Keuzes, keuzes… 3 nieuwe vegan geurtjes van The Body Shop

Nieuw geurtje nodig? The Body Shop heeft 3 nieuwe vegan luchtjes en ik mocht ze proberen. Toepasselijk heet deze lijn ‘Choices’ omdat je dus uit drie au de toilettes kunt kiezen: fris Vibrant Bergamot, luchtig Glowing Cherry Blossom en intens Rebel Rosebud. Iets te kiezen voor kantoor, gezelligheid en avondjes uit dus.

choices geurtjes bodyshop

Een verpakking van 50 ml kost in de webshop van The Body Shop 28 euro, dan heb je een indicatie. Mocht je nog niet bekend zijn met deze winkelketen, het merk bestaat sinds 1976 en is opgericht door Anita Roddick. Haar missie was en is de wereld verrijken, niet uitbuiten en dat past ze ook toe op de biodiversiteit van onze planeet. Alle producten die je hier koopt zijn dierproefvrij en met oog voor de natuur gemaakt. Vandaar ook het label ‘vegan’ op deze geurtjes. 

Mijn Body Shop tip voor alle moeders met tieners: de Tea Tree Oil! Hiermee kun je puistjes aantippen. 

body shop geurtjes

Eau de Toilette Choice Glowing Cherry Blossom

Een opgewekte geurlijn gemaakt van Japanse kersenbloesems, osmanthus en sandelhout. Zoet, maar toch luchtig als een lentebriesje. Bestaat voor 92% uit natuurlijke ingrediënten.

Eau de Toilette Choice Rebel Rosebud

Romantische rozen is wat je direct ruikt na het sprayen. Ideaal voor een avondje uit met geuren van de roos absolue, saffraan en amber. Bestaat voor 87% uit natuurlijke ingrediënten.

Eau de Toilette Choice Vibrant Bergamot

Bruisend, fris en energiek is deze geurlijn die past bij een sportieve levensstijl. Het is een fruitige, citrusachtige geur met lelietje van dalen, bergamot en magnolia. Bestaat voor 87% uit natuurlijke ingrediënten.

Mijn favoriete geur

Van deze geuren zijn ook complimenterende producten verkrijgbaar zoals douchegels, body mists etcetera. Heb je een favoriet? Dan kun je dus matchende producten erbij aanschaffen (of cadeau vragen).

choices geurtjes bodyshop

De doppen van deze flesjes vind ik wel erg dun en daardoor wat fragiel, ik hoop dat ze niet breken. De glazen flesjes zijn wel stevig en kunnen als ze op zijn netjes in de glasbak. Mijn persoonlijke favoriet is de Glowing Cherry Blossom, een fijne lente achtige geur die niet te zwaar is en ook bij mijn dochters in de smaak valt. De Rebel Rosebud vind ik ook lekker, maar is meer geschikt voor een avondje uit in een restaurant of andere horecagelegenheid omdat deze best zwaar en wat overheersender is. Citrusachtige geurtjes zijn niet zo mijn smaak, dus de Vibrant Bergamot staat op nummer 3. Wel handig om muggen te weren op een zwoele zomeravond wanneer je in de avond nog buiten wilt zitten en deze geur is ook lekker fris wanneer je wilt sporten. 

Welke producten van The Body Shop gebruik jij graag?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.