Wat reviewt Marstyle – september

Afgelopen maand deelde ik voor het eerst met jullie een update van wat ik zoals gesponsord kreeg om er een review over te schrijven. Jullie vonden dat leuk om te lezen, dus ik wil er een maandelijkse rubriek van maken. Nou ik kan je vertellen, Sinterklaas is werkelijk al druk! Mijn man kan tevreden zijn, in ons huis gaat ie het bescheiden houden dit jaar. Voor het eerst. Want ik ben gek op dit kinderfeest en vier het graag overdadig. Maar nu mijn blogactiviteiten zo lekker lopen, hoef ik zelf eigenlijk naast mijn bestaande voorraad niet veel meer aan te schaffen.

lily balou
Marstyle heeft het maar druk met alle reviews, hier een zwaar vermoeide peuter na de fotoshoot op de kermis met haar setje van Lily Balou en Zeeman

Er komt momenteel heel veel nieuw speelgoed op de markt, dat het liefst voor de feestdagen in de review of prijsvraag mag. Daarnaast zijn alle kindermode herfst- en wintercollecties nét uit en te leuk voor een review. Ook boeken, films… Er zijn na de zomervakantie ineens zoveel persberichten in mijn mailbox, waaronder erg veel interessante dingen. Nu ik weer aan de slag ben, moet ik even goed kijken hoe ik het allemaal ga managen want ik wil zoveel leuks met jullie delen! Vanzelfsprekend heb ik ook nog mooie winacties in de planning staan. Van de zomer ben ik heel erg druk geweest met het aanmelden bij pr-bureaus en contacten leggen, nu uit zich dat in dit soort leuke dingen en groeiende bezoekcijfers. Jullie allemaal bedankt voor het lezen 🙂

Dus wat ligt hier te wachten op een mooi verhaal?

 • Solobiomooi – van webwinkel Solobiomooi reviewde ik eerder al nagellak, zeep en zonnebescherming voor je lippen. Ik heb nog parfum, lipgloss en oogschaduw liggen waarover ik ga schrijven. Alles is al uitgeprobeerd, maar tekst en foto’s moeten er nog komen.
 • Mindfullness voor mama’s – deze drukke mama heeft het boek nog niet uit. Ik nader nu wel de laatste pagina’s! Dan kan ik voor Mamaliefde de review gaan schrijven. En mijn man zo gek krijgen dat ie me lezend op de foto zet. Gelukkig ziet hij er af en toe de grap wel van in, zo’n bloggende vrouw 😉
 • Saartje Prum – van Saartje Prum ontving ik een wonderschoon dekbedovertrek. Dit is inmiddels gewassen en ligt te wachten op een strijkbeurt. Dan nog even de kamer van mijn peuter opruimen en fotograferen. Bij dit bericht hoort ook een leuke winactie 😉
 • Lily Balou en Zeeman – ik ben gek op kleding en mocht een setje reviewen dat ik zelf heb samengesteld. Kwam van de week binnen en we hebben het direct gefotografeerd, de blog staat dus al online.
 • Sewcool – deze kindernaaimachine en een extra uitbreidingsset kwamen afgelopen weekend binnen. Omdat ik oma hierbij wilde betrekken, deden we direct op zondagochtend de review en fotoshoot. Lekker op de koffie met het gezin, dames aan de freubel mannen aan de klets over gadgets. Daarna maakte mijn man met onze dochters nog een mooie wandeling naar huis, het was erg lekker weer. De machine blijft bij oma staan en de blog is ook deze week online gekomen.
 • Bergstein winterlaarzen – kleuterlief mocht van mij uitkiezen in welke kleur ze deze laarzen wilde reviewen, ze koos fuchsia. Vaste lezers hebben ze al een aantal keer langs zien komen op de blog, want natuurlijk zijn we ze druk aan het reviewen. En het is zo’n leuk hip merk, hihi. Als het echt weer donkerder wordt en ik ook foto’s in de regen heb gemaakt, komt hier een blog over.
 • Eendjesdans en Schetenjacht – twee spelletjes die gisteren in een enorme doos in veelvoud werden bezorgd. We mogen deze spelletjes gaan reviewen en gaan verloten!
 • Guhl shampoo en haarmasker – van de webshop Pleinshoppen mocht ik iets uitzoeken om te reviewen, het is de shampoo van Guhl geworden. Ik moet er nog mee onder de douche, maar ik heb wel al een foto met volle verpakking gemaakt.
 • Bratz kaphoofd – tja, daar heeft papa gisteren nog een blogwaardig verhaal mee beleefd, reviewmateriaal dus! Verder moet ik de haren nog wassen om te kijken hoe het hoofd zich hieronder houdt. Het artikel over het feestje van de Bratz kwam al eerder online, bij de review van het kaphoofd horen ook winacties…
 • Tom Du – binnenkort geef ik voor het eerst een Tom Du kinderkledingparty. Ik ben nog nooit op zo’n party geweest, dus ik ben erg benieuwd. Omdat ik erover ga bloggen krijg ik wat shoptegoed en mijn party-gasten ook 🙂 Bij dit verslag hoort bovendien een winactie!
 • Cactus sticker – ik heb al een tijd een mooie muursticker in huis met een cactus erop. Ik denk dat ik eindelijk weet waar ik die een plekje kan geven, want het is wel zo netjes om een verhaal uit eigen ervaring te schrijven wanneer je iets ontvangt.
 • Filmpremière – met mijn dochters en een vriendin ben ik uitgenodigd voor de filmpremière van De Sneeuwkoningin 2. Die première vindt plaats in het pretpark Koningin Julianatoren waar mijn dochters nog niet eerder zijn geweest. Dat park is veel te zien in televisiereclames, dus de meiden hebben er veel zin in.

Een hele lijst zo hè? En ik heb nog veel meer dingen opgevraagd die onderweg zijn. Verder vond ik het heel bijzonder dat we met ons gezin mochten glampen bij Camping De Kleine Wolf. Dit was echt zo leuk! Ik ben erg dankbaar voor dit alles, vooral nu ik ook weer een baan gevonden heb lijkt het alsof het leven me weer toelacht. En dat is heel fijn. Ik krijg er ook de energie van om gezellig te bloggen over dit alles.

Sewcool spulletjes
Sewcool spulletjes

Doe ik dan nog wel mee aan prijsvragen? Nou, ik gun een ander ook wat dus ik doe niet zo vaak meer mee als voorheen. Toch heb ik laatst nog iets leuks gewonnen, een mooie Rosti Mepal lunchset van Frozen bij de blog GoodGirlsCompany. Die wordt nu enthousiast gebruikt door mijn kleuter, terwijl ik zelf haar oude prinsessenbroodtrommel heb ingepikt voor naar het werk. We wisselen dit af met de set van Orange Rebel, waarvan we na onze prijsvraag nog een extra set ontvingen voor dochter 2. Erg attent!

Eind van de dag ga ik de winnaar van het Lelykids kledingstuk naar keuze loten, dus je kunt nog snel meedoen. Oh en doe meteen ook mee met de acties die ik organiseer op De Mama Company: Lelykids, Disney en Souza!

Lees ook:

Geïnspireerd door samenwerking
Goede blogvoornemensNou, volgende maand weer een update 😉

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.