Recensie Jungle shuffle

Vandaag is het stralend weer dus wordt er fijn buiten gespeeld, maar op sombere dagen kijken wij als gezin graag samen een film. Bij Meiden Ditjes en Datjes won ik een tijd geleden de dvd van Jungle Shuffle, een grappige animatiefilm. Wat vonden wij er van?

 

Het duurde even voordat we aan de film konden beginnen. Onze dvd-speler is alweer een tijd kapot, dus hij moest eerst via de pc op de mediaspeler worden gezet. Echte dvd’s kijken de meiden alleen op de mobiele apparaatjes in de auto, maar dan moeten wij eerst wel gezien hebben of de dvd geschikt is.

Op de doos staat dat Jungle Shuffle geschikt is voor alle leeftijden. Mijn Polderkindjes van 2 en 4 vonden hem toch te spannend. We hebben de film dan ook nog steeds niet afgekeken. Het eerste stuk was leuk en grappig. Je komt in het verhaal over de wasbeertjesvariant van een soort Romeo en Julia. De film is erg mooi geanimeerd. Later in de film komen de gemene mensen ten tonele en dat was ons afhaak moment. De kids gingen iets anders doen, zeuren en hangen: het was veel te spannend. We bewaren deze film daarom nog maar even tot ze iets ouder zijn, oktober ofzo als de regenachtige periode weer begint. En dan zijn we allang weer vergeten hoe de film ging en is het cadeau helemaal nieuw 🙂

Bij bol.com kost Jungle Shuffle 5,99.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.