn gesloten.

Download de Marstyle App.