OOTD: naar de kermis in Lily Balou

Zijn jullie bekend met het Belgische merk Lily Balou? Ik tot voor kort niet, maar ze hebben erg leuke en opvallende items. Mijn peuter combineert in haar OOTD (outfit of the day) Lily Balou en Zeeman! Vrolijke kleding vraagt om een passende fotolocatie… Oh ja en de meiden hadden deze week goed hun best gedaan met het avondeten (dat was een voorwaarde). Dus we gingen naar de kermis!

Shirt en kniekousen: Lily Balou. Rok: Zeeman. Schoenen: Gioseppo.
Shirt en kniekousen: Lily Balou. Rok: Zeeman. Schoenen: Gioseppo.

Stuntkip speelt cowgirl, net als het meisje op haar Lily Balou shirt
Stuntkip speelt cowgirl, net als het meisje op haar Lily Balou shirt

Cowboys en indianen vormen het thema van de wintercollectie van Lily Balou, gecombineerd met bosdieren. De vrolijke en uitgesproken collectie van het merk spreekt mij wel aan, daarom vroeg ik of iets mocht reviewen zodat ik dit leuke merkje ook met jullie kan delen. Dat mocht! Via het pr-bureau stelde ik een vrolijk setje samen, ik hoor graag wat jullie van deze combi vinden want het is iets uit mijn comfortzone. Ik koos namelijk een oranje shirt, een heftig kleurtje. Dit Cowgirl shirt kost 29,95 euro en de bijpassende kniekousen kosten 8,95 euro. Mijn peuter is namelijk gek op kniekousen en ze staan haar zo stoer! Deze merkitems combineerde ik met een superzacht winterrokje gesponsord door Zeeman. Gaaf is ie hè? En de prijs bedraagt slechts 3,99 euro! Ditzelfde rokje is er trouwens ook in het donkerblauw.

Oeh, gouden sterren op het rokje van Zeeman!
Oeh, gouden sterren op het rokje van Zeeman!

Peuterlief is erg blij met haar stoere setje want, zoals gezegd: kniekousen! En ze kreeg veel complimenten toen ze het aanhad. Ook papa kon deze combi wel waarderen, stoer en iets anders dan roze, zei hij. En haar grote zus wilde het rokje graag aaien… Zo zacht!

Peuterlief is gek op kniekousen, zowel papa als mama vinden ook dat ze haar erg stoer staan.
Peuterlief is gek op kniekousen, zowel papa als mama vinden ook dat ze haar erg stoer staan.
Met een oranje shirt zie je snel je kind terug in de draaimolen, handig met fotograferen ;-)
Met een oranje shirt zie je snel je kind terug in de draaimolen, handig met fotograferen 😉
Wat is er veel te zien op de kermis!
Wat is er veel te zien op de kermis!
Stoere outift, dus voor het eerst in de 'botsauto's'
Stoere outift, dus voor het eerst in de ‘botsauto’s’

Maar goed, nieuwe outfit: check!

Avondeten goed eten: mwah… Ja… Hmmm check?

Lunch goed eten: CHECK!

Fototoestel: check.

De dames hadden er veel zin in om naar de kermis te gaan, het blijft magisch! En woensdag was het eurodag. Die eurodag gold niet voor touwtjetrekken, eendjes vissen, ballengooien en de springharnassen helaas. Maar wel voor de draaimolen en minicars, botsautootjes voor kleine kinderen. Vorig jaar was deze er niet, maar hier mochten de dames veel in van mama. Net wat stoerder dan de draaimolen en de man die erbij stond was heel lief voor de kindjes en lette goed op. Terwijl de meiden zich vermaakten en hun ogen uitkeken, kon ik fijn plaatjes schieten. Als kers op de taart togen we naar de poffertjeskraam. Peuterlief was uitgeteld en ging om half 7 naar bed, maar wat heeft ze genoten van haar middagje kermis in mooie nieuwe kleren 🙂

Van zo'n fotoshoot word je hongerig. De poedersuiker was gelukkig vlot van het shirt geschud.
Van zo’n fotoshoot word je hongerig. De poedersuiker was gelukkig vlot van het shirt geschud.

Www.lilybalou.be

Www.zeeman.com

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.