Hands of hope

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/43d/82204579/files/2015/01/img_1923.jpg

Hands of hope, wat een titel he voor een handcreme? Erg catchy! En de verpakking is ook al zo mooi. Ik kreeg deze creme samen met nog een paar producten van het merk Philosophy toegestuurd van parfumketen ICI Paris.
Rond de feestdagen deelden ze veel prijzen uit en als trouwe volger op facebook deed ik daar natuurlijk graag aan mee. Nu heeft deze winkelketen heel veel volgers, die allemaal graag een fijn product winnen, dus kleine kans. Toch was het voor mij in de winmaand december raak, jippie!
Na de eerste sessie dit jaar in de sportschool (pittig weer na de vakantiebreak) lekker gedoucht en nu dus een goed moment om de verpakking van deze fijne creme aan te breken.
Ik type dit nu op de ipad vlak na het aanbrengen van de creme. Mijn handen zijn niet vettig, dus dat kan. Het trekt lekker in deze hands of hope. Ook geen sterk geurtje, wat ik persoonlijk erg prettig vind. Handcreme hoeft niet zo sterk te ruiken van mij. Mijn handen voelen meteen lekker zacht aan, had nogal ruwe rode handen na het douchen maar ze zijn helemaal opgepept en het prikt ook niet. Fijn!
En nu ga ik mezelf verheugen op morgen… Mijn gewonnen cadeaubon bij een plaatselijke schoonheidssalon verzilveren. Ik had het aantal dagen van bestaan goed geraden op de jaarmarkt. Echt een verwennerij ik ben al weer een tijd niet naar de schoonheidsspecialiste geweest, je bezuinigt toch het eerst op dat soort luxe dingen. He, ik voel me weer helemaal zen na een dagje dat niet zo zen begon (dochter van 2 die keihard wegrent als je net met sleutels, boodschappentassen en een grote doos die op de post moet, denkt rustig en gezellig boodschappen te gaan doen en de voordeur opent – Stress!). Hands of hope? Ja, het werkt 🙂

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.