Bloggersupdate: wat reviewt Poldermama?

Poldermama smult van de unboxing blogjes van andere bloggers. Die heb ik nu even niet, maar het leek me wel leuk om jullie een update te geven van wat ik op dit moment aan het reviewen ben. In januari startte ik met bloggen naar aanleiding van mijn prijsvragenhobby. Enkele dames uit de ‘Winnen voor je kids‘ groep suggereerden dat ik met bloggen moest beginnen, omdat je dan ook dingen gratis krijgt. Inmiddels doe ik dan ook veel minder aan prijsvragen mee, omdat ik nu dingen aan kan vragen om uit te proberen. Voorwaarde is dan natuurlijk wel dat ik er iets over schrijf!


Een brutaal mens heeft de halve wereld. Dus wanneer ik denk iets bijzonders gevonden te hebben dat ik niet bij veel andere bloggers heb gezien, probeer ik een review te organiseren en soms ook een winactie voor mijn lezers. Omdat ik zelf natuurlijk ook altijd graag meedoe aan winacties. Ik vind heel veel onderwerpen leuk en vraag alleen dingen aan waar ik zelf een positief gevoel bij heb. Daarnaast review ik graag de prijzen die ik win natuurlijk, maar die tellen niet mee in dit lijstje. Zo daagt het bloggen mij ook meteen uit om kennis te maken met dingen die ik anders niet had kunnen beleven. Of mijn kinderen 🙂 Dit zijn de dingen waarbij ik iets gratis heb ontvangen om er over te schrijven en fotograferen:

  • Speelnatuur Tiengemeten – ik heb de vrijkaartjes al even in huis, maar steeds als ik een extra paar handen heb om mee te gaan is het slecht weer of komen er andere belangeijke zaken tussen. Ik ben nog steeds heel nieuwsgierig dus ik hoop dat we hier voor het einde van de vakantie nog kunnen gaan spelen.
  • Verkleedkleren van Souza – hier mag ik op De Mama Company tevens een winactie mee organiseren. We zijn al een hele tijd aan de slag met deze review, omdat Souza het stuk graag pas in september geplaatst ziet. Hier en daar zijn al wel wat sneakpeeks van mijn kinderen in de items van Souza verschenen. Ze zijn gek op verkleden!
  • Badgrapjes van Tinti – bijzonder om te zien! Echt een belevenis in bad. Ben nog druk in gesprek over een mogelijke winactie, zodat jullie dit ook kunnen ervaren.
  • Beautyproducten van Solobiomooi – ik heb al een review geschreven over de Boho nagellak en groene thee zeep die ik van ze ontving. In het review pakket zat nog meer waarover ik zal bloggen: een luchtje, een UV lipbalsem, oogschaduw, een travelkit met mascara en lipgloss.
  • De nieuwste dvd van Paw Patrol – kwam donderdag binnen en werd door mijn kleuter in de auto bekeken op weg naar opa. Helaas kreeg ik de twee tv-schermen niet op elkaar aangesloten dus mijn peuter keek Jungle Shuffle en Dora.
  • VSM Derma wondgel – een nieuw product van VSM om schaafwondjes en dergelijke te behandelen. Ik heb mijn dochters al laten buitenspelen, schommelen, ruziemaken en stoeien maar nog niet met het beoogde resultaat 😛 Wel na binnenkomst op een bestaande schaafwond van de kleuter gesmeerd om even te ruiken en de textuur te bekijken. Iemand tips? Hahaha. Nee hoor, er gebeurd vast binnenkort iets waardoor we het echt kunnen testen.
  • Mindfullness voor Moeders – een boek dat ik mag reviewen voor Mamaliefde. Best een dikke pil en ik lees maar 1 hoofdstukje per dag, dus duurt even voordat ik het uit heb. Sommige tips zijn mooi, andere te zweverig voor mij. En verder zeg ik er nog even niets over 🙂
  • sQula Junior app – een leerprogramma ontwikkeld in samenwerking met Cito. De doelgroep is kinderen uit groep 1 tot en met 3, maar mijn 3-jarige test zeer enthousiast mee. Zij is ook het type dat terugpraat tegen Dora, wat bij deze app goed van pas komt.

Waar ben jij het meest nieuwsgierig naar? Ik heb nog diverse andere dingen in aanvraag, waarmee ik ook enthousiast aan de slag wil. Het blijft spannend als de postbode weer iets brengt. In ieder geval vind ik het zelf lekker divers, zodat er genoeg afwisseling op mijn blog is. Ik hoop dat jullie dat ook vinden?

Anyway, tot zover mijn sort-of-unboxing blogje. Willen jullie vaker zo’n update, inclusief persbijeenkomsten op de agenda? Of ben je hier niet nieuwsgierig naar? De achter de schermen informatie van mijn blog. Fijne avond nog!

Noot: dit bericht is gekopieerd van mijn oude blog.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.