Zwierige Dottig dansrokjes

Vandaag hebben we een rustig dagje en wilden mijn dames hun dansrok aan. Mama houdt daar ook erg van dus natuurlijk mag dat! Deze vrolijke combi’s zijn allemaal lekker budget, dus laat ik er meteen een blogje over schrijven.

dottig dansrokje petticoat

Mijn grote prinses heeft een mooie volle pettiskirt aan van Dottig. Zo’n 1,5 jaar geleden op de groei gewonnen. Het is een maat 104, maar voor mijn slanke den was het verstelbare elastiek toch lang te wijd. Het lint op de voorkant is heel mooi, maar ook erg glad. De strik glijdt daarom steeds los. Desalniettemin is het een mooie kwaliteit en heerlijk om mee te zwieren en draaien. De top komt van Zeeman en past er perfect bij met die roze pailletten. Ook de legging komt van Zeeman. Die zijn niet duur en lekker stevig.

tule petticoat action

Mijn kleine prinses krijgt de kleding die haar zus niet meer past, zoals de Zeeman legging en het tutuutje van Action. Haar lievelingsrok. Ze draagt hem dan ook vaker dan haar zus deed. Het truitje van Janey kreeg ze wel nieuw. Deze komt van een heel leuk, maar onbekend webshopje, waar ik met het WK door een goede voorspelling een cadeaubon van won. Ook zonder cadeaubon heb ik er besteld, want de sale hier is echt super! Hip&Hebbuh verkoopt in de sale dure merken als Janey, Vingino, Emoi voor soms maar 5 euro! Zo ook dit stoere truitje. Je kunt je voorstellen dat ik hier afgelopen zomer erg leuk mijn slag heb geslagen, zeker met die gewonnen cadeaubon.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Rianne zegt:

    Zo zie je maar dat je kinderen er ook leuk bij kunnen lopen zonder alleen merkkleding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.