Matching meisjes met Ninie

Stoere jurkjes, shirts met dierenprints en hippe stippenrokjes: de nieuwe wintercollectie van Ninie Kinderkleding is om vrolijk van te worden! Poldermama ontving twee matching setjes voor de meiden. Een leuke combi met roze en rood. Superschattig!

<3 zooo schattig als ze hetzelfde dragen <3


Kleuterlief had helaas niet zo’n zin om te poseren, maar toch kon ik even snel een schattig plaatje schieten. Ik geniet er enorm van als de dames een matchend setje aan hebben. En dit is toch té leuk? Oma vond het ook schattig toen we de volgende dag met twee matchende meisjes op de stoep stonden 🙂
De kleuter draagt 110-116 en peuter heeft 98-104 aan, zoals Judith van Ninie mij al liet weten, vallen de shirts ruim. Daar kunnen ze het komende seizoen zeker plezier van hebben, ook bij een groeispurt. De rokjes zijn goed op maat. En zacht! Zo heerlijk zacht! Vooral de binnenkant is heel knuffelig. Het rokje is echt voor de winter bedoeld: lekker dik en warm. Eventueel kunnen we het nog combineren met een leuk mouwloos vestje op echt koude dagen.

Oeh wat heb ik mooie kleren aan!

Oeh wat heb ik mooie kleren aan!

De zachte tricots en effen basics van Ninie kunnen jonge meiden eindeloos combineren. Alles past bij elkaar in de collectie: jurkjes, shirts, rokjes, maillots… Naast haar eigen collectie heeft webwinkel Ninie hippe winterjassen in het assortiment van de merken CeLaVi en Minymo, stoere jassen die 100% wind-, water- en sneeuwbestendig zijn en gevoerd met fleece! De setjes die wij ontvingen zijn ontzettend comfortabel en mijn meiden zijn verliefd op dat leuke geborduurde meisje met de twee staartjes op hun shirt.

*Even mezelf bewonderen*

*Even mezelf bewonderen*

Mix & match: shop the look!
Ik vind het ideaal dat we twee matching sets ontvingen van Ninie, want bij ons in de kasten slingeren ook veel leuke losse items waarvan ik net even niet weet hoe ik die moet combineren. Is dat ook voor jou een bekend probleem? Ninie is gek op mixen en matchen met kleuren en prints en helpt een handje met ‘Shop the look’: daarmee koop je in een keer een complete kledingset én ontvang je 10% korting!

DSC_0046

Kortingscode voor de Poldermama lezers

Nog even een check of we verantwoord kopen? Yes! Elk kledingstuk van Ninie wordt met liefde en zorg vervaardigd door ervaren naaisters in de kop van Noord-Holland. Naast de eigen kledinglijn verkoopt Ninie Kinderkleding in haar webshop eerlijk geproduceerde kleding voor meiden van 1 tot 10 jaar van hippe merken vanuit de hele wereld, zoals CeLaVi, Pippi en Minymo. Ninie is er trots op dat zij één van de weinige webshops in Nederland is dat de complete collecties van Dutch Heroes, The Dutch Design Bakery, ZieZoo en Mine (voorheen MIJN!) verkoopt. Iedere bestelling wordt leuk ingepakt en verzonden met een persoonlijke brief en klein cadeautje.

Lezers van deze blog krijgen nog een leuke korting bij gebruik van code MAMACOMP. Je krijgt dan 20% korting en gratis verzenden! De code is geldig tot 15 oktober.

DSC_0049

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.