Shoplog: saleshopping

Ik ging er een paar daagjes tussenuit. Helaas konden we vanwege het slechte weer geen uitstapjes maken, maar in winkels is het droog! Daarom ben ik samen met mijn kleuter gaan sale shoppen. In de diverse speelgoedwinkels die we aandeden geen fantastische aanbiedingen. In de kledingwinkels wel 🙂De Wibra en de Action heb ik helaas niet aan kunnen doen, maar we zijn flink wat winkels afgeweest. Bij Zeeman bleek de sale helaas al afgelopen. De nieuwe collectie is wel heel erg leuk, maar omdat ik voor de sale ging (en de rij bij de kassa mij veel te lang was) heb ik daar niets gekocht. Kennen jullie Takko? Die winkel zit niet in mijn woonplaats dus ik kom er vrijwel nooit, maar ze hebben er leuke sale koopjes.


Zo kocht ik er voor 5 euro een mooie roze trui, want ik had geen truien meegenomen en het is zo koud! Een badpakje voor de kleuter voor 2 euro, een witte longsleeve voor haar en nog een roze t-shirt voor mezelf van 3 euro.


In een leuke kindermodezaak die Hipp heet, bewonderde ik de nieuwste collecties van Z8, Quapi en Jubel. Niet gekocht, maar wel voor 6 euro een korte broek van Name It voor volgend jaar zomer gescoord voor kleuterlief. Samen slaagden we ook in een schoenenzaak. Die gaven nog eens 20% extra kassakorting op de sale prijzen. Ik trakteerde mezelf op nieuwe sportschoenen en nette schoenen voor naar het werk. Kleuterlief haar voetjes werden opgemeten om de maat te checken. Ze blijkt inderdaad alweer bijna uit maat 26 gegroeid, dus de stoere Nikes die ik zag in maat 27 gingen ook mee. Voor deze 3 paar schoenen was ik 70 euro kwijt en dan waren mijn werkschoenen nog veruit de duurste aanschaf. In een sportmodezaak vond ik nog een leuk afgeprijsd shirt voor mijzelf en wist ik korting te krijgen op een korte broek voor papa. Slecht weer, maar saleshopmissie = geslaagd 🙂

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.