Review van de Bobo familieplanner 2021

Hierbij onze review van de Bobo familieplanner 2021! Plannen, plannen, plannen maken! Voor veel mensen kan 2021 niet vroeg genoeg beginnen! Dus kijk maar mee naar onze planning!
 
Gastblog door Liesbeth Dorresteijn
bobo jaarplanner getest

Veranderingen dit jaar: kindje erbij

2020 was voor ons een bijzonder jaar. Ik begon het jaar met een steeds groter wordende buik. Vervolgens ging ik met zwangerschapsverlof en is in de eerste Coronagolf onze dochter Suus geboren! Nu zijn we een gezin van 4. Inmiddels zijn we gewend aan elkaar en heb ik nog even verlof om optimaal te genieten!
bobo jaarplanner getest

Nog meer veranderingen: straks weer werken

2021 wordt een jaar met nog meer veranderingen! Na de kerstvakantie zal ik weer gaan werken. Ik sta voor de klas en heb weer zin om aan de slag te gaan. Terug naar school en de kinderen leren lezen, schrijven en rekenen. Onze baby en peuter zullen dan samen naar het kinderdagverblijf gaan. Dat zal best wel even wennen zijn. Gelukkig kennen we de plek en de lieve juffen van het kinderdagverblijf al goed. En ze gaan gezellig samen!
Maar niet voor lang. Onze peuter Lex zal in het nieuwe jaar 4 jaar worden. Hij gaat dan ook naar ‘de grote school’ zoals hij het zelf noemt. Dan sta ik straks ook eens aan de andere kant van het schoolhek.
Als laatste grote verandering zullen we ook nog gaan verhuizen in het nieuwe jaar. Afscheid nemen van ons huis, waar we heerlijk gewoond hebben, alles inpakken en van ons nieuwe huis een nieuw thuis gaan maken. 
bobo jaarplanner getest
 

Goed plannen is belangrijk

Met al deze veranderingen is een goede planning erg belangrijk! Het is natuurlijk wel fijn als iedereen op tijd overal is en er geen afspraken op werk, sport en privé vergeten worden! Dusssss gaan wij de familieplanner van Bobo uitproberen. We kregen deze toegestuurd om jullie er op deze blog over te kunnen vertellen.
bobo jaarplanner getest

Bobo familieplanner

Bobo ken ik al van vroeger.  Wist je dat Bobo al meer dan 50 jaar bestaat? In de kleuterklas had ik een abonnement op de Bobo. Op school kreeg je dan het magazine en ik wist niet hoe snel ik er mee naar huis moest gaan om de verhaaltjes te lezen, platen te kijken en de spelletjes te spelen. Voor de kerst- en zomervakantie kreeg ik de vakantieboeken, wat was ik daar altijd lang zoet mee!
bobo jaarplanner getest
Handig: een mapje voor memorabilia.
 
Onze bijna kleuter kent Bobo inmiddels ook en het figuur spreekt nog steeds aan! Bobo beleeft allerlei avonturen die kleuters ook beleven. Lex stond dan ook te springen toen we de kalender thuis kregen.
Samen we hebben we deze uitgepakt en bekeken. En natuurlijk de namen van papa, mama, Lex en Suus ingevuld. De planner begint in de laatste week van 2020 en gaat door tot 2 januari. Je kunt er weekplannen voor 5 personen op maken en daarnaast staat er nog een vak voor notities. Handig vind ik ook dat de feestdagen al ingevuld zijn. De planner heeft een handig ringband met een haakje zodat je hem op kunt hangen en er ook makkelijk dingen uit kunt scheuren.
bobo jaarplanner getest
 

Extra’s bij de planner

Naast de planner, zit er nog veel meer bij! Na alle weekplannen zit er een overzicht van de schoolvakanties, handig!
Ook zijn er pagina’s om grappige uitspraken van je kids op te schrijven. Hoe leuk is dat? Dan vergeet je ze niet meer en kun je nog eens nagenieten van die heerlijke kletspraatjes! Ook zit er een blaadje voor 2022 in. Schrijf hier al je plannen, ideeën en wensen voor het nieuwe jaar op. En de kalender eindigt met twee insteekmapjes. Handig voor tickets voor leuke uitjes, briefjes van school of een uitnodiging voor een feestje.
bobo jaarplanner getest
Het meest verrassend vond ik de dagplanner met magneten die erbij zit! Het is de bedoeling dan je de dagplanner er uit scheurt en op een metalen ondergrond hangt. De koelkast is hier natuurlijk ideaal voor. Er zitten 24 magneten bij met alle activiteiten voor je kleuter erop. 22 al ingevuld en 2 magneten die je zelf in kunt vullen. Met je kleuter samen maak je een dagplanning. Dit geeft hen duidelijkheid en structuur en daardoor steeds meer grip op de wereld om hen heen.
bobo jaarplanner getest

Onze ervaring

Het samen invullen van de planner vonden we al leuk. We gaan in het nieuwe jaar ervaren hoe de planner verder bevalt. Met de dagplanner zijn we al begonnen. Zo is het voor onze peuter duidelijk wat hij op een dag gaat doen en weet hij wat er na een activiteit komt. Op naar 2021!
bobo jaarplanner getest
 
Hoe zorg jij ervoor dat alles in je gezin op rolletjes loopt?
Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.