Ik won een leuk shirt van Mar-JoYa

Tussen alle uitstapjes door blijf ik vrolijk meedoen aan prijsvragen. Op het blog van Opvoedenzonderstress – die later mijn swap-lootje bleek – deed ik mee aan een actie waarbij je kans maakte op een kindershirt naar eigen inzicht. Deze werd ter beschikking gesteld door Mar-JoYa die mij de kleur, print en tekst liet kiezen voor op het shirt.

 
Marjo van Mar-JoYa blijkt ook een van de bloggende mama’s te zijn uit de facebookgroep voor blogmama’s waar ik lid van ben. Grappig! En ze maakt dus erg leuke dingen, maar neem ook als je toch doorklikt een kijkje op haar blog. Ook daar zijn geregeld winacties te vinden 😉


Het pakketje was geadresseerd aan mijn kleuter die vol spanning de envelop openmaakte: wauw, 2 cadeautjes! Het mooie labeltje pikt mama in 😉 en voor haarzelf zat er een schattig ringetje in waar mijn kleine beautyqueen erg blij mee is.


In het grote pakje zat het shirt. Lekker zachte stof, wasinstructies op een handgeschreven kaartje erbij.

Is hij niet lief met dat roze en lichtblauw? Dankjewel Marjo en Eva voor dit schattige cadeautje!

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.