Zoek je een fris cadeau? Deze giftset van Etos is het antwoord

Met deze warmte zoekt iedereen verfrissing. Een leuke housewarming gift die ik van Etos heb gekregen is de nieuwe giftset van deze drogisterij, de limited edition Etos Botanical Boost Basil & Grapefruit. Niets is lekkerder dan je huid én mood te verwennen met de vitale energie van planten. Zomers, attent én leuk!

De werking van basilicum en grapefruit kalmeert de geest en versterkt het humeur. De energieke en verfrissende werking van de ingrediënten maakt mij en mijn huis zomerproof. Hoewel… met een binnentemperatuur van 27,5 graad vandaag valt dat niet mee, maar alle beetjes frisheid die ik kan vinden pak ik met beide handen aan. De limited edition Etos Botanical Boost Basil & Grapefruit van Etos is ontwikkeld in samenwerking met de Hortus Botanicus en bevat plantenextracten van hoogwaardige kwaliteit.

Wat zat er in de giftset?

  • Een luxe handzeep met vrolijk grapefruit kleurtje
  • Een zakje basilicumzaadjes om zelf te planten
  • Een roze handzeep in een mooi doorzichtig pompflesje
  • Een heerlijk geurdende douchefoam

Etos_Basil_Grapefruit_Giftset

Deze cadeauset is te koop bij Etos voor 16,99 euro.

Ik heb het parfumwater met de geurstokjes meteen in mijn toilet gezet. Staat mooi en geurt erg fijn! De handzeep ziet er mooi uit en past er leuk bij in het kleine kamertje. De douchefoam heb ik nog niet gebruikt, maar ik vind douchefoams veel prettiger dan douchegels. Vanmorgen heb ik de Treacle Moon Mini Ginger Morning Bath & Shower Gel opgemaakt die ik tijdens het mamabloggerweekend had gekregen (kun je ook bij Etos kopen trouwens en ruikt heerlijk fris, vond ik echt heel fijn spul) dus nu is deze aan de beurt! Een praktisch én leuk housewarming cadeautje dit, ben er heel blij mee.

Oh, en voor wie zich afvraagt wat dat belletje doet aan het plankje in mijn toilet: dat is een wishing bell. Gekregen op Blogger by Nature van Return to Sender. Ik heb er een mooie wens voor de kinderen en mijzelf opgeschreven en steeds als het belletje rinkelt, zal de wens uitkomen. Althans, dat is het verhaal.  😀

Wat was jouw laatste Etos aankoop?

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.