Zomerbloghop: maak kans op 25 euro shoptegoed bij Forest and Bear

Jippie, de zomervakantie is vandaag voor ons begonnen (regio Midden)! Samen met enkele andere gezellige mamabloggers organiseer ik daarom deze zomerbloghop. Je kunt doorhoppen van blog naar blog en zo leuk nieuw leesvoer ontdekken voor de zomer, lekker zappen vanaf een terrasje of het strand en ondertussen maak je nog kans op mooie prijzen ook. Zelf mag ik een shopvoucher verloten van de leuke webshop Forest and Bear ter waarde van 25 euro. Doe je mee?

zomerhopGeen idee wat een bloghop is? Dit is een soort ketting waarbij je steeds van blog naar blog hopt, totdat je uiteindelijk de ketting rond bent en weer eindigt bij je startpunt. Het doel van deze bloghop is dat je leuke nieuwe blogs ontdekt die je kunt gaan volgen ter ‘lering ende vermaeck’ zoals ze dat noemen. Gewoon omdat het leuk is dus, haha.

Wie is Marstyle?

Ik hoop dat je op mijn homepage al een beetje hebt rondgekeken om te zien wat voor artikelen ik plaats? Ik ben Marguerita, een net gescheiden meisjesmama van 39 uit het Nederlandse dorp Bodegraven (in het Groene Hart). Mijn dochters zijn mijn grote trots, de oudste is 7 jaar en gaat naar groep 5 en de jongste is bijna 6 en gaat naar groep 3. Dagelijks kun je een nieuw artikel verwachten op Marstyle.nl, dat zijn veelal reviews van ‘verwennerij voor mama en kids’ en op zaterdag mijn weekoverzicht met alle belevenissen van die week. Ik maak nogal wat mee als blogger, dus deze rubriek wordt altijd veel gelezen! Marstyle is sinds mei 2017 mijn werk geworden en jaarlijks organiseer ik samen met 2 andere bloggers een kennisevent: Blogger by Nature.

Korte stukjes zijn niet zo mijn ding. Ik wil graag écht iets nuttigs melden aan mijn lezers en ze op ideeën brengen. Je kunt het breedsprakig noemen, maar als ik lekker op dreef ben tik ik graag een eind weg. Fotograferen vind ik ook leuk, al ben ik er niet altijd even goed in. Je vindt in mijn reviews en ervaringsverhalen vaak veel foto’s.

Leuke vakantietips

Speciaal voor deze bloghop heb ik een aantal artikelen met tips voor de zomervakantie op een rij gezet:

Zo weten jullie een beetje wat je hier kunt verwachten, ik hoop natuurlijk dat je me wilt gaan volgen op Facebook of via Bloglovin en Instagram. Zie de volgbuttons in mijn ‘sidebar’  ➡  ➡ ➡

Waar kom je vandaan en waar verwijs ik je naartoe?

Misschien ben je op mijn blog gestart met deze bloghop, maar het kan ook zijn dat je komt vanaf Thuisleven. Op deze blog schrijft Miranda samen met haar vriendin Linda over van alles rondom het gezinsleven. Thuisleven tipt bovendien regelmatig leuke voordeeltjes (geld-terug acties) en ze hebben vrijwel wekelijks een winactie. Leuke vakantietip van Thuisleven is hun review van het Young Scientist vakantieboek.

Na het meedoen aan de winactie (of niet, kan ook) stuur ik je weer door naar de volgende titel en dat is Webkonijn, de blog van Emmy uit België. Nu gaan wij naar België op vakantie, dus las ik met interesse haar uittips even door. Plopsa de Panne kun je zo te lezen beter niet doen met hele kleine kinderen, maar ze tipt wel het minder bekende Boudewijn Seapark als aanrader.

Winactie: shopvoucher van Forest and Bear

Wat mag ik bij deze zomerhop weggeven? Echt een ontzettend leuke prijs! Die jij helemaal zelf mag uitkiezen ook nog eens: ik verloot een shopvoucher ter waarde van 25 euro bij de leuke webshop Forest and Bear. Invulboeken, maaltijdplanners, leuke ansichtkaarten, toffe posters… dit en nog veel meer mooi papierwerk kun je vinden in deze splinternieuwe webshop. Opgericht in 2018 en vol met zelf ontworpen producten in een vrolijke, maar strakke stijl. Zoek jij dus nog een leuk kraamcadeautje? Een invulboekje voor die té grappige uitspraken van je peuter? Gewoon gave ansichtkaarten omdat snailmail te gek blijft? Iets handigs om je maaltijdplanning te organiseren? Of juist een toffe poster voor aan de muur? Surf naar Forest and Bear, vertel mij wat jij van dit shoptegoed zou kopen als je wint in de reacties hieronder (gebruik een geldig mailadres) en je maakt kans! Hoe leuk is dat? Jij doet toch ook mee?

De winnaar is geworden: Maaike schrijft op! Van harte, ik ga je mailen voor de afhandeling. (Er waren 2 deelnemende Maaikes, de winnares heeft inmiddels mail ontvangen.)

Meegedaan? Surf dan snel door naar Webkonijn en een hele fijne zomervakantie gewenst!

Vertel, vertel, wat heb jij voor leuks gespot bij Forest and Bear?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Marjolein Schuurman zegt:

  Gave actie. Ik koop er een uitsprakenboekje van voor de hilarische uitspraken van mijn neefje.

 2. Naomi Dekker zegt:

  Ik zou denk ik gaan voor een mealplanner of een weekplanner. Maar die posters zijn ook zo leuk! Alles voor wanneer ik afgestudeerd ben en mijn eigen kinderopvang open!

 3. maaike beld zegt:

  Wauw, wat een gave prijs!! Ik denk dat ik mijn jongste dochter heel blij zou maken met de unicorn uitnodigingen, mijn oudste dochter met een mooie poster en ikzelf wordt heel blij vd schoolfotoboeken (marmer blauw <3)!

 4. Mikky zegt:

  Zoveel leuke spulletjes op Forest and Bear, maar 1 ding sprong er echt uit: een heel gave poster met botanisch print. Past helemaal bij mijn interieur!
  https://www.forestandbear.nl/botanische-print-3.html

 5. Lynn Mahieu zegt:

  Als ik zou winnen zou ik graag een schoolfotoboek bestellen. Lijkt mij geweldig dat mijn dochters foto’s allemaal gebundeld kunnen worden later! 😀

 6. Manon zegt:

  Ik zou een mooie weekplanner uitzoeken, zodat mijn dochter van 5 wat meer overzicht heeft op wat er gaat gebeuren deze vakantie..

 7. Claudia Diependaal zegt:

  Ik doe heel erg graag mee, voor mijn zwangere zusje! Ze wordt voor het eerst mama! Was haar keus, dus niet omdat het niet lukte. Ik ben al 3 keer oma en zij wordt mama. Zo gek eigenlijk. Ik was 28 is geleden een tienermoeder. Maar ik dwaal af. De slaapkamer van de kleine man of prinses. Alleen zij weten wat het wordt ?. Voor de rest moet iedereen wachten. Het kamertje is in konijnstijl. Zo hebben ze dat leuke zittende konijn als nachtlampje. Dus ik vind deze zeker bij de kamer passen.

  https://www.forestandbear.nl/ik-hou-van-jou-tot-de-maan-en-terug-mintgroen.html

  Dan is er ook nog geld over uiteraard zodat de kleinkinderen ook nog wat leuks zouden kunnen uitzoeken. Mocht ik de gelukkige zijn!

  Groetjes Claudia!

 8. Adriana de Ruiter zegt:

  Goedemorgen! Wat weer een superleuke winactie! Ik heb al je zomervakantietips gelezen (meeste had ik al gelezen) en heb er een aantal op onze zomervakantiebucketlist gezet! Bedankt! 😀

  Stel ik heb geluk en ik win het shoptegoed, dan zou ik graag voor onze beide pleegkindjes een uitsprakenboekje bestellen. 😀

  Fijne zomer!!

 9. Manon Laurier zegt:

  Ik zou twee schoolfotoboeken camera print kopen in de kleuren roze en mintgroen. Dan heb ik voor allebei mij dochters een prachtig boek en een heel leuk aandenken voor later.

 10. Marian B zegt:

  Weer een bloghop, leuk dat jullie dit organiseren! Ik zou kinderuitnodigingskaarten bestellen en een schoolfotoboek.

 11. anita kempenaers zegt:

  leuke actie, zou de weekplanner of een mooie poster of uitsprakenboekje kiezen

 12. Marja zegt:

  Mealplanner, ideaal

 13. Ankie zegt:

  Ik zal helemaal losgaan op de kaarten en de posters. Geweldig! De postkaarten, daar zitten er een paar tussen waar ik zo om moest lachen!

 14. Shiv Chin zegt:

  https://www.forestandbear.nl/schoolfotoboek-camera-print-zwart.html

  Zo leuk voor als mijn kind groot is om er herinneringen uit te halen.

 15. Oma Will zegt:

  Weer leuk zo’n bloghop, daar doe ik natuurlijk weer aan mee.
  Een leuke poster voor op de logeerkamer van de kleinkinderen zou heel leuk zijn.
  Ik ben benieuwd!
  Graag doe ik mee en volg op bloglovin.
  NU hop ik weer eventjes door naar Webkonijn.

 16. petty Jansen zegt:

  https://www.forestandbear.nl/uitsprakenboekje-marmer-print-blauw.html

  om de leuke uitspraken van mijn zoontje in op te schrijven

 17. Tamara zegt:

  Leuk! De KDV dagboeken!

 18. Daniëlle zegt:

  Ik ben je gaan volgen, leuke blog heb je! En deze winactie laat ik natuurlijk ook niet aan mij voorbij gaan, ik heb even rond gekeken in de webshop en ik denk dat ik sowieso zou gaan voor de weekplanner, altijd handig en een goede planning kan een hoop rust geven! Verder vind ik de invulboekjes ook wel heel erg leuk dus het zwart met wit gestreepte schoolfoto boek zou ik ook in mijn virtuele winkelmandje gooien denk ik!

 19. Altijd leuk zo’n bloghop! Voor de leuke acties, en om nieuwe blogs zo te leren kennen! Ik doe graag mee met je winactie! ^^

 20. Nannyjenny zegt:

  Wat leuk! Het oppasboek met marmer en roze zou ik dan zeker kiezen, wat zijn ze gaaf 🙂

 21. Corinne zegt:

  Hi! Leuk zo kennis te kunnen maken met jouw blog, mijn kindjes schelen ook amper 15 maanden; lekker druk 😉 Ik zoek nog iets om mijn maaltijdplanning te organiseren, dus dat zou ik kieze, mocht ik het shoptegoed winnen. Ik ga straks even jouw review over het Zuiderzeemuseum lezen, eens kijken of het ook leuk voor mijn kindjes is! Fijne dag nog.

 22. Cobi zegt:

  Pff das moeilijk kiezen de mealplanner of werkplannen zou in ons gezin wel ideaal zijn….

 23. Femmy zegt:

  Wat leuk! Ik kan wel wat organisatie skills gebruiken. Dus ik zou gaan voor een mealplanner of een werkplanner, omdat mijn kids elke dag vragen of ze nu naar school, zwemles of naar (onze lieve) gastouder gaan. Zo hebben zij ook wat overzicht ?.

 24. G.T. zegt:

  Moeilijk kiezen, leuke dingen hebben ze! Ik zou gaan voor een schoolfotoboek en de rest van het bedrag opmaken aan leuke kaartjes. Die kun je nooit genoeg hebben…

 25. Lisanne Bons zegt:

  Ik zou uit gaan voor het schoolfoto boek. Ik merk dat de foto’s nu overal verspreid door het huis liggen. Dus super handig en heel leuk voor later

 26. Erika van koert zegt:

  Wat een super leuke producten !
  Ik zou sowieso de Weekplanner (A4) met 50 bladen voor mijn zoon bestellen als vervanging voor zijn magneten pictogrammen planning.
  Verder een paar leuke posters voor in mijn dochter haar nieuwe kamer

 27. Fransien van den Nieuwendijk zegt:

  Wauw wat een leuke actie hier doe ik graag aan mee, wat een leuke webshop zeg!

  Met onze kleine man die net is begonnen op de basisschool en zijn eerste fotosessie heeft gehad,
  Komt zo’n leuk schoolfotoboek heel erg van pas.

 28. A. zegt:

  Kaarten, gek op kaarten altijd leuk om iemand te Verrassen

 29. Anna Wienen zegt:

  Een uitsprakenboek… die zijn er namelijk meer als genoeg…

  Facebook: An Na

 30. Annemieke zegt:

  Een weekplanner lijkt mr ideaal! Die staat al een poosje op mijn lijstje, dus doe graag mee met de winactie:)

 31. Rianne Weerd zegt:

  Wat leuk! En wat veel keus, ik weet gewoon niet wat ik moet kiezen. Ga ik voor het schoolfotoboek, de planner, leuke posters….

 32. erika panjer zegt:

  super leuke blog maar deze gun ik aan iemand anders

 33. Heidie zegt:

  Leuke actie. Ik heb nog nooit van Forest & Bear gehoord maar ze hebben leuke dingen.
  Ik zou zelf voor het shoptegoed graag een schoolfotoboek uitkiezen. Alle schoolfoto’s liggen nog in de envelop in een kast. Het is natuurlijk veel leuker om ze in te plakken in dat boek.

 34. Nadine zegt:

  Leuk! Ik kende deze webshop nog niet. Ik zou als ik win kiezen voor de mealplanner. Ik hou enorm van lijstjes invullen. Dit is een super idee om mijn eten bij te houden en hoe gezond ik eet!

 35. Eline zegt:

  Ik zou gaan voor een toffe poster of leuke kaarten!

 36. Yvonne D. zegt:

  Ik kende deze webshop nog niet, maar wat een leuke producten hebben ze, zeg!
  Met het shoptegoed zou ik dit kopen: om alle foto’s van Myrthe mooi in te kunnen bewaren, zodra ze straks naar de basisschool gaat!

 37. Sabine Hensens zegt:

  Wat een leuke webwinkel! Deze kende ik nog niet maar ga er regelmatig even neuzen…
  ik vind de schoolfoto boeken zooooo leuk…
  Die zou ik dan ook uitkiezen met het shoptegoed.

 38. Patricia Lubbertje zegt:

  Een mealplanner en een weekplanner zou ik aanschaffen. Super handig in ons drukke gezin (waar wel 1000 x per dag word gevraagd wat we eten en wat we gaan doen vandaag….. ) Zouden beide voor wat meer rust en duidelijkheid kunnen zorgen voor onze kinderen met alle 3 ASS.

 39. Sylvia t zegt:

  oohh leuk zeg, ik vind een schoolfoto boek of een uitspraken boekje wel heel erg leuk voor later dus ik denk dat ik daarvoor zou gaan??

 40. Noortje zegt:

  Super leuk! Ik zou gaan voor:

 41. Else Suddaby zegt:

  Absoluut een poster!

 42. Marian zw zegt:

  Ik zou leuke kaarten uitzoeken of een mooie poster voor op de kamers van de kids. Leuk hoor weer eens een hop! Ik hop lekker verder.

 43. Kristel Gubbels-Daemen zegt:

  Wat een gave prijs. Een uitspraken boekje lijkt me geweldig voor onze oudste dochter Noor. 2 uitspraken van vanmorgen zijn: mama mij maak je niets wijs want ik ben al wijs ??

  Mama ik vind het fijn dat ik vakantie heb want dan kan ik veel met je knuffelen ?♥ zo lief en leuk om te onthouden.

  En een weekplanner lijkt me ook erg handig.

 44. Loes Ouweneel zegt:

  Een uitsprakenboek! Dan kan meneer flink lachen als hij groot is!

 45. Annabel zegt:

  Super leuk! Ik zou deze voor mijn net schoolgaande dochter uit kiezen met een origineel patroon https://www.forestandbear.nl/schoolfotoboek-marmer.html en een botanische poster voor me zelf 🙂

 46. Corinne de Graaf zegt:

  Ik zou dan denk ik de schoolfotoboeken kiezen

 47. Jeanine van der Meij zegt:

  Ik ben hier hoppend gekomen; wat een leuke blog. Als het mama van Stef (10 weken oud) heb ik hier genoeg leesvoer 😉

  Voordat ik verder hop wil ik natuurlijk ook kans maken op het shoptegoed bij forest and bear! Deze zou ik dan ook gebruiken voor het invullen voor de kdv. Er moet straks gewoon weer gewerkt worden namelijk!

  Fijne zomer allemaal ♡.

 48. Maaike zegt:

  Een schoolfotoboek (of 2) en iets van een weekplanner zou ik graag willen hebben. Ik loot dus graag mee!

 49. Gera zegt:

  De weekplanner is leuk!!

 50. Wendy v V zegt:

  Ik zou gaan voor een kraamcadeautje voor mijn neefje die in augustus komt. Een mooie poster en/of kaart.

 51. Linda Raaijmakers zegt:

  Ik zou gaan voor de schoolfotoboeken of de uitsprakenboekjes 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.