Lekker spelen in Lelykids + winactie (gesloten)

Het merk Lelykids ontdekte ik enkele jaren geleden in de webshop Iki Dress, waar ze feestelijke kinderjurken verkopen. Destijds was ik nogal into Bonnie Jean en dat vond ik hier. En mijn oog viel op Lelykids. Het bleek een Nederlands merk te zijn met handgemaakte kleding, opgericht door Linda die zelf twee zoons heeft. Hoewel haar merk Lelykids sinds die tijd flink is gegroeid, maakt zij nog steeds alles zelf!

Jurk Fanella met haarband
Jurk Fenella met haarband

Twee keer per jaar komt er een nieuwe collectie uit. Een voorjaar- en zomercollectie en een najaar- en wintercollectie. Elke collectie is anders dan anders en dat straalt exclusiviteit uit! Daar houd ik van, zoals jullie weten probeer ik graag nieuwe merken uit en vind ik het leuk als mijn dochters iets bijzonders dragen waar ze zich wel heel fijn in voelen.

Beide dames in Lelykids, het nieuwe jurkje om te reviewen en de overgooier hadden we al.
Beide dames in Lelykids, het nieuwe jurkje om te reviewen en de overgooier hadden we al.

Onze eerste Lelykids aankopen kwamen uit eerdergenoemde webshop. Lelykids Linda is echter heel actief op social media, ze geniet van het rechtstreekse contact met haar klanten. Op de facebookpagina van Lelykids zie je regelmatig winacties voorbij komen én ze heeft een speciale groep met veilingen. Hier kun je voor een prikkie de leukste items op de kop tikken. Zelf heb ik er al eens een rokje gewonnen. Vanwege het laagdrempelige contact, besloot ik haar te benaderen voor mijn blog. Zoals je ziet mochten wij een ontzettend vrolijke jurk uit de nieuwe collectie reviewen, inclusief haarband.

Comfortabel genoeg om in te spelen
Comfortabel genoeg om in te spelen
DSC_0059
Jurk van Lelykids en Bergstein winterlaarsjes

We ontvingen jurk Fenella, een mooie zwart / roze kleurcombinatie. Vrolijk door de bloemenprint, maar zeker niet schreeuwerig doordat de armen effen zijn. Deze jurk is er trouwens ook precies andersom, met roze op de plekken waar bij Fennella de print zit en kleinere vlakken van de zwartgebloemde stof. Hetzelfde model is verkrijgbaar in enkele andere combinaties, zoals appeltjesgroen, rood… Neem maar een kijkje in de webshop van Lelykids. Het voordeel van deze collectie in vergelijking met de overgooiers van dit merk die we al hadden, is dat je deze joggingstof niet hoeft te strijken. Mijn dochters waren er beiden van gecharmeerd. De jurk aantrekken voor een fotoshoot deed mijn kleuter graag!

DSC_0074
Deze Lelykids overgooier uit een vorige collectie heb ik in drievoud aangeschaft , we hebben er ook een met gras-print en een zwarte die op de voorzijde rood wit gestipt is.
Poseren in Lelykids
Poseren in Lelykids

Met een bijgroeiende pony komt de haarband goed van pas. Op de foto heeft mevrouw ingevlochten haren, dus dat ziet er misschien wat gek uit, maar het haarbandje zit zacht en comfortabel. Om te checken of je fijn kunt spelen in jurk Fenella werd er eerst met de Barbies gespeeld en daarna gingen we naar de speeltuin om ook meteen de Bergstein laarsjes uit te proberen. Die laarsjes in de kleur Fuchsia matchen precies met de jurk! Daar werd ik zo blij van, heeft deze niet zo hippe Poldermama toch een beetje stylingskills. ’s Avonds checkte mijn kleuter op de bank nog even de flexibiliteit van de stof. Mevrouw vindt het heerlijk om haar jurkjes over de knietjes te trekken, wanneer ze met opgetrokken benen voor de tv hangt. Het jurkje kon hier prima tegen. Nog net zo netjes in model!

DSC_0016

Winactie

Wil je meer zien van dit merk? Kijk dan eens in de webshop van Lelykids. Ook leuk voor de jongensmama’s want in de najaarscollectie voor boys zit bijvoorbeeld een stoere dino-trui! Heb je goed gekeken? Vertel mij welk item je graag zou willen winnen en in welke maat. Van Lelykids mag ik namelijk onder de Poldermama-lezers een kledingstuk naar keuze verloten! Wooohooo! Maar ik waarschuw je wel, voor je het weet ben je net zo’n fan als ik en koop je ook in drievoud je favo item 😉 Volgende week loot ik de winnaar.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.