OOTD: beautiful basics geïnspireerd door de Franse Rivièra

“We believe happy kids make happy moms” zegt het merk dat vandaag in de spotlight staat. Nou, gelijk hebben ze. Mijn dag is zoveel beter als de kinderen lekker in hun vel zitten. En comfortabele kleding draagt zeker bij aan een goede bui. Ook aan die van mama wanneer de ogen gestreeld worden. Ik geniet er erg van als mijn meisjes er leuk uit zien. De Outfit of the Day is een lief, fris setje uit de zomercollectie van Little Label.

Little labelLittle Label staat bekend om haar ‘simpel, maar stijlvol’ uitstraling. De kleding is gemaakt van zachte jersey- en sweatstoffen, heel comfortabel en mooi. Ik had dan ook al een lieve roze joggingbroek van dit merk in huis voor mijn dochters, die nu door de jongste wordt gedragen. Een merk met mooiblijvende kwaliteit. Little Label heeft naast de gewone kleding een hele mooie pyjama- en ondergoedlijn. Je kunt er fijne basics vinden voor pasgeborenen, maar ook voor grotere kinderen tot en met maat 152. Met de komende wintercollectie (sneakpeek in deze blog op de Kleine Fabriek) gaan ze de maatvoering uitbreiden tot en met maat 176. Goed nieuws!

Plantjes water geven in haar lieve Little Label set.
Plantjes water geven in haar lieve Little Label set. Schoenen: Develab Vest: Name It Tuniekjurk en legging: Little Label

Stripes and Dots

De zomercollectie is geïnspireerd door de Franse Rivièra: denk blauw, rood, strepen en stippen. En ankertjes, erg leuk gevonden. Past helemaal bij het haven/varen/boten idee van de Franse Rivièra. De uitstraling is ingetogen, zonder opsmuk maar wel heel mooi en lief. Wij mochten tuniekjurkje “black & light blue dots” met legging “light blue melee” reviewen. Ik vind deze set prachtig! Mijn peuter krijgt er zo’n lieve, onschuldige uitstraling van.

Lees ook: OOTD: Naturino’s en B.Nosy setjes van Schattigekleertjes

De achterkant van het comforatabele tuniekjurkje.
De achterkant van het comfortabele tuniekjurkje.

Peuterlief is heel blij met deze set, want hij zit heerlijk. Omdat het nog wat fris was met de fotoshoot, is hij hier gecombineerd met een vestje van Name It met een klein glitterdraadje er doorheen. De stof is heerlijk dun en luchtig, maar gaat niet snel kapot. Wat ik bedoel is: mijn dochter is er een paar keer mee gevallen en de legging is nog in perfecte staat. Geen gat in de knietjes.

De knietjes van de legging zijn nog helemaal heel, ondanks vallen.
De knietjes van de legging zijn nog helemaal heel, ondanks vallen. Kindertuinhandschoenen: Outside Wishes

Ook in de wasmachine houdt de kleding van Little Label zich goed. Er kwamen al snel aardbeien op de jurk en die vlekken zijn er gelukkig uit gegaan. De set is intussen al diverse keren gewassen en in de droger geweest en voelt / oogt nog als nieuw.

Little labelHet koordje om het middel is een leuk detail in de tuniekjurk. Soms willen dit soort dingen nog weleens losschieten, dat je een koord uit de jurk moet peuteren, herken je dat? Het koordje van deze tuniek zit gelukkig goed bevestigd en heeft knoopjes aan de uiteinden, waardoor hij er niet snel in zal schieten.

Lees ook: OOTD: 4x gave herfstmode van NOP Kidswear

DSC_0077Voor zowel jongens als meisjes oogt deze zomercollectie lekker fris! Neem dus zeker een kijkje in de webshop van Little Label. Je kunt dit merk ook shoppen op een kinderkledingparty bij je thuis (lijkt mij ook leuk, ik ben gek op party’s) of bij een van de 200 andere verkooppunten.

Lees ook: OOTD: Zomerse combi met Zeeman en Naturino

Hoe vinden jullie deze outfit of the day? Kende je Little Label al?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Hartstikke leuk! Het enige dat me zorgen zou baren is de lichte kleur en dat je dan alle vlekken meteen ziet.

    1. Marguerita78 zegt:

      We hebben er een aardbeivlek op gehad, die viel gelukkig niet zo op en ging er uit in de was 😉

  2. Nathalie zegt:

    Helemaal hip dat zwart wit! Leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.