Sinterklaasbloghop: win vrijkaarten voor Ballorig

De Sint is weer in het land! Tijd voor een bloghop om dit te vieren. Je kunt van mamablog naar mamablog hoppen en overal is er een leuke winactie te vinden. Geen zin in? Dan blijf je lekker op Marstyle lezen en als je wilt kun je hieronder een reactie achterlaten en zo kans maken op 3 vrijkaarten voor Ballorig.

sinterklaasbloghop2019

Wat is een bloghop?

Een bloghop is een soort online ketting. De ene blog stuurt je door naar de volgende etc, totdat de cirkel rond is en je weer uitkomt op de site waar je gestart bent. Misschien volg je mij al en startte je vandaag op Marstyle? Superleuk! Voel ik me helemaal trots als je dat in de reacties meldt.

Maar het kan ook zijn dat je bent doorgehopt vanaf Blogs by Ingrid. Ingrid heeft een persoonlijke blog waarop ze schrijft over haar gezin. Zo schrok ik van het bericht over de heftige buikpijn van haar dochter. Je voelt je zo machteloos als je kind pijn heeft en naar het ziekenhuis moet…

Zelf had ik dat gevoel met mijn dochter die we met 3 man in bedwang moesten houden toen de huisarts een splinter uit haar knie moest snijden. En bij mijn andere meisje op de OK na het verwijderen van de keelamandelen. Elke ouder maakt helaas dit soort nare momenten mee…

Onderaan dit artikel stuur ik je door naar de blog van Janske. Net als ik een meisjesmama en ze houdt ervan om haar dochtertjes uitgesproken kleding aan te trekken van hippe merken. Leuk altijd om te zien! Ben Janske een paar keer tegengekomen op blogevents en het is een leuke, vrolijke vrouw. Dat lees je terug op haar blog, dus surf straks zeker even door! 

De liefde voor kinderkleding deel ik met haar. Mijn dochters bepalen nu ze 7 en 8 jaar zijn graag zelf welke kleding er voor ze gekocht wordt. Gelukkig komen onze smaken redelijk overeen. Hippe merken heb ik uiteraard ook weleens geprobeerd, maar omdat ik in een dorp woon… nou ja, kreeg ik deze reactie

Over Marstyle

Ongemerkt weet je zo al het één en ander over mij. Marguerita dus, mama van 2 leuke, lieve, slimme meisjes van 7 en 8 jaar. Sinds 2017 gescheiden (was 12,5 jaar getrouwd, relatie duurde 18 jaar, het is wat) en ik woon sinds 2018 in een sociale huurwoning in het superleuke Bodegraven, waar ik ook geboren ben en al mijn hele leven woon.

Mijn blog is sinds 2017 mijn werk (voor de scheiding, het was een heftig jaar) en daarnaast acquireer ik betaalde opdrachten voor zo’n 50 andere blogtitels, inspireer ik ondernemers op marketinggebied en organiseer ik events. Zaterdag 30 november wil ik met mijn lezers een workshop vegetarische borrelhapjes doen in Nieuwerbrug, omdat alleen online ook zo onpersoonlijk is.

Ik ben enorm nieuwsgierig en gek op het ontdekken en proberen van nieuwe dingen. Toen de kinderen jong waren, heb ik ze flink uitgedaagd met allerlei creatieve werkvormen en activiteiten. Dat is wel echt mijn passie: iets kleins doen, waardoor het vlammetje bij een ander aanwakkert. Ik ben echt een ideeëngenerator. Zie ook mijn ruim 60 knutseltips voor luie moeders. Met 2 vermoedelijk HB kinderen, kon ik daar mijn ei wel in kwijt.

Op mijn blog doe ik dit dus ook. Zo heb ik het afgelopen jaar veel methodes voor persoonlijke ontwikkeling geprobeerd, blijf ik via persberichten op de hoogte van nieuwe producten, trends en ontwikkelingen en die bespreek ik wanneer ik ze interessant genoeg vind op deze website. Kinderspeelgoed blijft leuk, net als vakanties en uitstapjes, maar marketingkansen voor anderen spotten ook en ik heb in een ijsbad á la Wim Hoff gezeten…

Voor truttigheid of het ophemelen van een eventuele partner zit je op dit blog verkeerd. Ik geloof in mijn eigen kracht als powermama en businessbabe en wil mijn kinderen graag meegeven dat zij ZELF verantwoordelijk zijn voor hun eigen leven en levensgeluk. Daar krijgen ze dus alle tools voor mee, dat leef ik voor en zoals je in dit artikel leest slaag ik daar ook in. Wat niet wil zeggen dat ik geen uitdagingen ken in mijn leven. Verdrinken in je eigen verdrietigheid is gewoon niet mijn ding. Je eigen kracht (her)vinden, positiviteit en genieten van de vele verrassingen die het leven aangenamer en interessanter maken, vind je hier wel. Als dat met je resoneert, zou ik het gaaf vinden als je me wilt volgen.

vrachtwagen van chocola
Dit ben ik in actie voor de Krachtige Vrouwen campagne van STL, artikel komt binnenkort online.

Spelen bij Ballorig

Powermama’s en powerpapa’s die het hun kinderen gunnen om wat energie uit te razen, zitten ook bij indoor speelparadijs Ballorig helemaal goed. Er is gratis wifi, dus jij neemt lekker je laptop mee en gaat aan de slag. Ondertussen rennen, klauteren, springen, glijden en spelen je kids zich een slag in de rondte. Af en toe komt er eentje met een rood hoofd langs je tafeltje voor een slok limonade en dan gaan ze weer door. Jij krijgt wat werk gedaan en de kinderen genieten van dit uitstapje. Ideaal!

Wij waren voorafgaand aan deze winactie uitgenodigd voor een dagje spelen. Ik had mijn dochters niet blijer kunnen maken! Om het feest compleet te maken, namen we ook een nichtje mee én aten we tussen de middag patatjes. Ze genoten volop, kwamen klasgenootjes tegen zodat het nóg leuker spelen was en hebben zich de hele dag goed vermaakt. Ik zat zelf aan een tafeltje bij een stopcontact met de laptop.

ballorig

Winactie

Lijkt een plat schoencadeautje je wel wat? Indoor speeltuin Ballorig heeft 3 vrijkaarten beschikbaar gesteld voor de winnaar van de Sinterklaasbloghop op Marstyle.nl. Als volwassene heb je gratis toegang, dus je kunt 3 kinderen meenemen (tot en met 12 jaar). De kaarten zijn geldig in elke Nederlandse Ballorig vestiging, kijk hier welke er bij jou in de buurt zit. Over een week loot ik de winnaar.

De winnaar is: Mira Schuttevaar! Van harte, ik ga je mailen.

Kans maken op nog een mooie prijs? Hop dan door naar Janske!

Welke indoor speeltuin bezoek jij graag?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Mars zegt:

  Leuke actie! Mijn jongens van 7 en 8 jaar zouden zich zeker vermaken bij Ballorig in Gouda. Dan zou ik gelijk de tijd hebben om je blog eens goed te lezen, zie deze pagina nu voor het eerst maar ziet er interessant uit!

 2. Bianca Fenna zegt:

  Super gave actie, daar kan ik mijn 2 druktemakers altijd heel blij mee maken. Wij gaan wel eens naar de vestiging in Venlo. In Roermond zit er ook 1, maar die is qua formaat te klein, dus wijken we uit naar Venlo. Niet te vaak natuurlijk, want mijn oudste is al 11 jaar en dan wordt het saai (haar woorden).

 3. Marianne V/D M zegt:

  Wij zijn fan van Ballorig

 4. cb.dkl zegt:

  word Tilburg denk ik. Gezellig ff spelen en mama relaxen aan een tafeltje

 5. cgmpeters zegt:

  We gaan geregeld naar Ballorig, maar ook over de grens in Duitsland naar Monkey Town.

 6. Gerlindeij zegt:

  Oe, dat zullen mijn jongens leuk vinden

 7. Ruud zegt:

  Lijkt ons heel leuk om eens bij Ballorig te gaan spelen.

 8. Rinskje zegt:

  Zowel Ballorig Sneek en Speelbos Joure zijn hier favoriet. De tickets zijn hier dan ook heel welkom! 🙂

 9. CINDY Pater zegt:

  Wij gaan wel eens naar Ballorig in Meppel en mijn dochter vind dit geweldig, ze zou hier graag eens met haar vriendinnetjes heen willen om lekker te keten

 10. dennis zegt:

  Mijn zoon heeft het zo vaak over Ballorig, ik doe dus graag mee

 11. lizette zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje en zijn beste vriendjes…

 12. Paula Prins zegt:

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee, want ik bezoek regelmatig Ballorig in Groningen. Het grote voordeel van Ballorig vind ik dat het voor kinderen is met uiteenlopende leeftijden. Ik heb een zoontje van 11 jaar en een zoontje van bijna 4 jaar, het is altijd moeilijk om een uitje te maken waar ze het allebei leuk vinden, en zich vermaken. Bij Ballorig lukt dit altijd, ze vinden het allebei heel erg leuk! Hoe fijn zou het zijn als ik ze een keer mee kan nemen met gesloten portemonnee!?

 13. Ellen zegt:

  Met onze dochter van anderhalf ben ik een paar weken geleden voor het eerst in een binnenspeeltuin (MonkeyTown) geweest. Ze vond ’t geweldig! Ik ga dus graag een keer met haar (en een vriendin en haar dochters) naar Ballorig – wordt vast net zo’n succes.

 14. Tamara zegt:

  Ballorig Zutphen vind ik heel fijn!

 15. sylvia zegt:

  oohh leuk, onze oudste zoon is al vaker bij ballorig geweest, maar de jongste nog nooit! dit zou een mooie gelegenheid zijn om de broertjes lekker uit te laten razen!

 16. Bodil zegt:

  Oh heerlijk, lekker even energie kwijt bij Ballorig! Dat is een super leuk cadeau idee! 😀
  Wij gaan ook graag naar Ballorig, daar kan ik mooi op de fiets heen met de kinderen. 🙂

 17. Linda zegt:

  Ballorig is een groot succes hier, Fenna heeft zelfs die sokken van me gekregen toen we er de laatste keer waren hihi.
  Wij komen geregeld in Lelystad of in Heerenveen. (Wij wonen in Emmeloord, dus kunnen mooi beide kanten op).

  Maar even iets anders he, die foto van jou, heb je daar nou gewoon een mega chocolade vrachtwagen vast????? Ik ben zoooooo jaloers haha. Ik ben echt dol op chocola!

  Fijne avond!

 18. Marion Poeste zegt:

  Super leuk. We hebben pas sinds kort ballorig ontdekt. Dochter&papa, want mij lukte het in de zwangerschap vd 2e niet mee te gaan. Zou graag erheen gaan en het ontdekken. Ik maak graag kans.

 19. Laura Kolthof zegt:

  Wij gaan heel graag naar Ballorig Enschede met onze 3 jongens, lekker uitrazen!! 😀

 20. elsbs zegt:

  Ik doe graag mee, mijn jongens zijn dol op spelen bij Ballorig

 21. Eliatha Buurmans zegt:

  Super leuk daar, hiervoor is zelfs mijn oudste nog te vinden.Gezellig een zondagje met het gezin.

 22. Iris Bakker zegt:

  Ballorig Hoorn is toch wel de favoriet van mijn kids, dus ik doe graag mee

 23. Lottie zegt:

  Super leuk om met mijn neefjes naar toe te gaan!

 24. Manon Toemen zegt:

  Ik vind het ook ideaal!
  De kids vermaken zich en ik zit lekker aan een koffietje, we zijn tot nu toe bij monkey town en circus city, deze hebben we nog niet gehad dus zou gezellig zijn om onze mannen te verrassen!

 25. Tamara zegt:

  Super leuk! Mijn zoontje vindt het daar ook fantastisch. Wij zijn nu een paar keer in ballorig geweest. Sit zou een perfect sinterklaascadeau zijn. Leuk en het geen extra zooi in huis.

 26. Kirsten Van Heeren zegt:

  Jaaaa dit lijkt ons geweldig!! Zeker met dat natte koude weer is er niks leukers dan bij Ballorig te spelen! Veldhoven is bij ons in de buurt dus we duimen voor onze kids!

 27. Nina Mol zegt:

  Ballorig ZAANDAM voor mijn oppaskindjes!

 28. Patricia zegt:

  Ik zou graag de nieuwe Ballorigvestiging in Beverwijk eens uittesten met mijn meiden, dus ik doe graag mee!

 29. Marjanne zegt:

  Ik doe graag mee vinden mijn meiden geweldig. Er zit alleen aan binnenspeeltuin ballorig bij ons in de buurt, gehucht in het Noorden .

 30. Remco B zegt:

  We gaan af en toe naar KidZcity in Utrecht maar Ballorig in Utrecht willen de kinderen zeker een keer proberen

 31. Lida zegt:

  Ik doe heel graag mee aan deze super leuke actie. In Arnhem zit een hele mooie balorig met aardige medewerkers die je graag op weg helpen. Zou leuk zijn om eens te gaan kijken.

 32. Ik doe graag mee voor mijn kleine klauteraap! En leuk om hier te lezen, ik kom zeker weer wat vakter terug!

 33. Nelly zegt:

  Leuk om vrijkaarten te mogen winnen. ik doe graag mee voor een vestiging in Gelderland

 34. Marta zegt:

  Wij gaan best vaak naar de balorig in zaandam en mijn zoontje is daar echt niet te stoppen.

 35. Marieke zegt:

  Wat een leuke actie! Als oma van 9 kleinkinderen die heel vaak een dagje en nachtje bij oma zijn is het soms heel vermoeiend op een regenachtige dag! Twee kleinkinderen zijn zelfs gelijk jarig gelijk met de Sint! Wat zouden zij blij zijn met een dagje ballorig! Daar willen zij heel graag hun schoen voor zetten en oma ook!! Wat een pret zou dat zijn!

 36. Melissa Van Stipdonk zegt:

  Ja. ik ben gek op ballorig. ja ik ja, haha. daar kan ik namelijk heerlijk rustig werken met mijn laptop dankzij de wifi terwijl de kids zich even uitleven. dubbel win, want daarna zijn ze uitgeput, haha. oh ja, hun maak ik natuurlijk ook blij met een dagje ballorig 😉

 37. Francis Akerboom zegt:

  Mijn meiden vinden Ballorig geweldig. We zijn er nog maar 1x geweest. Maar binnenkort hebben ze een studiedag dus kunnen we weer een keer als het minder druk is. Ik ben die ene keer naar Gouda geweest. En nu hebben ze daar paarden waarvan ik weet dat ze daar graag een keer op willen zitten. Dus als ik win dan gaan we naar Ballorig Gouda

 38. G.T. zegt:

  Leuk dat je weer meedoet met een bloghop! Zo heb ik je ook ooit gevonden!
  Ik maak graag kans. Wij bezoeken meestal een klein speelparadijs niet van een keten, omdat het daar lekker overzichtelijk is. Maar ook Ballorig is erg leuk. Daar wil mijn kleuter wel spelen!

 39. Leuke prijs veel plezier met hoppen

 40. Van Asbroeck Caroline zegt:

  Hier doen we graag aan mee!
  Onze kinderen van Mega Speelstad in Lille (België) erg fijn.
  Een binnenspeeltuin van Ballorig hebben we nog nooit bezocht, maar hopelijk zal daar binnenkort verandering inkomen door ons kansje in deze Sinterklaas BlogHop te wagen!

 41. Kelly Aarts zegt:

  Hoi Marguerita! Leuk weer zo’n bloghop 🙂
  Ik waag graag een gokje, Ballorig blijft hier 1 van de favoriete uitjes.

 42. monie77 zegt:

  JaLeuk! Daar komen wij graag! Dus gratis entree is altijd leuk!

 43. Lisanne Bons zegt:

  Dat is het perfecte cadeautje. Ik ben ook een alleenstaande moeder. Naast moederschap en werk ben ik bezig met de lerarenopleiding. Dus een plek waar mijn dochter heerlijk kan spelen met vriendinnen en ik kan studeren is een geweldig cadeau voor haar en mezelf.

 44. Manon zegt:

  We komen regelmatig bij de Monkey Town hier in de buurt, maar ik zou graag een keer bij Ballorig gaan kijken!

 45. Ineke zegt:

  Ballorig en Monkey Town zijn onze favorieten!!

 46. Marieke zegt:

  Jaaaa lijkt mij erg leuk samen met onze drie kinderen. Graag in zutphen

 47. Roy Huls zegt:

  Super leuk! We gaan binnenkort verhuizen en dan gelukkig in de buurt van een ballorig!! We kennen andere varianten al maar deze schijnt wel de leukste te zijn! We gaan graag met onze kids!!

 48. Nadine zegt:

  Ik doe graag mee! Superleuk!

 49. shayen6 zegt:

  Hier maakt het onze meiden niet uit naar welk speelparadijs we gaan. Plezier hebben ze toch wel. We hebben de luxe dat we Ballorig, Monkeytown en Djambo binnen 10 kilometer hebben. Dus lekker wisselen en spelen. Dat wordt weereen dagje heerlijk genieten

 50. Oma Will Langenberg zegt:

  Leuk altijd weer zo’n Sinterklaasbloghop, doe altijd weer gezellig mee.
  Doe ook graag mee voor de drie kaartjes van Ballorig in Meppel.
  Daar maak ik mijn kleinkinderen heel blij mee.
  Ik volg op Bloglovin en waag een kansje.
  Hop nu door naar Janske!

 51. Oma Will Langenberg zegt:

  Heel graag doe ik mee met deze Sinterklaasbloghop, altijd weer erg leuk.
  Doe graag mee voor de drie kaartjes voor Ballorig in Meppel.
  Ik maak daar mijn kleinkinderen heel blij mee.
  Ik volg op Bloglovin en waag een kansje.
  Hop nu weer door naar Janske!

 52. Nicole zegt:

  Super leuk voor mijn meiden. Kunnen ze zich nog eens lekker uitleven!

  Leuk zo een bloghop

 53. Katerina Banjo zegt:

  Wijhe. Makkelijk te bereiken… gezellige sfeer.

 54. Chantal Obbink zegt:

  Graag doe ik mee. Wij gaan graag naar Ballorig. Die in SNEEK is net vernieuwd en hier zijn we nog niet geweest sinds het vernieuwd is. Zou fantastisch zijn dit te winnen.

 55. Aaliyah Badal zegt:

  Loot graag mee voor kleine Louise.. gaan we naar Almere ballorig.. liefs Natasja

 56. Wendy Steghuis zegt:

  Wat zouden mijn zoon en dochter dat gaaf vinden. We zijn al een tijdje niet geweest! ???

 57. Marian B zegt:

  Een mooie actie ik doe mee! In deze tijd van het jaar is zo’n bon zeker welkom. De kinderen vermaken zich er altijd, en als je kinderen genieten dan geniet je zelf vaak ook.

 58. Erika panjer zegt:

  Leuk leuk ik doe mee

 59. Ik doe graag mee voor onze tweeling die 5 december jarig zijn en nichtje Tess ? groetjes Linda Raaijmakers

 60. Danique zegt:

  Helemaal leuk. Mijn zus en ik vonden dit vroeger helemaal geweldig. Ik zou graag mijn neefje en nichtje willen verrassen met dit superleuke uitje.

 61. Sigrid zegt:

  Met Ballorig vrijkaarten voor haarzelf en haar vriendjes kan ik mijn dochter heel blij maken ?

 62. Marieke zegt:

  Ik loot graag mee, kan ik er gezellig met mijn kinderen naartoe.

 63. Marushi zegt:

  Ja dat lijkt me super voor mijn zoontje en zijn neefje en nichtje! 😀

 64. Marange zegt:

  Ja super leuk. Ik doe graag mee voor mijn kindjes, wat zouden ze dit geweldig vinden

 65. Willeke zegt:

  Leuk! Ik doe graag mee! Vind ballorig altijd supertof om heen te gaan, voel ik mezelf ook even weer kind haha

 66. Ilona zegt:

  Ik zou graag de kaartjes willen winnen voor onze kinderen. Wij gaan het liefste naar de vestiging in groningen.

 67. Kristel Gubbels-daemen zegt:

  Lijkt me geweldig om te winnen en heen te gaan met onze dochters en hun nichtjes
  Wij gaan dan naar ballorig in Roermond

 68. Gera zegt:

  Leuk dan gaan we naar Lelystad of Almere met mijn 3 kids! Ik ga duimen!

 69. Marieke zegt:

  Monkey Town zit in de buurt, maar een ander speelparadijs is altijd leuk en een nieuwe uitdaging!

 70. Jolijn Grootendorst zegt:

  Wat leuk! ik Doe graag mee voor mijn drie kinderen van bijna 9. Kunnen ze lekker hun energie kwijt

 71. Marriët zegt:

  Ik doe graag mee! Mijn dochters vinden het hartstikke leuk om bij Ballorig te spelen.

  1. A. zegt:

   Alle prikkwls kunnen ze daar wel kwijt 😉

 72. Maaike zegt:

  Dat zullen mijn zoons prachtig vinden. Ideaal ook dit soort uitjes tijdens een verbouwing. Ik loot graag mee!

  1. Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) zegt:

   Wij gaan graag naar de ballorig in Venlo

 73. Debby Pronk zegt:

  Leuk! Er is pas 1 hier heel dichtbij geopend. Nog niet aan toegekomen om met de oudste geen te gaan (de jongste is pas geboren)… Dus zou heel leuk zijn als we heen kunnen met 2 vriendinnetjes!

 74. E. Wout zegt:

  Ik doe graag mee; super leuk uitje voor de jongste en ik neem een nichtje en neefje mee. Zowel ‘s gravenzande als Vlaardingen is leuk!

 75. Awww dankjewel!
  ❤️❤️❤️

 76. Elske de Jong zegt:

  Leuk! Ik doe graag mee voor mijn 2 meiden en een nichtje. Kunnen ze heerlijk spelen. Wij gaan graag naar ballorig Gouda vanwege de paardjes…

 77. Judith Rotmans zegt:

  ik ga graag met mn zoontje en vriendjes op pad naar Ballorig in Tilburg dus ik doe graag mee!

 78. Mira Schuttevaar zegt:

  Oh, hier kan ik mijn zoons niet blijer mee maken. Nemen we de beste vriend ban oudst zoon en zijn mama mee, gezellig

 79. MarjonS zegt:

  Ik doe graag mee voor deze vrij kaartjes. Wij gaan meestal naar Ballorig Roermond of Alles Kids (België)

 80. Anna Wienen zegt:

  yeaaah wij doen mee, in Sittard gaan we wel eens vaker naar Ballorig…

 81. elisabeth maria martina zegt:

  veldhoven
  geweldig kado voor kleinzoon quinn die klautert dolgraag overal in

 82. Erika van Koert zegt:

  Heel leuk ! Ik doe graag mee . Kan mijn dochter gezellig met 2 vriendinnetjes haar energie kwijt en dan heb ik gelijk de kans om eens ballorig Alphen aan den Rijn van binnen te bekijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.