Birthday girl en budget tips

Poldermama schreef deze week al over haar birthdaygirl. Nu is ze dus 3! Als thema voor haar verjaardag staat Peppa centraal. Daarom ging ik aan de knutsel. Kant-en-klare decoraties kosten toch een hoop geld, wanneer er een figuurtje op staat. Haar grote verjaarscadeau is een heel mooie Playmobil-aanbieding van Wehkamp, waar ik bovendien een kortingscode voor had. En ook de andere pakjes zijn leuke deals.


Het groene schilderij maakte ik jaren geleden al, alleen we deden er niets mee. Perfecte achtergrond voor Peppa bedacht ik. Gelukkig kon ik haar eenvoudig natekenen van het vakantie doeboek dat we al eerder mochten reviewen voor mijn blog. Via een facebook deel en win actie won ik een mooie cadeaubon van webwinkel Hip & Hap, precies een week voor deze verjaardag. Daar koos ik Pluk van de Petteflet, een mooi voorleesboek dat ik me nog vaag herinner van mijn eigen kleuterschooltijd. Het is een klassieker, dus ook leuk voor mama om uit voor te lezen. 

De spanning werd onze kleine mop wat veel, dus deed ze een middagdut. Die tijd gebruikten grote zus en ik om samen verder te gaan met de verjaarsvoorbereidingen. Zus maakte een Peppa tekening en ik tekende Peppa figuurtjes uit het vakantie doeboek na op schaaltjes voor de snoepjes. Deze witte biologisch afbreekbare bakjes en bordjes kocht ik bij Kruidvat. Ik ben geen tekentalent, maar Peppa en haar vriendjes zijn vrij eenvoudig na te maken. In de tussentijd werd er nog een mooi cadeau bezorgd, waarover Poldermama mag bloggen. Speciaal afgestemd op deze verjaardag: een gepersonaliseerde brooddoos en schoolbeker met felicitatie van Orange Rebel! Ik ontving ook een extra set om te verloten, dus houd mijn blog in de gaten.

Mijn lieve meisje genoot enorm van haar verjaardag en papa en mama dus ook. Tegen alle verwachtingen in moesten we haar wakker maken om 8 uur 🙂 toen zong ze eerst een verjaardagsliedje voor zichzelf, voordat wij mochten zingen. Er was veel visite, genoeg kindjes om mee te spelen, er was lekkers, een Peppa taart gemaakt door haar tante, we aten zoals ze graag wilde pannenkoeken en zie hier hoe enorm ze verwend is met cadeaus! Mama ontving in haar mailbox ook nog kortingscodes vanwege deze verjaardag. Bambooz stuurde me een code voor 10 euro korting (bij besteding vanaf 60 euro) en van Kleertjes.com kreeg ik een code van 5 euro (geen minimum bestelbedrag). Eerder ontving ik van andere webshops al cadeautips omdat ik de verjaardagen van mijn kinderen heb doorgegeven. Toch leuk 🙂 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Wat een prachtig schilderij had je gemaakt zeg! Heel geschikt ook voor deze verjaardag. Wat heeft ze lekker veel cadeautjes gekregen : )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.