Sneakpeek: Develab wintercollectie

Als ik in de spiegel kijk: wie zie ik dan? En wie ben ik als ik mijn ogen sluit en de wereld om me heen even vergeet? Het thema van de schoencollectie van Develab afgelopen zomer was: we are connected. Persoonlijke identiteit en verbondenheid door opvallende kleuren, gave prints…

De wintercollectie voor 2016/2017 is iets ingetogener, hoewel je nog steeds die stoere Develab look herkent. Hier en daar een sprankje bling in de meisjescollectie en een ruige outdoorlook voor de jongens. Sneakers en laarsjes en bij de jongens ook die dikke ruige profielzolen, is wat ik zie. Vind het erg gaaf dat ze de fashionshoot op een vuilnisbelt hebben gedaan: ruig en stoer!

Lees ook: Review van de Bobo familieplanner 2021

PR4Kids_Develab_W16_Develab.162.groep1

Top 9 leukste schoenen

Net als de nieuwe collectie dus. Afgelopen winter droeg mijn jongste dochter gave laarsjes van Develab met een koperaccent, de review lees je hier. Heel erg jammer dat die nu niet meer passen, op het uiterlijk zou ik ze zelf niet geshopt hebben maar ze bleken zo gaaf en ze stonden werkelijk bij elke outfit leuk. Dat vind ik zelf vaak het lastige van schoenen, ze moeten ook bij mijn veelzijdige kinderkledingsmaak passen… Ik heb even geneusd en een collage gemaakt met de leukste Develabs komend seizoen voor jongens en meisjes, inclusief zowel opvallende modellen als wat meer neutrale schoenen:

Develab winterKlaar om op te vallen?

Afgelopen zomer draaide de Develab collectie om opvallen met je schoenen als modestatement. Deze collectie (tip: nu overal in de sale, bijvoorbeeld hier bij Omoda!) bestond uit metaalkleurige slip ons, sneakers met knallende botanische prints en de mooiste details: veren, franjes, ruches en perforaties met een native karakter.

Lees ook: Review gezinsauto Peugeot 508GT Stationwagon

Winactie

De Develab doelgroep bestaat uit kinderen die zelf bepalen wat ze dragen. Dus pak je dochter erbij. Check haar voeten, heeft ze (bijna) maat 37? Duw dan even het volgende plaatje onder haar neus:

Tijgerlook met gouden accenten. Wil jij deze hippe Develabs wel winnen in maat 37?
Poezenlook met gouden accenten. Wil jij deze hippe Develabs wel winnen in maat 37?

Ok, wat was haar reactie? Afschuw? Of ging ze helemaal los en wilde ze dat je de portemonnee zou trekken? In dat laatste geval laat je die portemonnee nog even dicht, maar vertel je mij hieronder waarom jouw eigenzinnige meisje deze schoenen in maat 37 moét hebben. (Of heb je misschien zelf maat 37?)

Een foto delen op instagram waarin je mij (@marstyle78) tagt en de hashtag #marstylepimpmijndochter gebruikt, is ook leuk. Dan maak je extra kans, maar ik heb wel je reactie hieronder nodig mét werkend e-mailadres. :mrgreen:

Develab is namelijk zo lief om deze poezelige blingschoenen aan één van mijn lezers te schenken. Heel stoer!

Lees ook: 

And the winner is… Corinne de Graaf! Gefeliciteerd! Ik ga je mailen voor je adresgegevens zodat ze jouw kant op kunnen. Veel plezier ermee!

Wie doet er mee? En wat vind je van mijn top 9 uit de nieuwe Develab-collectie?

ms_disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Anita H. zegt:

  Geweldig. Die wil ik dolgraag voor mezelf winnen. Ja hoor, maat 37 past en dit is helemaal mijn smaak.

 2. Liesbeth zegt:

  Even gecheckt en mijn jongste nichtje vindt deze heel gaaf! Ik doe graag mee voor haar!

 3. kempenaers zegt:

  doe graag mee voor mijn kleindochter die graag mooie coole en stoere schoenen draagt, heeft maat 37 en zal daar zeer blij mee zijn

 4. brants zegt:

  wat een mooie sneaker, mijn kleindochter heeft maat 37 en draagt graag coole schoenen en zal hier superblij mee zijn

 5. Alicia Hofman-Voshol zegt:

  Ik vind de laarsjes rechtsboven en linksonder erg leuk! Ga eens kijken in welke maten ze die hebben voor misschien wel mijn maten!

  Ik zou de sneakers cadeau doen aan mijn lieve nichtje! Die is daar echt helemaal weg van. Dat weet ik zeker!

 6. Heidie zegt:

  Deze schoenen lijken behoorlijk veel op de Develab zebraprint schoenen die mijn dochtertje heeft. Zij heeft pas maat 27. Mijn nichtje van 9 jaar vindt die schoenen erg mooi, zij heeft wel maat 37 (al bijna dezelfde maat als haar tante!) en ik weet zeker dat ze deze mooie schoenen graag zal dragen, dus ik waag graag een poging voor haar.

 7. Marijke zegt:

  37 is nog wel iets te groot, maar ze is onderweg. Dus ik waag een kans voor Amber hoor!

 8. MetMirjam zegt:

  De voetjes van mijn dochter zijn nog veeel te klein voor de winactie, maar de collectie ziet er wel heel gaaf uit!

 9. Joyce Z. zegt:

  Super!!!!
  Ik doe graag mee.

 10. Dhini zegt:

  woooow cool! love platte schoenen en Yes ik heb maat 37, zeker voor mij 😉

 11. Nathalie zegt:

  Wat een gave schoenen zeg! Hier nog maar maat 20/21 dus ik doe niet mee. Succes met de winactie!

 12. Corinne De graaf zegt:

  Oh ja leuke schoenen in de top 9.De zwarte sneakers met groene accenten zijn erg leuk en stoer voor de jongens.De vetervariant bedoel ik.

 13. Corinne De graaf zegt:

  Oh leuk.Mijn dochter haar voeten groeien hard zit nu in maat 36.Dus maat 37 zit eraan te komen.Ik doe mee voor mijn dochter van 9 jaar.

 14. Rory zegt:

  Hahaha, ik vind ze geweldig…voor mijzelf!!! 😉 Wees gerust, ik kan mijn voet met maatje 37,5/38 er niet induwen. Maar wat zijn ze gaaf!

 15. kristel zegt:

  Wat een gave actie. Helaas hier niemand die 37 draagt. Is wel een gaaf merk. Roze zou mijn dochter zeggen.
  Deze slaan we over. Succes anderen.

 16. Fleur zegt:

  Mooie collectie en inderdaad lekker stoer. Maar toch zullen ze denk ik voor de roze laarzen gaan.
  We hebben hier nog wat kleine voetjes (en ik te grote helaas), dus sla de Winactie even over. Ik zal hem wel vermelden in mijn overzicht van deze week

Reacties zijn gesloten.

Download de Marstyle App.