Outfits van Antje Monteiro

Afgelopen vrijdag bracht ik een bezoek aan de NORAH winkel in Lisse voor de pre-launch van de limited edition van Antje Monteiro! Vanaf 6 juni is deze kleurrijke collectie in gelimiteerde oplage te koop. Waar ik vorige week nog schreef dat ik een jurk nog even aan me voorbij me liet gaan, ben ik er nu toch voor een van de Antje collectie gezwicht. En ik was niet alleen!

Door: Lisanne

Veel bekenden bij Antje

Half influencend Nederland was naar Lisse afgereisd om de collectie én Antje zelf van dichtbij te mogen bekijken. Ik ben nog een beetje nieuw in dit wereldje en was dus blij dat ik mijn moeder mee had (die overigens wel gelijk alle rekken in dook) maar ook twee vaste gasten van de blogboot @meervanmir en @lodiblogt tegen het lijf liep waar ik een beetje mee op kon trekken. Zoals je kunt zien hebben we er een feestje van gemaakt en allemaal een jurk uitgekozen die het beste bij onze persoonlijkheid én figuur paste.

norah x antje monteiro collectie

7 stijlen van Antje Monteiro

Onder het genot van een lekker kopje koffie én gebakje in Antje-stijl, vertelde de bekende Antje ons wat een eer ze het vond dat ze in de herfst van haar carrière is gevraagd voor deze fashion samenwerking. Als modeliefhebster voelde het als een kind in een speelgoedwinkel dat de designers van NORAH bij haar thuis langs kwamen om haar de keuzes voor de collecties te laten zien en voelen.

Alle items zijn met elkaar te stylen en maken in de basis 7 looks, zowel in kleur als in stof ademen ze that summerfeeling. De collectie kent meerdere jurken en biedt zo voor ieder wat wils. Er zijn drie lange en 2 kortere modellen waarvan de blauw/witte een echte favoriet was van de aanwezige gasten. @meervanmir maakte er dit leuke filmpje van.

@meervanmir.eu

5x hetzelfde jurkje! ❤️ verkrijgbaar in maat 36 tot en met maat 48! #norahmoment #kledinglijn design by #antjemonteiro #nieuw Vanaf 6 juni in de winkel !!! #lifeofaninfluencer #klaarvoordezomer

♬ Flowers – Miley Cyrus

Zwierend de zomer in

Dit was dan ook de jurk die mee naar huis ging, Het is een zomerse stof en de rok is lang met een extra uitloop net onder knie. Er zit een koord in geregen zodat je hem zelf kun strikken rond je taille op basis van jouw figuur en dat koord is ook nog eens afgewerkt met gezelllige kwastjes. De jurk heeft een V-hals en er zit een heel handig knoopje zodat hij niet open valt en hij ook zonder hemdje te dragen is.

Bamboo Basics - SHOP NU

Het enige dat ontbreek zijn zakken. Als telefoonverslaafde moet ik daar behoorlijk aan wennen, maar wie weet wat het doet met mijn gemiddelde schermtijd 😊. En weet je wat nou helemaal tof is, het is een BN-er collectie maar dat maakt de prijzen niet gelijk tientjes duurder. NORAH staat al bekend om haar kleine prijsjes en die naam houdt ze hoor. Deze jurk kost dan ook maar € 39,95, daar kun je toch mee thuiskomen?

De wit bruine korte jurk vond ik ook wel heel tof maar iets te kort voor mijn kluts knieën dus een tweede jurk was voor mijn niet weggelegd. Ik heb nog even de top en broek overwogen die Antje draagt op onze groepsfoto (dit ziet eruit als een jumpsuit maar zijn twee losse items, handig op het toilet!), maar dit flatteerde mijn figuur niet helemaal. De stof was wel geweldig comfy!

Zomers verstelbaar topje

Ik koos wel voor een toffe spaghetti-top in het zwart wil (I know ik ben echt een kleurrijk type, sorry, not sorry) voor de echt zomerse dagen. Deze top heeft verstelbare bandjes en is dus makkelijk aan te passen aan je figuur. Ook sluit hij lekker hoog onder je arm/oksel waardoor je niet naar binnen kijkt of je beha flasht. Dan is er alleen nog maar het dilemma van de BH-bandjes zelf, die moeten we maar omarmen hoewel strapless ook nog een optie is.

norah x antjemonteiro

Omdat ik in het kostbare bezit ben van wapperende kipfilets, zocht ik nog wel wat voor over de top zodat ik me ook nog op werk durf te vertonen. Zelf keek ik naar het witte spijkerjack van de Antje collectie. De dames van de winkel keken subtiel mee en adviseerden me een lange witte katoenen blouse met korte mouw van de reguliere NORAH collectie. En inderdaad, dit bleek een hele goede match. Ik ben wat forser in mijn schouders en het spijkerjack oogde net wat te zwaar. Daarbij gaf ik aan dat ik het snel warm had en met deze blouse, die een beetje open hangt als een kimono, kan ik alle kanten op.

norah x antjemonteiro

Lekker lang dralen in de winkel

En ja, deze hekkensluiter verliet nog net voor sluitingstijd het pand, de taartjes waren al opgeruimd en de eerste influencers plaatsten hun materiaal al online, maar BOEIEN, ik ben retegoed geholpen en heb weer twee toffe outfits om in te shinen als plussize influencer in de dop 😉. Overigens ging er ook nog een toffe gekleurde blouse mee, ik was tenslotte toch aan het passen. En die blouse houden jullie nog tegoed voor een volgende blog.

norah x antjemonteiro

Wacht niet te lang, op=op

Wil je nu ook een item van deze toffe Antje Monteiro collectie? Wacht dan niet te lang. De oplage is beperkt dus op = op. Je kunt terecht in één van de 94 (!) winkels of online op www.norah.eu en deze collectie is er net als de reguliere collectie in maat 36 tot en met 48!

norah x antjemonteiro

En mijn moeder, die wilde ook wel met Antje op de foto en shopte terwijl wij druk waren met ‘influencen’ gewoon een tas vol met leuke items voor haar toch al volle kast. Zij kende NORAH nog niet maar komt zeker terug voor meer. Leuk, want dan kan ik met mijn moeder matchen!

Lees ook:

Hoe vind jij deze collectie? En ben je al eens in een NORAH winkel geweest?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Angela zegt:

    Wat een leuke en eerlijke blog. Leuk om te lezen. En wat staat je dit goed zeg!

  2. Lodi zegt:

    De jurk staat je super goed Lisanne en wat was het leuk om jou en je moeder te zien bij Norah. Wat hebben we een lol gehad en ook elkaar mooi advies kunnen geven voor de leuke kleding. We stralen op de foto! groetjes Lodi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.