Nieuwe Etos bodylotions voor hem én haar getest

Af en toe moet je ook je man aan het werk zetten toch? En hij is zo’n fan van beautyproducten… kuch, NOT! Als het voor het grijpen staat, is ie sneller geneigd het te proberen. En nu was ik natuurlijk heel streng: “Het is voor mijn blog, het moét worden getest, wil je dit proberen?” Het ging om de nieuwe Etos Bodylotion Moisturizing Men uit de Body Care lijn. Zelf ging ik aan de slag met de Body Lotion anti-age Q10.

In de winter heeft je huid wat extra aandacht nodig, zeker met die ijzige kou! Etos heeft daarom een gloednieuw assortiment aan huismerkproducten gelanceerd. Deze hand & body lijn is bedoeld om de droge winterhuid snel weer zacht en soepel te maken. Er zijn maar liefst 5 verschillende handcrèmes en 14 verzorgende producten voor je lichaam nieuw in het assortiment. Heerlijk voor een verwenmomentje, of gewoon als een lief klein niet overdreven Valentijnspresentje. Wij ontvingen beiden een bodylotion uit deze nieuwe lijn om te proberen.

etos

Etos Bodylotion voor de man

Ik moet erbij zeggen, dat bodylotions bij ons nog niet helemaal in het systeem zitten. De meisjes smeren we wel vaak in, maar onszelf vergeten we vanwege alle druktes. Terwijl je eigenlijk het badderen en douchen als een fijn onthaastmomentje kunt zien. Voor na het douchen was er voor mijn man dan ook nog helemaal geen eigen product aanwezig in onze badkamer. Shame on the shopper (en dat ben ik). Nu dus wel en gelukkig vond hij het ook wel leuk om de Etos MEN Moisturizing Bodylotion uit te proberen. Deze is speciaal ontwikkeld voor de man en ruikt lekker mannelijk en fris, ik vind het een fijn geurtje. Hij hydrateert, verzorgt en is niet plakkerig. Na gebruik vroeg mijn man of ik het wilde checken, want hij merkte er niets van. Zijn huid voelde gewoon zacht aan. Ik kon hem geruststellen, op de verpakking stond inderdaad dat deze bodylotion niet plakkerig is en hij trekt dus daadwerkelijk heel snel in de huid! Een tube van 200 ml kost slechts 2,49 euro. Zeker voor die prijs een toppertje.

Etos anti-age bodylotion voor de vrouw

Het was even slikken, maar aangezien ik toch de 40 nader wel logisch… ik kreeg voor mijzelf de Etos anti-age Q10 Bodylotion. Deze biedt extra verzorging voor de rijpere huid, bestrijdt huidveroudering van binnen uit en helpt deze ook te voorkomen. Hij schijnt bovendien perfect te zijn voor je decolleté. Dit product heeft een typisch, ietwat zoetig maar toch fris vrouwengeurtje. Deze lotion is veel vloeibaarder dan het mannenproduct. Je krijgt volgens de verpakking het beste resultaat bij dagelijks gebruik, maar daar schort het bij mij nog aan. Dagelijks douchen doe ik alleen in de zomer. Zonde van het water, slecht voor de huid en het milieu vind ik dat. En als ik wel douche, is dat vaak als mijn dochters in bad zitten. Dan is er niet de rust om aan het smeren van bodylotion te denken. Ik moet het eigenlijk vooraf beter in het zicht zetten én ook eens uitgebreid badderen of douchen in mijn uppie. Maar ik heb uiteraard deze bodylotion al wel een paar keer gebruikt! Hij trekt snel in en is niet plakkerig. Tijdens het typen van deze review heb ik hem nog even op mijn handen gesmeerd die nu lekker zacht aanvoelen en een subtiel geurtje hebben. Vanwege de kou heb ik erg droge handen en vaak prikken handcrèmes en dergelijke dan, bij deze bodylotion was dit niet het geval. De anti-age Q10 bodylotion is al net zo fijn geprijsd als het mannenproduct, voor 200 ml betaal je 2,49 euro.

etos q10

Budget friendly beauty tips

Ben jij wel in voor een beautymomentje in je eigen badkamer? Etos stuurde me nog wat budgetfriendly beauty tips om jezelf in de winter te verwennen:

 • Dry brushing is een goede techniek om de huid op te frissen en de bloedcirculatie een boost te geven. Je doet dit door met een zachte borstel of washand zachte, ronddraaiende bewegingen over de huid te maken. Extra fijn: je wordt er lekker ontspannen van en je bodylotion wordt daarna beter opgenomen.
 • Voeg enkele kopjes (geiten)melk toe aan je badwater en relax daar minimaal 10 minuten in. De enzymen hebben een exfoliërende werking en de proteïnen voeden je huid. Daarna smeer je jezelf in met een lichaamsolie.
 • Zet voordat je in bad gaat of onder de douche springt je favoriete bodylotion op de verwarming. Insmeren met een verwarmde crème is extra fijn.
 • Heb je erg droge handen? Smeer ze voor het slapen gaan in met een overnight handserum. De volgende ochtend zijn ze superzacht en dit schijnt ook voor je voeten een weldaad te zijn.
 • Vul een oude handzeeppomp met je favoriete handcrème en zet hem naast de zeep op het aanrecht. Doe hetzelfde bij de wastafel. Zo heb je de crème altijd bij de hand en vergeet je hem niet.

Leuke tips, waarvan ik persoonlijk de verwarmde bodylotion in ieder geval wil proberen. De nieuwe hand & body lijn is verkrijgbaar in alle Etos winkels. Online kun je ze met je boodschappen mee bestellen via Albert Heijn.

Lees ook:

Gebruik jij na elke douchebeurt een bodylotion?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Astrid zegt:

  Wat een leuke review. Ik ga deze productlijn ook eens bekijken. Persoonlijk houd i echter niet zo van al te vloeibare bodylotions en ik weet ook niet of de anti-age voor mij al geschikt zou zijn. Ik gebruik wel af en toe een bodylotion (of crème of body butter) maar echt niet na elke douchebeurt. Daar ben ik te lui voor. Die verwarmde bodylotion ga ik ook eens proberen.

 2. Susan zegt:

  Lijken me erg prettig in gebruik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.